Bulundugun ilçede özel hastahane yokmu arkadaşım eger varsa hastahaneye git yeni kanuna göre skk lır diş için özel hastahanelere gidebilicek diye biliyorum.
cnmm kanuna göre devlet hastanesi seni sevk etmeden özel de yararlanamıyorsun
konunu hiç bilmiyorum ama google ablaya bir sorsonrada yakın yerdeki 2 tane özel dişçiye sor
20 lik dişimle sıkıntım büyük. gömülü halde ve çıkamıyor .. devlet hastaneleri cerrahi müdahale yapamıyoruz diye başka hastaneye sevk ediyor ama ilçedeyim 1.5 saat uzaklıkta ..
özel muayenesine mi gitsem acaba diye düşündüm ama muayene ücretleri hakkında hiç bir bilgim yok ..
ücret konusunda bilgisi olan var mı ?
​Arkadaşım günaydın sevk özel hastahaneler için geçerli diye biliyorum arkadaşın sordugu sanırım hani bazı doktorların kendilerine ait özel işyerleri varya onlar onlar için sevk gerekli degil diye biliyorum.
evet özel hastane değil zaten özel muayenehanede bakıyorlar ya onu kast etmiştim zaten.
ne zormuş 20 lik diş derdi yaa..
muayene ucretı deyınce yanlıs anlamısım.ogun annemın komsusu kızı ıcın devlette calısan doktor arıyordu bende ondan ogrendım.sımdı soyleymıs.devlet te calısan doktor sevk ederse ozele sızı %15 ını oduyomussunuz sevklı gıttıgınız ıcın.onemlı olan sevk ettırebılmek ıste.
​Ben 26 yaşındayım henüz çıkmadı kardeşim 17 yaşında çıktı evet agırı çok kötü kardeşimden biliyorum bide ateş yapıyor hem ağrı ikisi bir arada çok kötü oluyor kardeşimin ki gömülü kalmadı çıktı
tamam ıste duydugumu soyluyorum.komsunun kızı okulda agzının ustune dusmus cok da tatlı bır cocuk.ondekı dıslerde sınırler bostaymıs ve on dısler kırık.onlar arastırmıs daıresıne bıle sevkle gıdebılıyomussun.ozele verecek paraları yoktu ama %15 karsılayabılırız dıyodu.cocugu sevdıgım ıcın ıyıce sordum ondan yazıyorum onların yalancısıyım yanı.bende sasırmıstım doktorun muayenehanesıne sevk olurmu dıyede.o sevk zor alınıyomus ıste o var.neyse benım bıldıgım bukadar.gecmıs olsun.
Bulundugun ilçede özel hastahane yokmu arkadaşım eger varsa hastahaneye git yeni kanuna göre skk lır diş için özel hastahanelere gidebilicek diye biliyorum.
tamam ıste duydugumu soyluyorum.komsunun kızı okulda agzının ustune dusmus cok da tatlı bır cocuk.ondekı dıslerde sınırler bostaymıs ve on dısler kırık.onlar arastırmıs daıresıne bıle sevkle gıdebılıyomussun.ozele verecek paraları yoktu ama %15 karsılayabılırız dıyodu.cocugu sevdıgım ıcın ıyıce sordum ondan yazıyorum onların yalancısıyım yanı.bende sasırmıstım doktorun muayenehanesıne sevk olurmu dıyede.o sevk zor alınıyomus ıste o var.neyse benım bıldıgım bukadar.gecmıs olsun.
20 lik dişimle sıkıntım büyük. gömülü halde ve çıkamıyor .. devlet hastaneleri cerrahi müdahale yapamıyoruz diye başka hastaneye sevk ediyor ama ilçedeyim 1.5 saat uzaklıkta ..
özel muayenesine mi gitsem acaba diye düşündüm ama muayene ücretleri hakkında hiç bir bilgim yok ..
ücret konusunda bilgisi olan var mı ?
ben devlet hastanesınde calısıyorum özellere sevkler daha baslamadı ne zaman baslar bellı degıl.devlet oyle dedı ama sevkler daha baslamadı.nerde oturuyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?