Mucize mi bu cizgi gördüm sanki

simge43

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2023
406
48
36
Adetime 8 9 gun.kaldi ben siddetli gogus agrisi yasadigim icin 11.gun test yaptim erken test sanki cizgi var gibiydi sonra kan testi verdim.enfeksyon cikti dün gebelik cikmadi 10 gun vardi bugun isten eve gelince kaset test yaptim yapar yapmaz kirmizilik dagilir dagilmaz cizgi cikti once netti kurudukca rengi soluklasti hala gogsume ara ara krapm giriyor size de gostereyim testi diye konu actim

20241101_183025.jpg

Eklentiler

• 20241101_191407.jpg
    20241101_191407.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 41
Kanda çıkmayan idrar da çıkmaz kan testinizi bence tekrarlayın. Çizgi var ama ben emin olamadım rengi pembe mi ekrandan net değil

Rengi acik pembe idi cekince parliyor evet ama dün 10 gun vardi kanda ondan cikmadi diye düşündüm bir de bu markada ilk defa böyle gördüm sente lady markasi

E
Evet bnde korktum.simdi acaba yok mu diye dunku kaset testten yaptim bir daha hic cizgi cikmadi

Ama şundan umitlemdim gecen ve onceki aylar hamile degildim hic cizgi cikmyordu bu marka ile denedim hic cikarmamisti ondan umitlemdim

Ama şundan umitlemdim gecen ve onceki aylar hamile degildim hic cizgi cikmyordu bu marka ile denedim hic cikarmamisti ondan umitlemdim
Canım inan o kadar yanıltıcılar ki dediğim gibi farklı testlerle dene yada aynı testle koyulaşmayı takip et inşallah yanıltmıyordur

Aslinda bencede yanilma yoktur çünkü hemen cikti az once yaptığım bembeyaz silik bile degil hangisi yanıltıyor dunku yaptigim da hemen cikti 11.gun once yaptigim da silikti nasip beklyip gireceğiz

Aslinda bencede yanilma yoktur çünkü hemen cikti az once yaptığım bembeyaz silik bile degil hangisi yanıltıyor dunku yaptigim da hemen cikti 11.gun once yaptigim da silikti nasip beklyip gireceğiz
Sen yine de dikkat et kuşum, Allah büyüktür

Bende çizgi gördüm bildiğim kadarıyla pozitifin yanılma ihtimali hiç yok hemde 2 tane de hayırlı olsun
merhaba rahatsız ediyorsam özür dilerim şüpheli ilişki yaşadım kondomla oldu ve bosalmadı ama ben cok korkuyorum 22 eylülde olmustu ben iki gün sonra adet oldum ama bu ay altı gün gecikti bende test yaptım nefatif çıktı pozitife falan döbmez değilmi istemiyorum cunku korkuyorum ama

merhaba rahatsız ediyorsam özür dilerim şüpheli ilişki yaşadım kondomla oldu ve bosalmadı ama ben cok korkuyorum 22 eylülde olmustu ben iki gün sonra adet oldum ama bu ay altı gün gecikti bende test yaptım nefatif çıktı pozitife falan döbmez değilmi istemiyorum cunku korkuyorum ama
Kondom ve boşalma olmamış nasıl hamile kalasın 🤔 stressden gecikmistir merak etme olmaz birsey

X