Arkadaşlar merhaba herkese iyi akşamlar :)
ben daha önce escada colletion ve gloria cacharel kullanıyordum ama iki parfümde kaldırıldı ondan sonra da bu benim parfümüm diyecek parfüm bulamadım maalesef bu parfümleri daha önce kullanmış birileri var mı aranızda acaba? Bu parfümlere benzeyen parfüm önerisinde bulunursanız çoooook sevinirim :) çok sexy kokulardı ya niye kaldırılır anlamıyorum
Ben kullanmadım ama fragrantica diye bir arat, her parfümün notasına kadar bilgisi mevcut orada ve bir süeü kişi bahsettiğim parfüme çok benzediğini söylemiş :)
Aromel match diye bi parfüm vardı yılar önce kullanırdım fiyatı çok çok uygun ve çok kalıcıydı ne yazık ki onuda kaldırdılar ve aromelın bana hitap eden hiç bi parfüm kalmadı güzel parfümlerin değeri bilinmiyo kozmetikçi söylemişti bizzat bana bunu değerini bilemediler o parfümün diye benden na muadil bi parfüm aradım fakat bulamadım arayıstan vazgectım artık.. ama yinede bu parfüme eş değer bi parfüm bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim :)
Arkadaşlar merhaba herkese iyi akşamlar :)
ben daha önce escada colletion ve gloria cacharel kullanıyordum ama iki parfümde kaldırıldı ondan sonra da bu benim parfümüm diyecek parfüm bulamadım maalesef bu parfümleri daha önce kullanmış birileri var mı aranızda acaba? Bu parfümlere benzeyen parfüm önerisinde bulunursanız çoooook sevinirim :) çok sexy kokulardı ya niye kaldırılır anlamıyorum
Gloria'nın açığı üretiliyor cnm, ben yeni aldım Roxanne Trendy marka w27 nolu parfümü, şişesi yeşil renk. Gratiste satılıyor olabilir, ben bakırköyde Erkul kozmetikten aldım :)
Gloria'nın açığı üretiliyor cnm, ben yeni aldım Roxanne Trendy marka w27 nolu parfümü, şişesi yeşil renk. Gratiste satılıyor olabilir, ben bakırköyde Erkul kozmetikten aldım :)