Gebeliğe Hazırlık MTHFR A1298Cheterozigot

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım hayırlısı olsun sağlıkla gebelik yaşarsın umarım :)

Benim mthfr1298c homozigot çıktı. Yani heterozigottan daha ileri oluyor. Ama bu gen pıhtılaşma için çok önemsenmedi. Kan sulandırıcıya gerek yok denildi.

Benim mthfr1298c homozigot çıktı. Yani heterozigottan daha ileri oluyor. Ama bu gen pıhtılaşma için çok önemsenmedi. Kan sulandırıcıya gerek yok denildi.
Valla ben bulent tıraş ile görüştüm asistanı aracılığıyla tahlil sonuçlarımı gördü ilaç kullanmam gerektiğini söyledi o yüzden diyorum tek bir doktora bağımlı kalmayın mutlaka başka doktorlara da gösterin sonuçlarınızı

Valla bi kaç prof gördü. Hepsi de gerek yok dedi. Faktor v pıhtılaşmada en önemlisi dediler.

Anladım inşallah bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsiniz Bebeğinizi. Sonuçları gosterdikten sonra burada doktor size ne dedi yazar misiniz ??
Canım bugün kontrolüm vardı sonuçlara göre ehamileliği öğrendiğim anda iğneye başlamam lazımmış claxen diye bi iğne ismi söyledi yanlış hatırlamıyorsam ve doğum yapana kadarda kullanmam gerekliymiş

Anladım çok teşekkürler bende aynı durumdayım hayırlısı olsun inşallah :)))

Rapor falan verdiler mi size yani hamile kaldığınız zamab ilaç kullanmaya hemen baslamak gerekiyor ya ilacı nasıl alacaksınız hemen ??
Hsg de çektircem doktor elimiz sağlam olsun ondan sonra başlayın dedi, bebek çalışmasına rapor da filmden sonra çıkcak

Hsg de çektircem doktor elimiz sağlam olsun ondan sonra başlayın dedi, bebek çalışmasına rapor da filmden sonra çıkcak
Hsg ile ilgili araştırma yaparsanız yada yaptiysaniz göz korkutucu şeyler okuyabilir yada duyabilirsiniz ama çok ağrılı veya acili bi işlem değil merak etmeyin :)

Hsg ile ilgili araştırma yaparsanız yada yaptiysaniz göz korkutucu şeyler okuyabilir yada duyabilirsiniz ama çok ağrılı veya acili bi işlem değil merak etmeyin :)
Teşekkür ederim, sağlıklı bir hamilelik için herşeye katlanmaya razıyım.Bide uyanıkken kürtaj olan biriyim açıkcası artık beni korkutabilecek bişeyin kaldığını düşünmüyorum

Teşekkür ederim, sağlıklı bir hamilelik için herşeye katlanmaya razıyım.Bide uyanıkken kürtaj olan biriyim açıkcası artık beni korkutabilecek bişeyin kaldığını düşünmüyorum
Oww çok geçmiş olsun dilerim bir daha böyle birşey yaşamak zorunda kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…