• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mucize gebelikler

Daimainan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2023
1
2
1
32
Merhaba arkadaşlar kendime bir söz vermiştim eğer benimde bir mucizem olursa başkalarına umut olmak için paylaşacaktım çünkü bende çok mucize aradım bu yüzdende üye oldum bir kızım var ve 10 yıl boyunca çocuk istedik olmadı 3 aşılama ve çeşitli tedaviler denedim içmediğim bitki kalmadı hiçbiri fayda etmedi artık tek denemediğim şey tüp bebek ti ve onun için hastaneye gittim çok kararlıydım ama hastane biz taşınıcaz yarım kalmasın diye bi dahaki ay gel dedi ben o an acaba varmıdır bi hayır diye içimden geçirsemde bi tarafım zaman kaybı olacak diyordu neyse mecburen eve döndüm kafamda deli sorular acaba başka hastaneyemi gitsem falan derken ehliyet e yazıldım çok istiyordum sonra ikisi bi arada olmaz diye sınav sonrası başlarız dedik ben artık gebelik beklemiyordum sınav için çalıştım nasılsa olmuyor deyip tüp bebek tedavisine başlamayı bekliyordum normalde yumurtlama günümü vs takip edip herşeye dikkat ederdim ağır iş yapmazdım o ay hiç bakmadım tedavide dinleniyim diye bi yandan temizlik yapıyorum inanılmaz bi tempo koşturmaca ağırda kaldırdım derken sanki geciktim gibi ama yok diyorum daha olur deli gibi sancılarımda var oldum olucam diye beklerken meğerse Rabbim göndermiş mucizemi beş gün geçti test yaptım çıktı şükürler olsun çok detay yazmadım uzamasın diye kısacası mucizelere inanarak çokça dua edin umudunuzu kaybetmeyin bende herkese etmeye devam ediyorum inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın bende sağlıkla kucağıma alırım Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Hayatın akışına dönünce geldi demek ki. Ne diyorlar biz isteyince değil bebek isteyince geliyor 🥰 Nasip oldu Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻

Back
X