Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O korkular hiç bitmeyecek ama iyi bir doktor sıkı takiple atlatılabilir diye düşünüyorum gebe kalmadan iyi bir kadın doğumcuyla görüşüp gebelik olduğunda perinatologla devam etmek en iyisi biz tedbirimizi alıcaz gerisi rabbimin takdiri yaşınız genç rabbim gönlüne göre sağlıkla nasip etsin inşallahÇok geçmiş olsun,18. Haftada kaybettim. Bebek kaybını doğrudan etkiliyor mu bu değerler yada sonrası için iğne ilaç kullansakta tekrar kayıp olabilir mi bilmiyorum. Korkuyorum çok.
Geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın gebelik düşünmeye başlar başlamaz 100mg aspirin kullanmaya başladım, gebeliği öğrenir öğrenmez kan sulandırıcı iğne başladık, aspirine de devam ettikMerhaba kızlar, 18 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim. Trombofili paneli testi MTHFR A1298C HETEROZİGOT, PAI-1 4G/4G şekilinde çıkmış. Doktoruma ulaşamıyorum. Benim gibi sonucu çıkan veya bebeğini kaybeden annelerim açıklarsa çok mutlu olurum.
Mesajı tekrar okuyunca farkettim kusura bakmayın klavye kan sulandırıcı yazacağına kanatlandırıcı yazmış okuyan olursa diye yinelemek istedimBendede bu değerde sıkıntı çıktı 35 haftalık kayıp yaşadım sonra birkez daha bir kayıp yaşadım erken haftalarda o zaman doktor demişti ki sen hamile kalmadan kanatlandırıcı kullanaman gerekiyor sizin kaybınız kaç haftalık
Geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın gebelik düşünmeye başlar başlamaz 100mg aspirin kullanmaya başladım, gebeliği öğrenir öğrenmez kan sulandırıcı iğne başladık, aspirine de devam ettik
Çok teşekkür ederim, sağlıkla gelsin bebeğiniz dünyaya ya da gelmiştir inşallah bebek kaybını bu sonuç açıklıyor mu acaba doktordan tam yanıt alamıyorum, tekrarından korkuyorumGeçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın gebelik düşünmeye başlar başlamaz 100mg aspirin kullanmaya başladım, gebeliği öğrenir öğrenmez kan sulandırıcı iğne başladık, aspirine de devam ettik
Geldi şükür darısı başınıza onu bilemem tabi ama pıhtılaşmaya yatkınlığımız var bu yüzden de ne olursa olsun önlem amaçlı kan sulandırıcı kullanmayı öneriyor genelde kadın doğumcular. Sizin de içiniz daha rahat eder..kalbi mi durmuştu bebeğinizinÇok teşekkür ederim, sağlıkla gelsin bebeğiniz dünyaya ya da gelmiştir inşallah bebek kaybını bu sonuç açıklıyor mu acaba doktordan tam yanıt alamıyorum, tekrarından korkuyorum
3 hafta gelişim geriliği var dediler. Amniyosentez sıvısında da bir şey çıkmadı.Suyu azalmış, kalbi durdu. Doktorlar her şeye normal diyorlar sebep arıyorum ben de. Belki de bu sonuçlardandırGeldi şükür darısı başınıza onu bilemem tabi ama pıhtılaşmaya yatkınlığımız var bu yüzden de ne olursa olsun önlem amaçlı kan sulandırıcı kullanmayı öneriyor genelde kadın doğumcular. Sizin de içiniz daha rahat eder..kalbi mi durmuştu bebeğinizin
Bebeğin genetik incelemesinde bozukluk çıktı mı?3 hafta gelişim geriliği var dediler. Amniyosentez sıvısında da bir şey çıkmadı.Suyu azalmış, kalbi durdu. Doktorlar her şeye normal diyorlar sebep arıyorum ben de. Belki de bu sonuçlardandır
Yok herhangi bir genetik bozukluk çıkmadı. Sebebini bilmemek insanı daha çok üzüyorBebeğin genetik incelemesinde bozukluk çıktı mı?
