• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mucize bebek

lenammm

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
155
301
18
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı benim için zor süreçti çünkü gebe olduğumu öğrendiğim günün akşamı bebeğimi kaybettim. aradan 3 ay geçti ve ben tekrar hamile olduğumu öğrendim hem şaşkın hem sevinçliydim taa ki gebeliğimin 20. haftasına kadar. renkli doopler de bebeğimin kalçasında tümör olduğunu öğrendim o an aklımı kaybedecektim. doktorum amniyosentez yapılacağını söyledi ama kabul etmedim çünkü bebeğimi kaybetme olasılığım vardı bunu göze alamazdım. bir çok hastaneye gittim ve her doktorun söylediği aynıydı gebelik sonlanmalıydı nedeni ise bebeğimin de benimde hayatımız büyük risk taşıyordu ölmem söz konusuydu. kabul etmedim çünkü ona kıymaya hakkım yoktu. bebeğim doğduğunda olacakları söylediler ve bebeğim yürüyemeyecek, idrar ve dışkısını yapamayacaktı. 20. haftalarım da su gelişiyle hastaneye gittim 5 gün tedavi gördüm ve bu 5 gün içerisinde her defasında gebeliğinin sonlanmasına onay vermelisin hayatın risk altında dediler ve yine cevabım hayır oldu. çooook zor bir gebelik geçirdim ama inancımı yitirmedim ve işte mucize bebeğimle buluşma zamanım geldi 37 hafta 5 günlük idi doğduğunda. 3 günlükken ameliyat oldu 28 gün çocuk cerrahi yoğun bakımında 3 gün serviste kaldı bu ayın 14 ünde 6 aylık oluyor denilenlerinin hiçbiri olmadı çünkü inancımı yitirmedim dualarımı eksik etmedim. sürekli kontrol altındayız ama kızımla berabersek bu süreçte geçer biliyorum. hayatı mahveden bu hastalığın adı sakrokoksigeal teratom o bizi değil biz onu yendik. bu paylaşımım umutsuz annelere umut olsun unutmayın bebekler çok güçlü... onlardan sakın vazgeçmeyin :KK200::KK200::KK200:

Son düzenleme:
Maşallah minik kuzu ya Allahım onu sana bagislasin bir daha asla acısını gostermesin.sikintilari atlattiginiza çok sevindim.allahim o minik yavrunun bedenine sağlık versin ömrü hayırlı uzun olsun:). lenammm lenammm

Maşallah.:nazar::nazar:
Allah bir ömür sağlıkla birlikte yaşamanızı nasip etsin inşallah.
Çok sevindim sizin adınıza, rabbim tüm hastaların şifalarını versin tez zamanda inşallah.
Evladınızın da hayırlı bir ömrü, hayırlı bir geleceği olsun inşallah... :KK36:

Cok tesekkur ederım arkadaslar. Rabbim sızlerı de hıcbır zaman maddı manevı sıkıntıya sokmasın. Yasadıgımız kotu olaylar bızım sınavımız hep beraber sınavlarımızı gecmemız dılegıyle :)

Şimdi nasıl sağlığı? Rabbim daim sağlık versin sizin bebisinize de tüm bebislere de..:KK68:

Bır mucıze gerceklestı ve hayata tuttundu oncelıkle. Sımdı ıse kontrol altında tumoru kotu huylu cıktıgı ıcın tekrardan ureme ve kansere donusme olasılıgı yuksek (Allah korusun) şu an 6 bucuk aylık sabırsızlıkla yuruyecegı gunu beklıyorum cunku bu hastalıgın olumsuz yanlarından bırı ıse yuruyememe ıhtımalının yuksek olmasıydı. Kımısıne gore bebek ve bır seyın farkında degıl ama ben bılıyorum kı tum her seyın farkında ve bunu ona hıssettırmemek ıcın elımden gelenı yapıyorum dualarımı eksık etmıyorum. Doktorlar gebelıgın sonlanması gerektıgı dedıgı zamanlarda ben melegımınden vazgecmedım ınanıyorum kı o da annesınden vazgecmeyecek.. :)

İnşallah Rabbim şifalar versin tamamiyle . Size de çokça güç versin. Gerçi zaten çok güçlü bir annesi var çok şanslı kızınız. Her daim yardımcınız olsun Yaradan..

