Mthfr heterozigot olan arkadaşlar acil yardım

hamsikolonisi

cennet sevdiğinin yanıdır
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
438
7
44
Kızlar mthfr a1298c ve c677t heterozigot um
1 düşük 1 kimyasal gebelik gecirdim
Şu an 6+5 günlük genetik
1 tane coraspin alıyordum ve pazartesi unuttum almayi
Salı günü pembe kanamam başladı
1 tane proluton yaptırdım
Aspirine devam ettim kanamam dün bayağı toparlanmıştı
Dün doktorum clexane 0.4 e başlattı aspirini kesti..Bu sabah pembe kanamam döndü kızlar..ne yapıcam bilmiyorum yardım edin

Aynı anda aspirin ağır olur demişti ama claxane yetersiz mi vücut yeniden aspirin mi istiyor kilo fazla 92kgyum 0.4luk claxane yetmemiş olabilir mi

Sabah peçeteyle silince pembe sulu geldi ama şu anda iyi..1130da iğneyi yapıcam fazla mi az mı geldi bilemiyorum. Vurmaktan korkuyorum
Siz kullandınız mi claxane?
kullanıyorum ben ama benım kanamam orda olmadı burnum kanıyo habıre ama cok degıl mınık mınık kanamalar gelıyo ama mutlaka dra gıt kanama alanı nerde baksınlar

kullanıyorum ben ama benım kanamam orda olmadı burnum kanıyo habıre ama cok degıl mınık mınık kanamalar gelıyo ama mutlaka dra gıt kanama alanı nerde baksınlar
Igneyi aksam 8den sonra yapmak, burun kanamasina sebep oluyor demislerdi bana. O nedenle sabah igne yapip aksam aspirin aliyrdum. Son aylarda da bacaktan ya da koldan yapmak zorunda kaldigim icin igneyi aksam 7de yapiyrdum. Akliniz da olsun.

Igneyi aksam 8den sonra yapmak, burun kanamasina sebep oluyor demislerdi bana. O nedenle sabah igne yapip aksam aspirin aliyrdum. Son aylarda da bacaktan ya da koldan yapmak zorunda kaldigim icin igneyi aksam 7de yapiyrdum. Akliniz da olsun.
ben gunduz 12 de yapıyorum mınık mınık kanamalar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…