Benim ikinci kaybımda genetik bozukluk çıktı, birinciyi genetik incelemeye göndermemiştik ama muhtemelen o da öyleydi dedi doktorum ama yine de önlem için kullandık biz sulandırıcı.benim kayıplarım erken haftalardaydı
Çok haklısınız benzer yollardan geçtim çok iyi anlıyorum…Allah tez vakitte sağlıklı gebelik nasip etsin inşallahYok herhangi bir genetik bozukluk çıkmadı. Sebebini bilmemek insanı daha çok üzüyor
Merhabalar,bebeğinizi kucağınıza almışsınız sanırım. Hayırlı olsungüle güle büyütün inşallah. Kaç kaybınız olmuştu acaba? Ve kaçar haftalıktı kayıplarınız?siz de sadece kan pıhtılaşmasımı vardı acaba ? Hangi genlerinizde çıkmıştı? Çok soru sorduysam ne olur kusuruma bakmayınÇok haklısınız benzer yollardan geçtim çok iyi anlıyorum…Allah tez vakitte sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah
Merhaba teşekkür ederim üst üste 2 kaybım oldu, 6. haftadan ileriye geçemiyorduk gelişimleri duruyordu kürtaj oldum sonrasında iki sağlıklı gebeliğim oldu kucağıma aldım şükür eşime ve bana bütün testler yapıldı, mthfr c677t, pai ve ismini şimdi hatırlamadığım genelde düşüklerde bakılmayan çok nadir bakılan bir gen heterozigot çıktı.Diğer testlerim normal çıktı.Kan sulandırdı hap ve iğne kullandımMerhabalar,bebeğinizi kucağınıza almışsınız sanırım. Hayırlı olsungüle güle büyütün inşallah. Kaç kaybınız olmuştu acaba? Ve kaçar haftalıktı kayıplarınız?siz de sadece kan pıhtılaşmasımı vardı acaba ? Hangi genlerinizde çıkmıştı? Çok soru sorduysam ne olur kusuruma bakmayın
Tekrar merhaba,bendede 2kayıp var haftaları aynı 5.hafta ikiside ilki gelişimi durdu kürtajla alındı ikincisindede kanamalı düşük oldu,araştırmalara yeni başladık pıhtılaşma testlerini verdim sonuçları çıktığında yine size bişeyler sorabilirim o zaman o düşüklerde çok dikkat edilmeyen testin adını bulmanız mümkün mü acaba evraklarınız arasında?çünkü ben artık hepsini yaptırmak istiyorum. Kromozom içinde kan verdik,başka hangi tahlilleri yaptırmamı önerirsiniz? Sizde ayrıca başka yapılan test varmıydı? Bazen biz doktorlardan daha doktor olabiliyoruz çünkü..onlar bizim kadar önemsemiyorlar. bağışıklıkla ilgili test yapıldımı acaba? Ben iki kaybımdada hiç kalp atışı duymadım, bebeği daha hiç görmedim keseyi görüyorduk kese büyüyordu sonra bianda oluyordu olumsuzluklar artık çok üzgünüm. Siz de güle güle büyütün yavrularınızı,Rabbim bana da ve tüm isteyenlere en kısa sürede sağlıklı bir şekilde ilerleyip sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallahMerhaba teşekkür ederim üst üste 2 kaybım oldu, 6. haftadan ileriye geçemiyorduk gelişimleri duruyordu kürtaj oldum sonrasında iki sağlıklı gebeliğim oldu kucağıma aldım şükür eşime ve bana bütün testler yapıldı, mthfr c677t, pai ve ismini şimdi hatırlamadığım genelde düşüklerde bakılmayan çok nadir bakılan bir gen heterozigot çıktı.Diğer testlerim normal çıktı.Kan sulandırdı hap ve iğne kullandım
ben sizi tekrar rahatsız ediyorum ama bana 6 lı trombofili paneli bakıldı muhtemelen o dediğiniz düşüklerde çok nadir bakılan bende bakılmadı rica etsem ismini hatırlıyorsanız bana onun ismini söyleyebilirmisiniz acaba? benmkinde klasik faktör5 mthfrler pailer bakıldı,size şimdiden çok teşekkür ediyorumMerhaba teşekkür ederim üst üste 2 kaybım oldu, 6. haftadan ileriye geçemiyorduk gelişimleri duruyordu kürtaj oldum sonrasında iki sağlıklı gebeliğim oldu kucağıma aldım şükür eşime ve bana bütün testler yapıldı, mthfr c677t, pai ve ismini şimdi hatırlamadığım genelde düşüklerde bakılmayan çok nadir bakılan bir gen heterozigot çıktı.Diğer testlerim normal çıktı.Kan sulandırdı hap ve iğne kullandım
Merhabalar, suan sizin yaşadığınız durumun aynısını yaşıyorum. Aynı değerler birebir ve doktoruma yarın gideceğim. Sizin doktorunuz sizi nasıl yönlendirdi ne yorumda bulundu?Merhaba kızlar, 18 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim. Trombofili paneli testi MTHFR A1298C HETEROZİGOT, PAI-1 4G/4G şekilinde çıkmış. Doktoruma ulaşamıyorum. Benim gibi sonucu çıkan veya bebeğini kaybeden annelerim açıklarsa çok mutlu olurum.