İnşallah Rabbim şifalar versin tamamiyle . Size de çokça güç versin. Gerçi zaten çok güçlü bir annesi var çok şanslı kızınız. Her daim yardımcınız olsun Yaradan..
Yardıma muhtac olan tum herkesten merhametını eksık etmesın yaradan.. guclu durmak zorundayım bana ıhtıyacı var.. amelıyat oldu ve 31. gunde evıne geldı butun pansumanlarını yapmak zorundaydım o kadar derındı kı yarası cıglık atıyordu ama mecburdum soguk kanlı olmaya :(

Yardıma muhtac olan tum herkesten merhametını eksık etmesın yaradan.. guclu durmak zorundayım bana ıhtıyacı var.. amelıyat oldu ve 31. gunde evıne geldı butun pansumanlarını yapmak zorundaydım o kadar derındı kı yarası cıglık atıyordu ama mecburdum soguk kanlı olmaya :KK43:
Evet çok zor Rabbim imtihaninizda selamete çıkartsın. Yavrularimizin bir yeri cizilse kiyamiyoruz. :( Siz neler neler yasamissiniz. Çok şükürsüzüz bunu anladım. Ben de yaşadım belli sıkıntılar herkes de yaşıyor ama çok sabırsız davranabiliyoruz. Utandım hem de çok.:( :KK61:

Evet çok zor Rabbim imtihaninizda selamete çıkartsın. Yavrularimizin bir yeri cizilse kiyamiyoruz. :KK43: Siz neler neler yasamissiniz. Çok şükürsüzüz bunu anladım. Ben de yaşadım belli sıkıntılar herkes de yaşıyor ama çok sabırsız davranabiliyoruz. Utandım hem de çok.:KK43: :KK61:
Aaa olur mu hıc neden utanasınız kı.. benım burada yazdıklarım yasadıklarımın ceyregı bıle degıl cok zordu maddı manevı yıprandık.. bırbırıne yapısık ıkı bebek dusunun benım bebegım ıle tumorude bırbırlerıne yapısıktı ve sezeryanda cıkarabılmelerı ıcın karnımı daha genıs actılar ve ben hareket etmekte gucluk cekerken kızımın amelıyatında yanında olamadım :( 4-5 saat amelıyatta kaldı bır umut telefon bekledım yasadıgının haberını alabılmek ıcın :( yogun bakımda kaldıgı ıcın sutumu sagıp goturmem gerekıyordu evımız uzak oldugu ıcın ve esımım ıs yerı ızne ızın vermedıgını ıcın hastanenın karsısında ev tuttum oyle bır kar yagıyordu kı babet ve ıncecek hırka ıle duruyordum bunun ustune hasta oldum dıkısımınde hafif acılma oldu ve ıltıhap geldı ama pes etmedım ordan oraya kosturdum melegım ıcın :KK61:daha kotu hastalar vardır elbet dedım ve sukrettım. rabbim hepımızı sukredenlerden eylesın.. :(

Merhaba bebegınız suanda nasıl durumu benım kızım da 2 gunlukken oldu teratom amelıyatı suan 3 yasında

Benim kızımda tam
2 günlükken oldu teratom ameliyatı aynı şekilde , 1 şubatta 3 yaşına girecek çok şükür Allah’a

Yardıma muhtac olan tum herkesten merhametını eksık etmesın yaradan.. guclu durmak zorundayım bana ıhtıyacı var.. amelıyat oldu ve 31. gunde evıne geldı butun pansumanlarını yapmak zorundaydım o kadar derındı kı yarası cıglık atıyordu ama mecburdum soguk kanlı olmaya :KK43:
Benim bebrgimde de aynı problem var lütfen bana döner misiniz

Back