Muayene sonrası kahverengi kanama nedeni?

Sonya99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
20
5
36
26
Merhaba kızlar dün jinekoloğa gittim çok fazla akıntım olduğu için.Muayene ettikten sonra eve dönünce kahverengi kanamam oldu.Her jinekolojik muayene sonrası bu oluyor bende farkettim de.Bugün de oldu.Sizce neden olabilir bir bilginiz var mı normal mi bu durum?Çok teşekkür ederim şimdiden

Merhabalar, geçmiş olsun. Özellikle smear alınan zamanlarda yaşanır ve normaldir. Benim de olmuştu, kırmızıydı. Dr. biraz kanamanız olabilir, endişelenmeyin dedi. Zaten bir ağrı ya da rahatsızlık hissi de yoktu, hijyene dikkat edin yarın kesilir.

muayene esnasında farketmeden kendinizi kasıyor olabilirsşiniz o yüzden olabilir.

Smear alınmadı normal muayene oldum .Evet çok aşırı bir kanama değil ama merak ettim bende mi oldu sadece diye.Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için:)

Jinekolojik olan muayenelerde bu şekilde gelmesi normal canım aktif olan bir kanama ağrı yoksa korkmayın.Geçici bir durumdur .geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…