Gebeliğe Hazırlık MUCİZE KÜRLE HAMİLE KALANLARIN yorumlarııı 😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim e2 degerim 80, diger degerlerim hep normal, yinede bi faydası olur mu

Merhaba ilaçtan sonramı hamile kalmıştınız yoksa Aslan pençesi kullandınız mı?bebişinizi Allah size bağışlasın acısını göstermesin inşallah.bize de dua edin
Merhabalar evet hamile kaldım ve dogurduö hatta su an 20 günlüğüz ama uzun bir süre sonra hamile kaldım. Prolaktini normal seviyeye cektim bu ilacla 1 hafta kadar da aslan pencesi denedim ama o ara nasip etmedi allah. Sonra 7 cm yumurtalık kistim cıktı onun için tedavi olsun 6 ay sonrasında kimyasal gebelik yaşadım. Sonra catlatma ignesi femara ve duphaston kullandım. Onla da hamile kalamadım. Artık hicbir tedaviyi istemiyorum allah verirse verir vermezse boynum kıldam ince dedim. 2 ay sonra hamile kaldım dogal yolla. Simdi bebem kucagımda. Eger senin de bu tür sıkıntıların varsa umudunu yitirmw bir süresi ve hayırlı bir zamanı var bu işin o gğn gelmeden olmuyor :)

Allah hayirli etsin, benimde lh fsh filan normalama e2 80 o fazla mi anlamadim, bende kullansam aslan pencesi filan sikinti yasar miyim

Benim de prolaktin bi ay düşük bi ay yüksek bi türlü düzene girmiyor.doktor ise stresten hatta herseyden kaynaklı olabilir ilaca gerek yok düzelir diyor Aslan pençesine karar verdim.inşallah sizin gibi ansızın seviniriz bizde

Evet prolaktin en ufak sıkjntı stresten etkilenen bir hormon, demekki seninki makul seviyelerde doktor ilac kullanımına gerek yok dediyse. Bana o ara doktor inofolic diye bir takviye vermişti yumurta kalıtesini yükseltiyormus doktoruna sorabilirsin, aslan pencesinin pek bi etkisini g örmedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…