• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Msn.. :/

benımkının de eklettıgını anladım ben 2 msnımden de 2 gunde 3 kısı ekledı
normalde kımse eklemez tabı öle ,
ekledım sen kımsın dedım erkek cıkınca sılıyorum senı dedım sıldım
o da bısey demedı ama onun eklettıgıne emınım. böle işte...

ekledıgıne bısey demıs senınkı belkı akrabamdı falan de gec. eklıcen kı bakcan kım olduguna.
aslında tabı ekleyenı bılırsn önceden eklememen lazım ama işte.. ınsan merak da edıo bazen

sevgılık kıskanc mı ılk defa mı boyle kıskanclık yaptı
senı uyarmısmıydı msn kımseyı ekleme dıye

Hyr iLk defa değiL sürekLi bunu yapıyo aşırı kıskanç ne giydiğime nereye gittiğime her şeye karışır Yonja - Facebook gibi şeyLer zaten oLmicak.
EkLeme demişti ekLemiyordum kimseyi ama msni tanıyınca ekLedim işte :S

msn nemde erkek olabılır evet ama sadece ikimizn de tanıdığı erkek weya bayan bence bunda bi sorun oLmaz ..

Hyr iLk defa değiL sürekLi bunu yapıyo aşırı kıskanç ne giydiğime nereye gittiğime her şeye karışır Yonja - Facebook gibi şeyLer zaten oLmicak.
EkLeme demişti ekLemiyordum kimseyi ama msni tanıyınca ekLedim işte :S

:D:D ne qüzel kız herşeyine karışıyooo daha ne istiyosun xD

msn yi tanıyosan tabi eklıceksın yauu . o tanıdığı bi msn yi eklemıyo mu? =)))

toplu maillerden ekleyebiliyorlar..tanımadıklarınızı silip engelleyin sizde canım alla allaaa:1closedeyes:

Evet çok klasik bir yaklaşık olacak ama beraberliklerde zeminin sağlamlığı güvene ve karşılıklı samimiyete dayalıdır..
ben her zaman ilişkilerin duru ve net olmasından yanayım siz arkaşınız ile aynı takımdasınız,farklı ve zıt takımlarda değil,ilişkiler ve hakiki sevdanın olduğu yerlerde deneme-yanılma durumları söz konusu olmamalı bence..Tamam kıskanclık ve aidiyete bağlı koruyuculuklar olabilir,dozunda olduğu sürece normaldir de yanlız yap-boza dönüştürmemek gerek bu sizi de yıpratır ..
Yaş kaç olursa olsun yürekte biter bu işler..Hayatta edindiğimiz tecrübelerle varız biz..
Bence beraberliğinizde ciddi iseniz,ki 3 sene hatrı sayılır bir zamandır,tekrar konuşun ,birbirinizin fikirleri ve beklentilerini yineleyin..
Ne o sizi denesin ne siz onu..
Zaman kaybı olur sadece.

senn arkadaşn oldugu için kızmazsn diye düşündm de ve bana GÜVEN dee!!!!!

:D:D ne qüzel kız herşeyine karışıyooo daha ne istiyosun xD

msn yi tanıyosan tabi eklıceksın yauu . o tanıdığı bi msn yi eklemıyo mu? =)))

iyi güzeLde sadece bunLarLa sınırLı oLsa neyse :D Daha ne yasakLarı var bi biLsen. =)
O kendi ekLiodur eminim ama bana yasak soruyorum nie die
ekLenmiycek, konuşmicaksın diyip duruo.
Msndeki 15 kişinin hepside kız zaten :D

Sevgilin neden boyle bisey yapiyor. guvenmiyormu sana?
ben olsam ona kizardim beni test ettigi icin

toplu maillerden ekleyebiliyorlar..tanımadıklarınızı silip engelleyin sizde canım alla allaaa:1closedeyes:

Hyr yanLış anLadın sanırm.
Beni biLerek ekLettirdi arkadaşına bakaLım konuşakmıyımi kabuL edicek miyim die.
O kişi kendi msnindede war neden ekLedi diye merak ettim ve kbL ettim amacını öğrenincede tersLeyip, siLdim.ç

iyi güzeLde sadece bunLarLa sınırLı oLsa neyse :D Daha ne yasakLarı var bi biLsen. =)
O kendi ekLiodur eminim ama bana yasak soruyorum nie die
ekLenmiycek, konuşmicaksın diyip duruo.
Msndeki 15 kişinin hepside kız zaten :D

benm sevgilimde kısıtlardı ama konuşa konuşa hallettim ve şimdi çok rahatm :))

sana bişe söyliyim mi şuan o kısıtlanan günlerime acıyorum.hayatını çekilmez hale sokma!!!!!!!
bi an önce o kısıtlamalardan kurtul....ne bu yaa onun istedigi gibi olma,kendi istedgn gibi ol a.s
sende yap ozman aynılarını benneyaptımki

benm sevgilimde kısıtlardı ama konuşa konuşa hallettim ve şimdi çok rahatm :))

sana bişe söyliyim mi şuan o kısıtlanan günlerime acıyorum.hayatını çekilmez hale sokma!!!!!!!
bi an önce o kısıtlamalardan kurtul....ne bu yaa onun istedigi gibi olma,kendi istedgn gibi ol a.s
sende yap ozman aynılarını benneyaptımki

Kaç kere konuştum ama anLamıo.
En iyisi onada aynı şeyi yapmak.

Kaç kere konuştum ama anLamıo.
En iyisi onada aynı şeyi yapmak.

ben söyliycegimi söyledm aynı şeyleri yaşamış biri olarak cnm.
rahat rahat yaşamak varken boş yere sıkıntıya sokma kendini a.s

Yapcaksın tabi canım sana nasıL davranıyosa aynısınıda ona yapıcaksın canım :S msn nesnde bi tane kız olmıycak bi tane tanımadıgın olmıcakk sana ne kısıtlıyosa sende ona üstüne gidiceksın oda anlıcaktır umarım senii:D:D

oh ne ala ya istediğini yaptrck sana

Yapcaksın tabi canım sana nasıL davranıyosa aynısınıda ona yapıcaksın canım :S msn nesnde bi tane kız olmıycak bi tane tanımadıgın olmıcakk sana ne kısıtlıyosa sende ona üstüne gidiceksın oda anlıcaktır umarım senii:D:D

oh ne ala ya istediğini yaptrck sana

Evet ya ben onunkiLeri siLcem, ya da ben kendi tanıdıkLarımın hepsini tekrar ekLiycem ve bişi demiycek. =):sm_cool:

siL cnmm takıL kafana göre o nasıL yapıosaa :p sende ekle muahahah yürü beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D:D

kaydirigubbakcemile3 hemn bşlaa gelişmeleride yaz kızz çatlatma bizi xD

Back
X