• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muayene ilerde önüme çıkarmı

Elif0634

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
20
1
1
26
Merhaba ben kızlık muayenesine gidicem gittiğim zaman bu benim ilerde önüme çıkarmi yada ailem herhangi bi yerden görebilirilmi

Kadın doğum rutin bir muayene olarak girmiyormu sisteme kızlık zarı yazmaz sonuçta. Yanlış biliyor isem affola.

Kadın dogum diye geçer degilmi bende öyle biliyorum ama yinede bilgisi ilan vardır diye sormak istedim
Doktora gittiğinizde sorup muayene olabilirsiniz. Tanıyı o sıra giriyorlar zaten. Bence direk özel muayenehaneye gidin belki kayıtta olmaz.

Kadın dogum diye geçer degilmi bende öyle biliyorum ama yinede bilgisi ilan vardır diye sormak istedim
bız gıttıgımızde nasıl yumurtalık kontrolu yok vulva kontrolu blaa blaa yazmıyorsa genel kontrol vs tanısı yazıyorsa sende de oyle yazar. ^^ ben hıc oyle yazanı gormedım . bızım ulkede en azından olmaz .)) rencıde edıcı bısey o:)

elif hanım ne yaptınız muayene oldunuz mu ben de gıtmek istiyorum nereye gidebilir özel hastane olur mu

Merhaba ben kızlık muayenesine gidicem gittiğim zaman bu benim ilerde önüme çıkarmi yada ailem herhangi bi yerden görebilirilmi
ne yaptını muayeneye gittiniz mi size bir kaç bir şey danışabilir miyim benim de bir kaç takıntım olustu bu konuda

Back