mthfr a1298c heterozigot taşıyıcısıymışım.

ozay76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
160
5
68
İstanbul
bi kimyasal düşük yaşadım.2 ay sonra tekrar gebe kaldım.ancak 10 haftalıkken kalbi durdu.kürtaj oldum.araştıralım dedik.herşey normal çıktı.test sonuçları geldi.heterozigot taşıyıcısı olduğum anlaşıldı.şimdi tekrar aynı şeye maruz kalmamak için ne yapmam gerekiyor.gebelikten önce neye dikkat etmem gerekiyor.beslenme konusunda ne yapmalıyımçne yiyip içmeliyim.cvplar için şimdiden teşekkürler....

Bunlafri doktorunda soyleyevcektir ama folik asit ve aspirin ikilisini kullanman yeterli olacaktir muhtemelen gebe kaldiktan sonra doktorun kan sulandirici igne baslamak isteyebilir. Gecmis olsun

Bunlafri doktorunda soyleyevcektir ama folik asit ve aspirin ikilisini kullanman yeterli olacaktir muhtemelen gebe kaldiktan sonra doktorun kan sulandirici igne baslamak isteyebilir. Gecmis olsun
teşekkür ederim canım.bugün kaybettiğin bebeklerim için ne kadar ağladığımı anlatamam.Allah büyük.inşallah herkese hayırlı evlatlar nasip eder.

teşekkür ederim canım.bugün kaybettiğin bebeklerim için ne kadar ağladığımı anlatamam.Allah büyük.inşallah herkese hayırlı evlatlar nasip eder.
Amin insallah bende benzer seyleri yasadim simdi beklemedeyim ama tekrarlamasindan cok korkuyorum.. zamani geldiginde saglikla alicaz insallah kucagimiza herseyde bi hayir vardir gozuyle bakiyorum artik

Folik asit değil de metil folat ilaçları daha çok işinize yarayacaktır, ben de bu gen taşıyıcısıyım, evli değilim ama Tıp öğrencisiyim. Bizim metabolizmamız zararlı maddeleri zor tolere edebiliyor o yüzden mümkün olduğunca sağlıklı beslenin, kan sulandırıcı seçenekleri de doktorunuzla görüşün

cnm yapılacak tek şey korunmayı bırakınca ccoraspine başlayacaksın hamile kaldığını öğrendiğin andan itibaren clanax iğne hergn ve coraspine devam allahın izniyle bir daha yaşamazsın inş doktorun sana ne önerdi

Bende de aynı şekilde Heterozigot çıktı. Dr gösterdim daha..

merhaba bende aynı sorun var sende bir değişiklik oldumu gebe kalabildin mi.benle durumun aynı kimyasal dusuk oldu ve heterozıgot tasıyıcı cıktı folbiol ve ecoprın kullanıyorum ama acıkcası pek duzenli kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…