Ben reflüden dolayı ameliyat oldum 2 yıl önce. Laparaskopik yöntemle, yani kapalı ameliyat. Doktor 2 ayda düzelirsin dedi. 2 yıl geçti yiyip içerken zorlanıyorum. Yemek yemek işkence oldu. Üstelik bende reflü filan da yokmuştu. Ameliyattan sonra kontrole gittim. Doktor film istedi. Film çektirirken bir sıvı içirdiler. İçmekte zorlanıyorum. Boğazımdan geçmiyor. Eleman tuhaf tuhaf bakıyor. Ameliyat olduğumu söyledim. Kadın şaşırdı. Önce film çektirilir reflü teşhis edilir ondan sonra ameliyat olunur dedi. Ben de mideme hortum saldıklarını söyledim. Hortum ön teşhis içinmiş, kesin teşhis için film çekilmesi gerekiyormuş. Nasıl kötü oldum bilemezsiniz. Doktor müsveddesinin yanına bile gitmedim. Beni boş yere ameliyat etmiş. Bir de bıçak parası aldı rezil. Neyse... Zeytin çekirdeği reflü, gastrit, kabızlık, hemoroid için birebir. Ablamın bir komşusuna hemoroid için ameliyat olması gerektiğini söylemiş doktor. Kadın zeytin çekirdeğini duymuş kullanmaya başlamış hemoroidden eser kalmamış. Çevremde kullananlar var hepsi de çok memnun. Boğazım açılsın ben de kullanacağım. Midemde yanma var. Reflü ve hemoroid için ameliyat olmak delilik bence. Zeytin çekirdeğini deneyin bence.