mthfr gen mutasyınu homozigot...bu hastalıgı tasıyanlar bana yardım etsinn

Peki tedaviniz işe yaradı mı?
kızlar benimde 45 gün önce kanımda gebelik çıktı dra gttiğimde kese ve bebek görünmedi 4 haftalık düşük riski var dedi zaten 1 hafta sonra beta değerim düştü dr bu durumla alakalı sizin bahsettiğin mthfr testi yaptırdı sonucu c677t çıktı doktor bana direk olarak ''ailenden gelen kalıtsal bir dna bozukluğu var hemen iğneye başlamalısın''dedi.hamile klamak için 1 ay sonra çalışmaya başla ama bu sürede iğneyi sürekli kullanacaksın dedi.kafam karıştı ayrıca o testi yaptırdığımda bebeği düşük yapmıştım yani reglim daha bitmemişti bununda etkisi olabilirmi sonuçta?moral olarak çok kötü durumdayım

Regl olmanız dna testlerinin sonucunu etkilemez o konuda doktorunuza güvenin bence. Bende de aynı gen çıktı fakat doktorum gebelik olunca iğne aspirine basliycaz dedi :S

Regl olmanız dna testlerinin sonucunu etkilemez o konuda doktorunuza güvenin bence. Bende de aynı gen çıktı fakat doktorum gebelik olunca iğne aspirine basliycaz dedi :S

benimki direk iğne dedi kaldı ki reglim bugün bitti 1 ay daha bekleyeceksiniz 2.reglin bitikten sonra bebek için çalışacaksınız dedi madem öyle neden uzun zaman öncesinden iğneye başladı ki direk aspiriinle başlayıp gebelikte iğneye yönlendiremezmiydi?o kadar üzgünüm ki sanki hiç bebek sahibi olamayack gibi hissediyorum

Kaybın yeni olduğu için böyle karamsar düşünüyorsun. . Benim doktorum da 3 ay süre veriyor normal olan bu.. bedeni ve ruhu toparlamak adına. . Bence umudunu yitirme ve farklı hobiler edin inan işe yarıyor. . Ben öyle yapıyorum ve kendimi hazır hissedene kadar da beklemeyi düşünüyorum ben 30 aralikta kürtaj oldum bu arada...

Allah sana da bana da ve tüm isteyenlere hayırlı bebişler versin inşallah Allah nasip ederse 19 martta umreye gidiyorum hepimiz için sağlıklı bebişler isteyeceğim Yaradandan...

Allah sana da bana da ve tüm isteyenlere hayırlı bebişler versin inşallah Allah nasip ederse 19 martta umreye gidiyorum hepimiz için sağlıklı bebişler isteyeceğim Yaradandan...

Teşekkür ederim amin... Hayırlı sağlıklı evlatlar isteyelim...bence degisiklik size iyi gelecek Allah kabul etsin ..

Arkadaşlar meraba bende aynı geni taşıyorum istanbulda ikamet ediyorum bana iyi bir doktor önerenilirmisiniz duman85 senin doktorun nerde nolur yardımcı olun arkadaşlar çok moralin bozuk

Arkadaşlar meraba bende aynı geni taşıyorum istanbulda ikamet ediyorum bana iyi bir doktor önerenilirmisiniz duman85 senin doktorun nerde nolur yardımcı olun arkadaşlar çok moralin bozuk

Duman 85 in doktoru Ankarada osman özcebe üstte okudum bende ona gideceğim.

Aynı geni mi taşıyoruz sizinlede c677t homozigot

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet hematoloji uzmanı bndr fidicrm ona ama brm genin adi nr blmiyrm :/ siz kime gidecrksiniz. Yani birde brn bugün bndeki durumları öğrendim

Evet hematoloji uzmanı bndr fidicrm ona ama brm genin adi nr blmiyrm :/ siz kime gidecrksiniz. Yani birde brn bugün bndeki durumları öğrendim

Ben istanbulda ikamet ediyorum yarın Ayşe timurağaoğlu diye bi doktora gidecem bazı yazdıklarınızı anlayamadım bugün mü öğrendiniz durumu hangi geni taşıdığınızı bilmeniz lazım ilaçları ona göre belirliyor doktorunuz

Meraba endi bende aynı mutasyonu taşıyorum ve bende faktör V leiden heterizigotta var 2 gebelik kaybım var tüp bebek sana sormak istediğim gideceğin dr nerede hangi hastanede çalışıyor çünki bu tedavime başlamadan hemetoloji uzmanına gitmek istiyorum ama üniversite ve devlet hastanelerinden bir türlü randevu alamadım artık bu konuda tüp dr larına güvenmiyorum çünki kan sulandırıcı iğneyi kafalarına göre veriyorlar yardımcı olursan çok sevinirim

Canım geçmiş olsun kesinlikle hemotoloğa gitmelisin çünkü kan bilimci oldukları için onlar ayarlıyo kilona göre genin mutasyonuna göre ilacını ben yarın Pendik tarafında emsey hastanesi hemotloji profesörü Ayşen timurağaoğluna gidecem 150 lira ücreti SSK lılara netten araştırıp buldum istanbul Anadolu yakasındayım ben eğer Avrupa yakasındaysan çapa ya git Kamil adalet diye bir doktormuş oda

Çok teşekkür ederim ben gebzedeyim yakınım pendiğe ewet bu sefer hemetolog gözetiminde kullanmak istiyorum belki daha önce herhangi bir tedavi süreci olur araştırdığıma göre bazen daha öncedwn ilaaca başlamak gerekiyormyş tüp dr yumurta toplamadan sonea başlatıyorlar iğneye yardımın için sağol allahım inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh cümlemize

Âmin canım cümlemize evet koraspirine başlaman gerekebilir folik asiti zaten kullanılıyorsun heralde oda çok önemli tüp derken tüp bebekmi canım

Ben zaten günlük 1 coraspin ve folbiol alıyorum. ewet tüp bebek doktoru demek istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…