Anket Msn'de en çok hangisine kızarsınız?

Msn'de en cok hangisine kizarsiniz?

• Durmadan oturum açanlar

OY: 50 21,9%
  • Karşıdakinin Israrla Cam'ınızı Açmanızı İstemesi

OY: 96 42,1%
  • Her Oturum Açışınızda 3 - 5 Kişinin Sizi Listesine Eklemiş Olması

OY: 31 13,6%
  • Durumuzda yokum,yazmayın vs yazdığı halde hala birşeyler yazmakta ısrar edenler

OY: 59 25,9%
  • Birisine birşey yazdıktan sonra,çevrimdışı görünmesi

OY: 65 28,5%
  • Titresim yagmuruna tutulmak

OY: 58 25,4%
  • Soru yagmuruna tutanlar

OY: 22 9,6%
  • Diger (belirtiniz)

OY: 15 6,6%

• Ankete Katılan
    228
Durmadan kameramı açmamı isteyenlere sinir oluyorum. Çok üzgünüm çoook

Artık msn ye girmiyorum. sempatiksalakcinni Yalnızca Face'ye giriyorum gerekliyse oradan yazışıyorum. sempatiksalakcinni O yüzden de kimse titreşim yollayamıyor, cam açmamı da isteyemiyorlar :teytey:

ısrarla cam açmamı isteyenlere uyuz oluyorum ama onun dışında bakıyorum biri eklemiş. selam veriyor. adresimi eklemişsiniz kimsiniz yazıyorum. ben eklemedim sen eklemişsin diyor. bunu yapana sinir oluyorum. bir iki kereden sonra engelliyorum ama kim diye meraktanda ölüyorum :))

Evet yaa bana da sık oluyor bu, ben acaba unutuyolar mı eklediklerini die düşünüyorum ama bilerek yapıyor da olabilirler... CADIARZU

Evet yaa bana da sık oluyor bu, ben acaba unutuyolar mı eklediklerini die düşünüyorum ama bilerek yapıyor da olabilirler... CADIARZU

büyük ihtimalle bilerektir. maksat laf olsun işte. konuşacak yer arıyorlar

--Durmadan oturum açanlar

--Durumuzda yokum,yazmayın vs yazdığı halde hala birşeyler yazmakta ısrar edenler klava:

Birisine birşey yazdıktan sonra,çevrimdışı görünmesi

alsanaalsanasmile

yazmayın yokum meşgulüm işim var gibi şeyler yazmama rağmen bunları algılayamayıp yazmakta ısrar edip bi de neden yazmıyosun diyenlere acaiip uyuz oluyırum..kör müsün okuuu...

Durumuzda yokum,yazmayın vs yazdığı halde hala birşeyler yazmakta ısrar edenler
hariç hepsi..
ben eğer meşgulsem yada içerideysem neden msnimi açık bırakayım ki.asıl ben böyle yazanlara çok sinir oluyorum.meşgulsan işin varsa kapat msnni ne gerek var açık tutmaya

ben diğeri seçtim
çünkü en sinir olduğum şey bişey yazdığımda iki saate cevap vermeyenlerdir
meşgulsen meşgulüm de kardeşim pc başında naptığını ben nerden biliyim kötükedihüso

Durmadan oturum açanlara online-offline online offline başım dönüyor ya sonra direk o kişini bloke ediyorum rahatlıyorum kaydirigubbakcemile3

Konuşurken karşı tarafın çevrim dışı olması ve beklemek zorunda kalmamkaydirigubbakcemile

konuşmaya başlıyorsun
hemen çevrimdışı yapıyorlar bende buna çok kızıyorum,

ben oturum açık olduğu halde yokum yazanlara ... madem yoksun kapat kardeşim... sonra titreşim yağmuru... bide web cam aç diyip duranlar..

sürekli oturum açanlara
ısrarla cam açmak isteeyene
müait olmadığımı söylediğim halda ısrarla yazana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…