11 haftalıkken 60/1 dow lu dogabilir aldırmam gerek, aldırmam deyincede imzalatılan kagıtlar ... baslarına bela olmamam için...neyse 3 aylık düşük tehlşkesi kanamalar sonra bu sorun daha sonrada erkekn doğum riski , Anlayacağınız berbat bi hamilelik geçirdim. düşük tehlikem vardı suda aldıramadım üstelik acaba acaba dıye dıye gecti .....ha bugün ha yarın derken günümü doldurmustum 40 hafta bitti ve 3 cm acılmam vardı doktorum normal dogum yapabilecegimi söledi ve ben tamamiyle down lu bi kızım olacagıına kendimi alıstırmıstım buna mecburdum çünkü ona kıyamadım . ama acılmam ilerlemedi doktorum suni sancı vericem barı yaptım olmadı dıyımde seninde için benimde içim rahat olsun dedi tmm dedim. 11 kasım sabahı 8 bucukta hastanedeydim . Cok güçlü girdiğim hastanede artık boşalmıştım herkes bana bakıodu arayanlara kızım hasta dogacak dıodum dayanamıyorum dıodum neyse aglaya zırlaya yatısım yapıldı benim dogumhaneye aldılar lavman yapıldı serum takıldı eşimde yanımda foto cekıo beni guldurmeye calısıo garibim . 2 saatlık bekleyısten sonra sezeryan olmam gerektıgını söledi doktorum çünkü 3 gün gecmişti bide erken dogum riskim vardı :) ben hazırlandım sıramı beklıorum sedyeye yatırdılar eşim benimle birlikte indi asagıya güya onuda alcaklardı ama sezeeryan hijyen için alamazlarmıs normal olsaydı alırlarmıs falan filan he bu arada SAKIN SPİNAL YAPTIRMAYIN bana yaptılar ve uyusmadım tam hissetmedim ama katkat içeri dogru acıo dedim ve uyumusum ama hep ameliyatta kızım downlu olcak onu ii tutun düşürmeyin demişim eşim kızımıı görünce yere yıgılmıs zaten doktorum anlattı inanamamıs hep aglamıs ama cok zor günler gecirdik belirsizlik bide o kadar kötüydüki kızımı kucagıma aldıgımda yüzünü göstermeyin demişim pek hatırlamıorum korkmusum ama deil işte yanıldılar diil sapasaglam üstelik cok hareketli Rabbim öle sınadı bizi ve bu sınavı atllattık darısı tüm hamilelerin basına bu arada sezeryan cok basit zorlanmadım ama spinalin yaptıgı bas agrısı bebattı düşünün karnım yara ondan daha beter bişeydi doktorum stresten uyusmadıgımı ve bas agrımın şiddetli oldugunu söledi gereksiz tehlikelere girmeyin bence genel anestezi kesinlikle !!!!!! uzun oldu ama kusura bakmayın ama anlatmasam catlardım :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?