• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mucize bebek ceylin...

allah yavruna ve size uzun bir ömür versin canım. Allahtan ümit kesilmez lafının çok güzel bi özetini yaşamışın canım.

ne mutlu sana .

Çok,çok,çok sevindim canım..Gözün aydın.a.s.
Ceylin bebeğe sağlıklı ve hayırlı bir ömür dilerim..:asigim:
Ama yazdıklarını okuyunca iyice emin oldum ki o testleri yaptırmamak lazım..
Boşu boşuna hamileliğin üzüntüyle,stresle geçmiş.:teselli:
Sanki Down sedromlu deyince aldırmaya kıyabiliyor muyuz?Kıyamıyoruz işte..
O zaman hiç girmem o testlere daha iyi..
Ama neyse ki sonunda yüzün gülmüş canım.
Çok şükür hikayenin sonu mutlu bitmiş..
Tekrar tebrikler..a.s.

ağlattın beni sabah sabah... adına öyle mutlu oldumki... ki bebeğini herşeye rağmen doğurmuş olmanda takdire şayan.. allah evladınla sizleri hiç ayırmasın inşallah hayırlı evlat olsun.. sen o bebeği gerçekten haketttin onun hayırlı olmasınıda fazla fazla .. canım benim mutluluklar

arkadaşım öncelikle seni risk olduğu halde aldırmadığın için alnından öpüyorum...çünkü bazıları risk olsa hemen aldırırım onada yazık banada diyorlar..ama bence sadece kendilerini düşünüyorlar..sonuçta bunun hata payı çok çok yüksek..downlu denip sağlıklı doğan o kadar bebek varki...rabbimde sizi böyle imtihan etmiş ve mükafatlandırmış...
inan ağlayarak okudum ve yazıyorum..rabbim imtihan etmesin çok zor...
Allah analı babalı büyüsün..

Çok,çok,çok sevindim canım..Gözün aydın.a.s.
Ceylin bebeğe sağlıklı ve hayırlı bir ömür dilerim..:asigim:
Ama yazdıklarını okuyunca iyice emin oldum ki o testleri yaptırmamak lazım..
Boşu boşuna hamileliğin üzüntüyle,stresle geçmiş.:teselli:
Sanki Down sedromlu deyince aldırmaya kıyabiliyor muyuz?Kıyamıyoruz işte..
O zaman hiç girmem o testlere daha iyi..
Ama neyse ki sonunda yüzün gülmüş canım.
Çok şükür hikayenin sonu mutlu bitmiş..
Tekrar tebrikler..a.s.

bende yaptırmadım ne 2li ne 3lü testini...nereye hangi hastaneye gitsm yaptırdınızmı diye sordu ebeler dr lar hemşireler..yok dedik..rabbim bize neyi münasip gördüyse kabulümüzüdr..sonuçta oda bize bir emanet....

Bu kadar zor günleri atlatmış olman büyük cesaret ve sabır örneği.Tebrik ederim seni.
Karşılığında sağlıklı bir bebek sahibi olabilmen çok güzel.

Ben de sezeryan oldum.Aynı senin gibi spinalle beni de uyuşturamadılar.Genel anestezi vermek zorunda kaldılar.İnsanın siniri bozuluyor ister istemez.Korkumu uzun süre üstümden atamadım.Neyse ki geçti ve sağlıklı bir bebeğim oldu.

Sana da bebeğine de maşallah:nazar:
Allah analı babalı büyütsün.
Sağlkılı büyüsün inşallah.

ödülünüz büyük olmuş sabrınıza karşı allah sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsinn..sevgilerr...meleğinize kucak dolusu öpücükler..

ohh ya ne güzel mutlu son olmuş..
Allah ömür versin ,analı babalı büyüsün mink ecrin..

maşallah bebişine en doğrusunu yapmışsın bebeğine sahip çıkarak 11. haftada yapılan ikili test daha deneme aamasında ve doğruluk payıda azmış bana güvenme testi yaptırma bile dedi doktor yanında çalışan hemde büyük bir hastanede olan arkadaşım keşşke daha evel öğrenseydimdde yazsaydım senin bu olayında kanıtı olsdu resmen güle güle büyü cimcimeni

Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah. hiç kolay şeyler yaşamamışsın, kızının gülücükleriyle inşallah yaşadığın sıkıntıları atlatırsın.

wallahi tebrik ediyorum. okurken kendimi zor tuttum ağlamamak için. yüce rabbim ceylin bebeğe ve size sağlıklı, mutlu ve uzun ömürler nasip etsin...

ayy o kadar sevindim ki anltamam gerçekten tam bir mucize olmuş okurken çok değişik oldum ama sonu çok güzel bitmiş umarım bundan sonra da güzel süprizlerle karşılaşır minik bebek ve tabi siz de..:)

gercekdende mucize bebekmis masallah
allah anali babali büyütmeyi nasip etsin
saglikli huzurlu mutlu yillar dilerim

Back