Mucize herşey allahtan

Eliza7979

Ah bu hayat
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2017
1.467
1.546
133
Kızlar aynı durum da olan biliyorumki çok kişi var bizim sorunumuz eşimdeydi doktorlar tüp bebek olur dedi herşey neredeyse 0 'di spermler bende sorun yoktu varikosel teşhisi kondu bizde umudumuzu yitirdik nisan gibi gidecektik ama bugün o güzel mucize haberi aldim soktayim halla allah herkese nasip etsin gelin konuşalım.yaptigim uygulamalar dualarım rabbim kabul etti darısı herkesin başına

Son düzenleme:
Bizdede aynı sorun var canım eşimde varikosel ve sprem sayısında azlık var senin gibi bir mucizede rabbim bana nasip etsin inşallah çok mutlu oldum okuyunca benimle aynı durumda olan birinin anne olması benide umutlandırdı. Rabbim sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Yaptığım uygulamaları yap canim hiç üşenmeden hergun yap ıns olur cvp yazdığında anlatırım canim

Canım istersen mesaj at bekliyorum ben keçiboynuzu kürü vs denedim ama senin önerilerini de seve seve okumak uygulamak isterim neticede sonuç vermiş

Hayirli olsun :) bende bu ay mucize olsun cok isterdim benim icin artik tam zamani dedigim bir zaman. Ama allahin zamani vakti şaşmaz bu isler benim vaktimle olmuyor. Inanin artik hicbirsey hissedemiyorum isteyip istemdigimden de emin degilim ama bu ay olsun o kadar cok isterdim ki. Iste isteyince olmuyor. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsn ins

Belki çoğunuz bilirsiniz kızlar fakat ben paylaşmak istedim yinede benim esimdeydi sorun tüp bebek dendi bizde nisan gibi düşünüyorduk çok düşüktü cunki sayı morfoloji ve hareket 3 ay boyunca bitkisel kur uyguladım eşime keçi boynuzu pekmezi kuru yemiş avakado keçi boynuzu kaynattım ıcirdim çoban çökerten çayı kesinlikle içmeli her akşam tek tek yaptım ıcirdim çoğu kez bıkmıştı eşim ama ben bıkmadım uyguladım bende bir sorun yoktu kendim için birşey yapmadım birde vitamin tozu bir paket kadar içti eşim eczaneden almıştım sonrası bu ay hamile olduğumu öğrendim ıns sorunsuz şekild e ilerler rabbim isteyen herkese versin

Masallah cok sevindim. Rabbim hayirlisiyla dogurmayi nasip eder ins.

Insallah canm cok saolasin ablaminda ayni szn gibj onlar denediler tul bebek oldu ama 4 aylikken sonlandi insallah bu kurleri onada anlatyim

Yaa çok sevindim. Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin. Aynı şeyler bizdede mevcut. Ameliyatlık durmdayız ancak doktorun biri sen ameliyat olsan ne olacak boşuna yaşıyorsun hiç sperm yok demişti ilk senelerde. Eşimin tüm ümidi kırılmıştı. Doktorlar bazen ne dediğini bilmiyor.. Keçiboynuzu denedik ürik asiti arttı bıraktık. Denemediğimiz bitki kalmadı. Ama şuanda hamile olma ihtimalim var daha doğrusu belirtiler. İnşaallah güzel haberler bizim yuvamızada uğrar..

Inş canim kesinlikle olmasın ameliyat prof gttik hayır dedi neler dediler bilsen eşim üzüldü ben belli etmedim ama çok ağladım üzüldüm çoban çökerten çayı kesinlikle dene ıns olacaktır Bird e zikir ve dua 100 defa lem yelid 100 defa rabbi hebli minnes salihin 707 defa ya vasi hergun yap duanı et ezanlarda inan herşey allahtan

Allah razı olsun canım ya. İnsanın en kıymetlisi üzülünce çok kötü oluyor.. Elimden geleni yapıyorum bende. Ama bu çobançökertene tekrar başlatayım. Biz köye imam olduk. Buranın havası yarayacak ve hayırlısıyla bir evladımız olacak hissediyorum. Şuan ilk kez 3 günlük bir kanamam oldu bitti. Kanamadan öncede şimdide çok bulantım var, ağzımda yaralar çıktı, kasık ağrım var hareket ettikçe. Bir umut işte...Birde bu ay 21 adet meryem suresi okunmuş hurma yedik.. Herşeyin hayırlısı..

Canim belirtilerini yazar msin nasil anladim hamileligini
Banami sordun canim bilmiyorum cevap vereyim aslında tahmin etmedim her ay negatif görmekten bıkmıştım adetten 11 gün önce hassas testtle yaptım negatif cıktı adet sonra al işte dedim çıksa çıkardı boşverdim sonra git gel bizim eczaneden utanır oldum test için 50 tane internetten sipariş verdim test o günde adete birgün var iş yerime geldi kargo bitane yapayım dedim ama umut yok bende baktim çizgi var inanamadım dedim bu internet testti bozuktur bidaha yaptım aynı hatta bitane daha yaptım burada paylaştım yorum için evet var dediler gözümden yaş geldi inan ağladım ama yinede şüphede duydum belirtim yok gibiydi bende pek olmuyor sadece o ay idrarim çok koyuydu ve afedersin on gün öncesinden beri dış organım bi genişlemişti ben kontrol ettiğimde ilginç gelmişti adet olcam ondandır dedim tek belirtim buydu halkada oyle mide bulantim felan yok olmuyor benim sadece çok ateşim oluyor bacaklarımda özellikle geceleri darısı başınıza

merhaba canım özelden bana yazar mısın uygulamaları ?

Eliza aradan 9 ay geçmiş sağlıklı bi şekilde doğurdun mu? Çoban çökerten çayının başka bi adı olabilir mi? Arıyorum aktarda fakat çayı bile bilmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…