• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

muayene ücreti..

ecrin_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
210
0
0
Erzurum
20 lik dişimle sıkıntım büyük. gömülü halde ve çıkamıyor .. devlet hastaneleri cerrahi müdahale yapamıyoruz diye başka hastaneye sevk ediyor ama ilçedeyim 1.5 saat uzaklıkta ..

özel muayenesine mi gitsem acaba diye düşündüm ama muayene ücretleri hakkında hiç bir bilgim yok ..

ücret konusunda bilgisi olan var mı ?

ben yakşalık 4 sene önce hem alttan hem üstten 20 lik dişimi çektirdim. çekimde yararak aldı ve dikiş attı. tanesi 300 tl idi. ama ben ona üst dişlerimide yaptırdığım için bana ikisini 250 tlye yaptı.istersen bulunduğun yerdeki herhangi bir dişçiyi ara sana fiyat bildirir.

Bulundugun ilçede özel hastahane yokmu arkadaşım eger varsa hastahaneye git yeni kanuna göre skk lır diş için özel hastahanelere gidebilicek diye biliyorum.

cnmm kanuna göre devlet hastanesi seni sevk etmeden özel de yararlanamıyorsun :34:

konunu hiç bilmiyorum ama google ablaya bir sor :6: sonrada yakın yerdeki 2 tane özel dişçiye sor :34:

dıs doktorları dıgerlerı gıbı degıl.muayene ucretı dıye bısey yok rahat olun.gıdıyorsunuz bakıyorlar yapılacak ıslem su ucrette bu dıyorlar yaptırmak sıze kalıyor.sonuc ıtıbarıyle baktıgı ıcın para almıyorlar ıstersenız arayın sorun kafanız rahat etsın.

cnmm kanuna göre devlet hastanesi seni sevk etmeden özel de yararlanamıyorsun :34:

konunu hiç bilmiyorum ama google ablaya bir sor :6: sonrada yakın yerdeki 2 tane özel dişçiye sor :34:

​Arkadaşım günaydın sevk özel hastahaneler için geçerli diye biliyorum arkadaşın sordugu sanırım hani bazı doktorların kendilerine ait özel işyerleri varya onlar onlar için sevk gerekli degil diye biliyorum.

20 lik dişimle sıkıntım büyük. gömülü halde ve çıkamıyor .. devlet hastaneleri cerrahi müdahale yapamıyoruz diye başka hastaneye sevk ediyor ama ilçedeyim 1.5 saat uzaklıkta ..

özel muayenesine mi gitsem acaba diye düşündüm ama muayene ücretleri hakkında hiç bir bilgim yok ..

Ankarada150-200tlden baslıo normAl cekım70 tl cıvarı

​Arkadaşım günaydın sevk özel hastahaneler için geçerli diye biliyorum arkadaşın sordugu sanırım hani bazı doktorların kendilerine ait özel işyerleri varya onlar onlar için sevk gerekli degil diye biliyorum.

evet özel hastane değil zaten özel muayenehanede bakıyorlar ya onu kast etmiştim zaten.

ne zormuş 20 lik diş derdi yaa..

evet özel hastane değil zaten özel muayenehanede bakıyorlar ya onu kast etmiştim zaten.

ne zormuş 20 lik diş derdi yaa..

​Ben 26 yaşındayım henüz çıkmadı kardeşim 17 yaşında çıktı evet agırı çok kötü kardeşimden biliyorum bide ateş yapıyor hem ağrı ikisi bir arada çok kötü oluyor kardeşimin ki gömülü kalmadı çıktı

muayene ucretı deyınce yanlıs anlamısım.ogun annemın komsusu kızı ıcın devlette calısan doktor arıyordu bende ondan ogrendım.sımdı soyleymıs.devlet te calısan doktor sevk ederse ozele sızı %15 ını oduyomussunuz sevklı gıttıgınız ıcın.onemlı olan sevk ettırebılmek ıste.

muayene ucretı deyınce yanlıs anlamısım.ogun annemın komsusu kızı ıcın devlette calısan doktor arıyordu bende ondan ogrendım.sımdı soyleymıs.devlet te calısan doktor sevk ederse ozele sızı %15 ını oduyomussunuz sevklı gıttıgınız ıcın.onemlı olan sevk ettırebılmek ıste.

