• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Msn'im başkalarıyla karışıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi chilli_bebeg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

chilli_bebeg

Ziyaretçi
Bilgisayarıma format atıldı yeni msn yüklemiş eşim
msni açıyorum maillere bakıcam açıyorum oturum açma hatası diyor rachel john oturumu kapat diyor devamlı başka kişilerin issmi çıkıyor hatta ben onların maillerini bile görebiliyorum ne olmuş olabilir:uhm:

Bilgisayarıma format atıldı yeni msn yüklemiş eşim
msni açıyorum maillere bakıcam açıyorum oturum açma hatası diyor rachel john oturumu kapat diyor devamlı başka kişilerin issmi çıkıyor hatta ben onların maillerini bile görebiliyorum ne olmuş olabilir:uhm:
Enteresan..Virüs desek,yeni de format atmışsınız.Acaba eşiniz virüslü bir program indirmiş olabilir mi?
Ya da msn'inizde herhangi bir eklenti var mı? Mesela Msn Discovery yüklü mü?
Bu dediğiniz olaya benzer bişeyi,çoook eskiden msn'ime discovery yüklediğimde yaşamıştım,o aklıma geldi..

yok yüklenmedi en iyisi ben yeni sürüm msn ekliyim
bakalım o zaman ne olacak

bilgisayarınızda keylogger olup olmadığını kontrol et bence
başlat çalıştır cmd yaz tamam de çıkan ekrana net user yaz arada boşluk var kullanıcı adından başka sayıların olduğu bir satır çıkarsa pc de kaydedici gözetleyen var demektir kaldırmak yine bir komutla kaldırabilirsin

merhaba aynı sorun bende de bnde bunun nedeni çok merak ediyordum karamel arkadaşımızın dediğini yaptım ve şöyle birşey çıktı karşıma

administrator....................................ASPNET................................................burda ben
Guest..................................................HelpAssistant.........................................SUPPORT_388945a0
Komut başarıyla tamamlandı

belli ki biriyleriyle ortak kullanıyorum,bu durumda ne yapmam gerekiyor,yukarıda ki arkadaş format attıktan sonra olmuş format atmam yeterli olmayabilir mi acaba,ve baya kişi var galiba nerden çıkmış olabilir bunlar
(nokta yaptığım yerlerde boşluk var normalde)

Son düzenleyen: Moderatör:
açelya bende yaptım aynı yazı bendede çıktı ne yapmamız gerekiyor anlamadım

Back