- 19 Aralık 2017
- 376
- 129
- 103
- 33
- Konu Sahibi Ewremmmerve
-
Anladım canım hayırlısı olsun sağlıkla gebelik yaşarsın umarım :)Genetikci, kadın doğum prof ve kendi doktorum kadın doğum uzmanı gördü canım. Ucude gordu. Benim bir dusugum bir erken doğumum var. Erken doğumum enfeksiyon sebebiyle oldu. İkizlerdi kiloları tek bebeğe göre bile fazlaydı gelişimleri çok iyiydi eğer pıhtılaşma olsaydı o kadar gelisemezlerdi beslenemezlerdi. Ama yinede ecopirin diye bir ilaç kullanıyorum henüz hamile değilim hamile kalabilirsem devam edecegim
Valla ben bulent tıraş ile görüştüm asistanı aracılığıyla tahlil sonuçlarımı gördü ilaç kullanmam gerektiğini söyledi o yüzden diyorum tek bir doktora bağımlı kalmayın mutlaka başka doktorlara da gösterin sonuçlarınızıBenim mthfr1298c homozigot çıktı. Yani heterozigottan daha ileri oluyor. Ama bu gen pıhtılaşma için çok önemsenmedi. Kan sulandırıcıya gerek yok denildi.
Valla bi kaç prof gördü. Hepsi de gerek yok dedi. Faktor v pıhtılaşmada en önemlisi dediler.Valla ben bulent tıraş ile görüştüm asistanı aracılığıyla tahlil sonuçlarımı gördü ilaç kullanmam gerektiğini söyledi o yüzden diyorum tek bir doktora bağımlı kalmayın mutlaka başka doktorlara da gösterin sonuçlarınızı
Sanirim seninde pihtilasma sonunun var iğne kullanman gerekebilir hamilelikte. Dusuklerin mi var benim gibi? ?Eki Görüntüle 2154830 hanımlar pıhtılaşma testlerinden anlayanlar varsa yardımcı olabilirlermi
Evet 3 tane ikitanesi gelişmedi, birininde kalbi durduSanirim seninde pihtilasma sonunun var iğne kullanman gerekebilir hamilelikte. Dusuklerin mi var benim gibi? ?
Benim de 3 tane Nerede gittiniz doktoraEvet 3 tane ikitanesi gelişmedi, birininde kalbi durdu
İstanbuldayım ben zeynep kamilde ve marmara eğitim de yaptırdımBenim de 3 tane Nerede gittiniz doktora
Anladım inşallah bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsiniz Bebeğinizi. Sonuçları gosterdikten sonra burada doktor size ne dedi yazar misiniz ??İstanbuldayım ben zeynep kamilde ve marmara eğitim de yaptırdım
Tm sonuçlardan sonra doktorun dediğini yazarımAnladım inşallah bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsiniz Bebeğinizi. Sonuçları gosterdikten sonra burada doktor size ne dedi yazar misiniz ??
Canım bugün kontrolüm vardı sonuçlara göre ehamileliği öğrendiğim anda iğneye başlamam lazımmış claxen diye bi iğne ismi söyledi yanlış hatırlamıyorsam ve doğum yapana kadarda kullanmam gerekliymişAnladım inşallah bu sefer sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsiniz Bebeğinizi. Sonuçları gosterdikten sonra burada doktor size ne dedi yazar misiniz ??
Anladım çok teşekkürler bende aynı durumdayım hayırlısı olsun inşallah :)))Canım bugün kontrolüm vardı sonuçlara göre ehamileliği öğrendiğim anda iğneye başlamam lazımmış claxen diye bi iğne ismi söyledi yanlış hatırlamıyorsam ve doğum yapana kadarda kullanmam gerekliymiş
Aynen hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsunAnladım çok teşekkürler bende aynı durumdayım hayırlısı olsun inşallah :)))
Aynen hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsunAnladım çok teşekkürler bende aynı durumdayım hayırlısı olsun inşallah :)))
Rapor falan verdiler mi size yani hamile kaldığınız zamab ilaç kullanmaya hemen baslamak gerekiyor ya ilacı nasıl alacaksınız hemen ??Aynen hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun
Hsg de çektircem doktor elimiz sağlam olsun ondan sonra başlayın dedi, bebek çalışmasına rapor da filmden sonra çıkcakRapor falan verdiler mi size yani hamile kaldığınız zamab ilaç kullanmaya hemen baslamak gerekiyor ya ilacı nasıl alacaksınız hemen ??
Hsg ile ilgili araştırma yaparsanız yada yaptiysaniz göz korkutucu şeyler okuyabilir yada duyabilirsiniz ama çok ağrılı veya acili bi işlem değil merak etmeyin :)Hsg de çektircem doktor elimiz sağlam olsun ondan sonra başlayın dedi, bebek çalışmasına rapor da filmden sonra çıkcak
Teşekkür ederim, sağlıklı bir hamilelik için herşeye katlanmaya razıyım.Bide uyanıkken kürtaj olan biriyim açıkcası artık beni korkutabilecek bişeyin kaldığını düşünmüyorumHsg ile ilgili araştırma yaparsanız yada yaptiysaniz göz korkutucu şeyler okuyabilir yada duyabilirsiniz ama çok ağrılı veya acili bi işlem değil merak etmeyin :)
Oww çok geçmiş olsun dilerim bir daha böyle birşey yaşamak zorunda kalmasınTeşekkür ederim, sağlıklı bir hamilelik için herşeye katlanmaya razıyım.Bide uyanıkken kürtaj olan biriyim açıkcası artık beni korkutabilecek bişeyin kaldığını düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?