MTX sonrası hamilelik

agape0

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2023
48
58
8
31
Merhaba arkadaşlar ektopik gebelik geçirdim ve tüplerde görünmedi kanallarda kaldı büyük ihtimalle bunun sonucu 2 doz mtx ile bu zorlu süreçten kurtuldum. 6. ayım bu ay dolmuş oluyor tekrar aynı şeyleri yaşar mıyım 6 ay yeterli bir süreç mi bilmiyorum ve çok korkuyorum siz tekrar hamile kaldınız mı nasıl geçti sağlıkla kucağınıza aldınız mı yavrunuzu

Üzerinden baya zaman geçmiş sanırım sağlıcakla hamile kalmışsınız sürecinizi anlatabilir misiniz acaba bende dış gebelik yaşıyorum endişeli bir haldeyim

İnşallah biran önce atlatırsınız ben dış gebelik sonrası 1 sene çocuk düşünmedim ama fazla bir süreymiş sonrasında pişman oldum.O kadar beklememe gerek yokmuş aslında 6 ay yeterliymiş.Sonra tekrar hamile kaldım ama kalbi durdu şimdi üç ay geçti yeniden deniyoruz Allahım bizi de böyle sınıyor fakat artık hiç kafama takmıyorum akışına bıraktık

Siz şuan ne durumdasınız iğne mi vuruldu hastanede misiniz şuan ? Kafanıza takılan herşeyi sorabilirsiniz sizi o kadar iyi anlıyorum ki hala o dönemlerim aklıma geldikçe çok korkuyorum psikolojimi sarma duman etmişti

Canım asprın alıyormusun?doktorunla bır konus almıyorsan,kalp durması genelde pıhtılasma sorununda oluyor.Saglıkla gelsın ınsallah(bende gecırmıstım bu arada dıs gebelık 2021 yılında cok zor ve uzucu bır surec oldugunu bılıyorum)

Aynen o sebeple olmuş doktor hamile kaldıktan sonra aspirin başlayacağını söyledi fakat başka doktora da danışacağım önden de başlayanlar olmuş

şimdi sağlıkla bebeğiniz oldu mu acaba

şimdi sağlıkla bebeğiniz oldu mu acaba
Şuanda ıkı bucuk aylık hamıleyım canım.bı amelıyat gecırdım 1 yıl korunduk,bebek korunmayı bırakınca bır bucuk yıl sonra oldu(herhangi bır tedavı hıc gormedım),bebek bıkere olduysa olur hıc sıkıntı etme,ama kan sulandırıcı kullanman gereklı bence ıyı bı dokrorla hamılelık surecını yurut,cunku kalp durmasının en buyuk nedenı dedıgım gıbı rahmın ıyı kanlanamaması.

evet başka bir doktora da gidip süreci öyle ilerleteceğim ay çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için maşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…