How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

mthfr gen mutasyınu homozigot...bu hastalıgı tasıyanlar bana yardım etsinn

Ben zaten günlük 1 coraspin ve folbiol alıyorum. ewet tüp bebek doktoru demek istedim :)
Canım ben bugün görüştüm doktorumla çok güzel anlattı pek bi sıkıntı değilmiş benim gen ama koraspirine başlayacam ve gebe kalınca 0.6 claksan önlem amaçlı Allah'ım bir an önce bizede sağlıklı bir evlat nasip eder inşşşşş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kaybın yeni olduğu için böyle karamsar düşünüyorsun. . Benim doktorum da 3 ay süre veriyor normal olan bu.. bedeni ve ruhu toparlamak adına. . Bence umudunu yitirme ve farklı hobiler edin inan işe yarıyor. . Ben öyle yapıyorum ve kendimi hazır hissedene kadar da beklemeyi düşünüyorum ben 30 aralikta kürtaj oldum bu arada...

Meraba bende 30 Aralıkda kürtaj oldum 3 4 aydır deniyoruz ama hamile kalamadım siz hamişmisiniz moralim bozuluyor sanki hiç gebe kalamayacakmışım gibi geliyor c677t homozigotum coraspirine başlayacam bügün çok moralim bozuk bi an önce sağlıklı bi bebiş istiyorum

Meraba bende 30 Aralıkda kürtaj oldum 3 4 aydır deniyoruz ama hamile kalamadım siz hamişmisiniz moralim bozuluyor sanki hiç gebe kalamayacakmışım gibi geliyor c677t homozigotum coraspirine başlayacam bügün çok moralim bozuk bi an önce sağlıklı bi bebiş istiyorum

Sevgili endi67 ben henüz hamile değilim çünkü ara verip bedenen ve ruhen dinlenmek istedim ama hayırlısıyla artık düşünüyoruz ben soğan kürünu uygulamayı düşünüyorum öncesinde bi de benim doktorum gebe kalınca aspirin ve iğneye baslayacagimizi söyledi öncesinde sadece folik asit kullanıyorum bu arada bende de c677t homozigot var herkes için hayirlisini diliyorum. ..

Çok teşekkür ederim benim doktorum da çok önemli bir gen olmadığını söyledi bi kaç gündür içim rahat Allah dan gelene razıyız hepimize hayırlısını nasip etsin Rabbim inş bir an önce hayırlısıyla sizde hamile kalırsınız Allah banada nasip ederse gebelik boyunca burdan bildiklerimizi paylaşalım inş bi an önce güzel haberlerinizi alırız

Sevgili endi67 ben henüz hamile değilim çünkü ara verip bedenen ve ruhen dinlenmek istedim ama hayırlısıyla artık düşünüyoruz ben soğan kürünu uygulamayı düşünüyorum öncesinde bi de benim doktorum gebe kalınca aspirin ve iğneye baslayacagimizi söyledi öncesinde sadece folik asit kullanıyorum bu arada bende de c677t homozigot var herkes için hayirlisini diliyorum. ..

Birde doktorunuz hangi hastanede eğer istanbul Anadolu yakasındaysa öğrenebilirmiyim adını ve hastanesini çünkü hemotolok uzmanı buldum ama jinekolok arayışındayım

Birde doktorunuz hangi hastanede eğer istanbul Anadolu yakasındaysa öğrenebilirmiyim adını ve hastanesini çünkü hemotolok uzmanı buldum ama jinekolok arayışındayım

Benim doktorum özel bi hastanede kadın doğum uzmanı malesef sana tavsiyede bulunamayacagim çünkü hatay'da yaşıyorum

Anlıyorum canım aslında buldum fakat özelinde özeli profösör normal kadın doğum uzmanına gideyim diyordum neyse değiştirmemeyim bulmuşken teşekkürler

herkese merhaba....

faktör 5 leiden mutasyonu taşıyıcısıyım...tüp bebek tedavileri esnasında öğrendim bu genetik hastalığı.normal hayatımda çok seyrek olmasına rağmen tüp bebek tedavileri sırasında (ilaçların yan etkileri)çok şiddetle nükseden belirtilerim...

tarifi anlatması zor şiddetli baş ağrısı
görme kaybı(20 dakika süren yarım görme)
bayılma hissi.

nöroloji,,,, hematoloji,,,kadın doğum...dahiliye....göz.muayeneler,,,,6 ay içinde belli periyotlarla kan sayımları...kanda pıhtılaşma,inr tahlilleri...

