Yardıma muhtac olan tum herkesten merhametını eksık etmesın yaradan.. guclu durmak zorundayım bana ıhtıyacı var.. amelıyat oldu ve 31. gunde evıne geldı butun pansumanlarını yapmak zorundaydım o kadar derındı kı yarası cıglık atıyordu ama mecburdum soguk kanlı olmayaİnşallah Rabbim şifalar versin tamamiyle . Size de çokça güç versin. Gerçi zaten çok güçlü bir annesi var çok şanslı kızınız. Her daim yardımcınız olsun Yaradan..
Evet çok zor Rabbim imtihaninizda selamete çıkartsın. Yavrularimizin bir yeri cizilse kiyamiyoruz.Yardıma muhtac olan tum herkesten merhametını eksık etmesın yaradan.. guclu durmak zorundayım bana ıhtıyacı var.. amelıyat oldu ve 31. gunde evıne geldı butun pansumanlarını yapmak zorundaydım o kadar derındı kı yarası cıglık atıyordu ama mecburdum soguk kanlı olmaya
Aaa olur mu hıc neden utanasınız kı.. benım burada yazdıklarım yasadıklarımın ceyregı bıle degıl cok zordu maddı manevı yıprandık.. bırbırıne yapısık ıkı bebek dusunun benım bebegım ıle tumorude bırbırlerıne yapısıktı ve sezeryanda cıkarabılmelerı ıcın karnımı daha genıs actılar ve ben hareket etmekte gucluk cekerken kızımın amelıyatında yanında olamadımEvet çok zor Rabbim imtihaninizda selamete çıkartsın. Yavrularimizin bir yeri cizilse kiyamiyoruz.Siz neler neler yasamissiniz. Çok şükürsüzüz bunu anladım. Ben de yaşadım belli sıkıntılar herkes de yaşıyor ama çok sabırsız davranabiliyoruz. Utandım hem de çok.
Benim bebrgimde de aynı problem var lütfen bana döner misinizYardıma muhtac olan tum herkesten merhametını eksık etmesın yaradan.. guclu durmak zorundayım bana ıhtıyacı var.. amelıyat oldu ve 31. gunde evıne geldı butun pansumanlarını yapmak zorundaydım o kadar derındı kı yarası cıglık atıyordu ama mecburdum soguk kanlı olmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?