How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

mthfr gen mutasyınu homozigot c677t...bu hastalıgı tasıyanlar bana yardım etsinn

elo_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
87
0
86
İstanbul
lüttfen yardııııııın edin..bu hastalıgı olan vede saglıkla bebegini kucagına alanlar bana yardımm etsinnn.ben beş sene sonra 2.tüp bebek denemesinde hamile kaldımm ve maleseff ki 5hafta 4 günlükken bebegimi kaybettim..dr um bizden genetik testler istedi ve mthfr (c677t)homozigot oldugumu ögrendim.daha dr görüşmedik carsamba günü gidicem ama bunu yasamıs ve yasayan insanlardan bnm ile empati kurabilecek arkadaslarımdan yardım istiyorumm.bn bu ay dondurulmuss embriolarla deniycem sansımı ama nedir ne deildir bilmiyorum. tedavi süreci nasıldırr.cevap yazacaklara şşimdiden tesekkürler ALLAH RAZI OLSUNN...

Ayni hastalaktan bendede var ama ben normal yollarla hamile kalabiliyorum 6 kez dusuk yaptim en son dusugumu 2 yil once yaptim suanda 7. Kez hamile kalmayi istiyorum doktora gittigmde coraspirin ve folikasit vrdi hamile kaldgmdada kleksan ignesini kullanacagimi bu hastaligin tedavisinin bu oldugunu soyledi fakat yuzde yuz cocugun olurda demedi sabretceksin dedi

Back