şişli memorial hastanın öncelikle sağlığını göz önünde bulundurarak tedavimi durdurdu...tedaviye devam etme durumundaki risklerim;

kör olma olasılığı
beyin kanaması geçirme
hayati tehlike
olası gebelikte düşük ihtimalinin yüksek olması
olası gebelikte bebekte gelişim geriliği.
olası gebelikte bebek kaybı
olası gebelikte annenin hayatının tehlikeye girmesi

tedavilerimi bıraktım...sadece koraspin kullanıyorum.yaşam boyu....kan sulandırıcımı içmeyi unuttuğum birkaç günün haricinde hiç bir belirtiyle karşılaşmadım bir daha.şu an sağlıklıyım.

sadece bilgi olsun diye yazdım....

Son düzenleme:
herkese merhaba....

faktör 5 leiden mutasyonu taşıyıcısıyım...tüp bebek tedavileri esnasında öğrendim bu genetik hastalığı.normal hayatımda çok seyrek olmasına rağmen tüp bebek tedavileri sırasında (ilaçların yan etkileri)çok şiddetle nükseden belirtilerim...

bayılma hissi.

nöroloji,,,, hematoloji,,,kadın doğum...dahiliye....göz.muayeneler,,,,6 ay içinde belli periyotlarla kan sayımları...kanda pıhtılaşma,inr tahlilleri...

şişli memorial hastanın öncelikle sağlığını göz önünde bulundurarak tedavimi durdurdu...tedaviye devam etme durumundaki risklerim;

kör olma olasılığı
beyin kanaması geçirme
hayati tehlike

tedavilerimi bıraktım...sadece koraspin kullanıyorum.yaşam boyu....kan sulandırıcımı içmeyi unuttuğum birkaç günün haricinde hiç bir belirtiyle karşılaşmadım bir daha.şu an sağlıklıyım.

Bilgilendirme için teşekkürler. Allah şifa versin.
Peki ilk nasıl anladınız?
Yoksa doktorların mı tahmin etti ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkese merhaba....

bayılma hissi.

kör olma olasılığı
beyin kanaması geçirme
hayati tehlike

Meraba faktör V leiden heterizigot mu homozigotmu acaba sizin bende 677mthfr homozigot , faktörV leiden heterizigot 2 erken gebelik kaybım var bende ömür boyu coraspin kullanıcam..

herkese merhaba....

bayılma hissi.

kör olma olasılığı
beyin kanaması geçirme
hayati tehlike

Merhaba, bendede Faktör 5 Leiden homozigot taşıyıcısı olduğumu öğrendim. Bende tüp bebek tedavisi görüyorum. Çok şükür bende senin anlattığın gibi şeyler olmadı, hatta bir şey yoktur diyerek test sonucumu almaya gitmiştim. Olduğunu duyunca şok oldum.
Sadece bacaklarımda kılcal damar çatlamaları var, onun içinde ayrıca doktora gittim.
hemetolog bana bir şey vermedi, tedaviye başlayınca kadın doğumcun versin dedi.Sen öncesindede kullanacakmısın peki?
Bildiğim kadarıyla en tehlikeli kısmı, vücutta pıhtı oluşması. Bunu önlemek içinde düzenli spor ve yürüyüş önerdiler.

Son düzenleme:
Kızlar aranızda hamile olup güzel haberler verecek yok mu ? Endi67 nasılsın güzel haberlerini bekliyorum. ..

canım senin dr un en düşük dozu önermiş iğnede..sana tavsiyem bu işi kesinlikle kadın doğumcuna bırakma,çoğu pıhtılaşma olayına çok fazla inanmıyo,senin dr unda temsilen bi iğne vermiş gibi görünüyo 0.2 en düşük doz çünkü... ben ilk kayıbımda öğrendim pıhtılaşma oldugunu,diğer ikisinde kadın doğumcum 0.2 clexan verdi günde 1 kere...2.bebeğim sakat oldugu için öldü,3.kimyasal gebelik gibi bişey oldu..4.ye hamile kalır kalmaz ben artık işi daha ciddiye alıp hematologa gittim, o dozla devam etseydin bebeğin sağlıklı olsada yaşamazdı dedi bana...pıhtılaşma oranını bilmiyorum,ama benimki çok ciddi düzeydeymiş ve suan k.doğumcumun verdiği dozun 6 kat fazlasını kullanıyorum düşün artık...
hematolog kan dr u, kan pıhtılaşması olan hamileleri k.doğumcuyla beraber doğuma kadar takip ediyo... ihmal etme lütfen araştır ist.iyi bi hematolog vardır mutlaka..
sizinki tam olarak neydi? mthfr 1298 mi mthfr c677t mi? benimki mthfr c677t homozigot. bir de doktorunuz hangi tahlilleri yaparak ilaç düzeyinize karar verdi?yardımcı olursanız sevinirim.

Back