• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler mthfr 6677

• Konu Sahibi Konu Sahibi NS72
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

NS72

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2007
106
0
316
İstanbul
merhaba arkadaşlar MTHFR 6677 nolu testı yaptıran varmı acaba çapada yapılmıyormuş özel dede pahalı başka nerede yaptırabılırım acaba
:emir_bebek:

kim dedi çapada yapılmadığını istanbulda büyük hastane olarak bi çapa var bide cerrahpaşa ben sormuştum çapaya yapılıyordu ala ala.

ben özelde yaptırdım 800 tl vermiştim aralık ayında.

arkadaslar bende mthfr 677 var. bu kan pıhtılasması demek.buyuk hastaneler ve ozel hastanelerın hepsınde yapılıyo.genetık test oldugu ıcın pahalı baya bı. bende heterozıgot cıktı.gebelık kayıplarına sebep olur.gebelık boyunca ıgne kullanmak gerekır. kan pıhtılasması nedenıyle dusuk yasayanlar topıgı var gebelık bolumunde okursan daha genıs bılgın olur.

arkadaslar bende mthfr 677 var. bu kan pıhtılasması demek.buyuk hastaneler ve ozel hastanelerın hepsınde yapılıyo.genetık test oldugu ıcın pahalı baya bı. bende heterozıgot cıktı.gebelık kayıplarına sebep olur.gebelık boyunca ıgne kullanmak gerekır. kan pıhtılasması nedenıyle dusuk yasayanlar topıgı var gebelık bolumunde okursan daha genıs bılgın olur.

merhaba arkadaşım bendede heterozigot var ama benim sorunsuz bir gebelikten kızım var mümkünmü acaba bilgin varmı

istanbulda hangi doktora gıdıyorsun memnunmusun bende doktor arıyorum capada bu testı yapmadılar bende ssk samatyada yaptırdım ama sonucu anlayamadım
mthfr gen mutasyonu normal 677cc

bendede var arkadaslar hatta o testın içindeki 5 sey bende heterizigot.unıversıte hastanalerınde daha ayrıntılı yapıyorlar ben oyle yaptırdım.özelden daha cok unıversite hastanesınde yaptırın derım.ayrıntılı arastırma ıle 3 bebegımı neden kaybettıgımı anladık.tedavı gordum ve sonrasında 23 aylık bebegım var sımdı.allah hastalıgıda saglıgıda bızım için vermiş.caresı olmayan bırsey degıl ama gecıkme yasın gecmesın derım ben..b.izim aılesel genetık bir rahatsızlıgımız bu productivitemiz (dogurganlık oranımız) yuksek oldugundan bebek cabk olur ama tutunma da yerleşmede sorun olur,kan pıhtılaşması ıle bebek yeterınce beslenemez ve içeride ölür yada yasamaya ılaçla devam ettırılsede zeka gerılıgı bedensel gerılıkler özürler olabılır.yada coklu gebelıklerde ölümle sonuclanabılır..konu derın,hassas bence vakıt kaybetmeden unı.hastanesınde arastırma baslatın..ilgili soru ve detaylar için özele p.m atabılırsınız..

Back