Arkadaşım sevk özel hastahaneler için geçerli ama o doktorun yeri özel mi yoksa özel hastahanede mi çalışıyor çünkü bazı doktorların özel yerleri oluyor kendilerine ait ve orada güvence kabul olmuyor

​Ben 26 yaşındayım henüz çıkmadı kardeşim 17 yaşında çıktı evet agırı çok kötü kardeşimden biliyorum bide ateş yapıyor hem ağrı ikisi bir arada çok kötü oluyor kardeşimin ki gömülü kalmadı çıktı

bende kendi kendine çıkar diye bekledim 2 ay ağrı kesici ile falan ama. şu aralar daha çok ağrımaya başladı. bide aynı çıktığı yok .

etim yarılmış dişim görünüyor öylece duruyor hala .. :(:(

$3hkx8.jpg

tam olarak bu halde dişim

tamam ıste duydugumu soyluyorum.komsunun kızı okulda agzının ustune dusmus cok da tatlı bır cocuk.ondekı dıslerde sınırler bostaymıs ve on dısler kırık.onlar arastırmıs daıresıne bıle sevkle gıdebılıyomussun.ozele verecek paraları yoktu ama %15 karsılayabılırız dıyodu.cocugu sevdıgım ıcın ıyıce sordum ondan yazıyorum onların yalancısıyım yanı.bende sasırmıstım doktorun muayenehanesıne sevk olurmu dıyede.o sevk zor alınıyomus ıste o var.neyse benım bıldıgım bukadar.gecmıs olsun.

tamam ıste duydugumu soyluyorum.komsunun kızı okulda agzının ustune dusmus cok da tatlı bır cocuk.ondekı dıslerde sınırler bostaymıs ve on dısler kırık.onlar arastırmıs daıresıne bıle sevkle gıdebılıyomussun.ozele verecek paraları yoktu ama %15 karsılayabılırız dıyodu.cocugu sevdıgım ıcın ıyıce sordum ondan yazıyorum onların yalancısıyım yanı.bende sasırmıstım doktorun muayenehanesıne sevk olurmu dıyede.o sevk zor alınıyomus ıste o var.neyse benım bıldıgım bukadar.gecmıs olsun.

​Komşunuzun çocuguna geçmiş olsun öncelikle o zaman o doktor yerini bir nevi özel hastahane gibi yapmış o zaman skk ile anlaşmalı yani ama bazı özel yerlerde kendilerine ait yerlerde sevk geçrli olmaz diye biliyorum ama özel hastahanelerde sevk geçerli

Son düzenleme:
Bulundugun ilçede özel hastahane yokmu arkadaşım eger varsa hastahaneye git yeni kanuna göre skk lır diş için özel hastahanelere gidebilicek diye biliyorum.

ben devlet hastanesınde calısıyorum özellere sevkler daha baslamadı ne zaman baslar bellı degıl.devlet oyle dedı ama sevkler daha baslamadı.nerde oturuyosunuz.

teşekkürler.. bunu bilmiyordum bi araştırayım

en iyisi gidiceğin hastaneyi arayıp sorman canım.çünkü hastaneye göre değişiyor..

ben devlet hastanesınde calısıyorum özellere sevkler daha baslamadı ne zaman baslar bellı degıl.devlet oyle dedı ama sevkler daha baslamadı.nerde oturuyosunuz.

Diş sorunu olan ben degilim ​arkadaşım ecrin arkadaşımız peki size bir soru sorayım sevkler başlmadı demissiniz ya eger sevkler başlarsa o zaman sevk sadece özel hastahaneler için mi geçrli bazı doktorların kendilerine ait özel yerleri oluyor orada geçrli olur mu ben olmaz diye biliyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler

Back