Zepp Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2006 9.312 21 156 45 - Yurtdışı 21 Mart 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #1 ...::: MSN SPACES NASIL OLUŞTURULUR VİDEO İLE ANLATIM :::... Size vereceğim adreste spaces'inizi nasıl olusturacağınız ayrıntılı sekilde VİDEO ile gösterilmektedir umarım size yardımcı olur gayet guzel aciklamislar... Link Silinmiştir.
...::: MSN SPACES NASIL OLUŞTURULUR VİDEO İLE ANLATIM :::... Size vereceğim adreste spaces'inizi nasıl olusturacağınız ayrıntılı sekilde VİDEO ile gösterilmektedir umarım size yardımcı olur gayet guzel aciklamislar... Link Silinmiştir.
graf Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Temmuz 2006 700 8 118 İstanbul 21 Mart 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #2 zeppp peki bu space yi yaptın ama silmek istedin sildin daha sonra listedekiler mail adreisni görüyorlar bunu nasıl kaldırıcass
zeppp peki bu space yi yaptın ama silmek istedin sildin daha sonra listedekiler mail adreisni görüyorlar bunu nasıl kaldırıcass
Zepp Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2006 9.312 21 156 45 - Yurtdışı 21 Mart 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #3 graf .!.: zeppp peki bu space yi yaptın ama silmek istedin sildin daha sonra listedekiler mail adreisni görüyorlar bunu nasıl kaldırıcass Genişletmek için tıkla... Grafcigim tam olarak bilmiyorum ama space ayarlarinda spacemi gizle, sadece msn listemdekiler görsün, herkes görsün şeklinde seçenekler vardı, o yolla gizleyebilirsin sanırım.ok ???:1yes2:
graf .!.: zeppp peki bu space yi yaptın ama silmek istedin sildin daha sonra listedekiler mail adreisni görüyorlar bunu nasıl kaldırıcass Genişletmek için tıkla... Grafcigim tam olarak bilmiyorum ama space ayarlarinda spacemi gizle, sadece msn listemdekiler görsün, herkes görsün şeklinde seçenekler vardı, o yolla gizleyebilirsin sanırım.ok ???:1yes2:
Alsebe Rutbesiz :-) Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.320 3 358 Diğer 22 Mart 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #4 Zepp banada yardim edermisin bu Space 'de muzik nasil calicaz??Ille bir link mi olmasi lazim...?Beceremiyorum???
Zepp banada yardim edermisin bu Space 'de muzik nasil calicaz??Ille bir link mi olmasi lazim...?Beceremiyorum???
Zepp Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2006 9.312 21 156 45 - Yurtdışı 22 Mart 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #5 Alsebe .!.: Zepp banada yardim edermisin bu Space 'de muzik nasil calicaz??Ille bir link mi olmasi lazim...?Beceremiyorum??? Genişletmek için tıkla... Alsebecigim simdi yeni konu actim umarim yardimci olur sana .... Link Silinmiştir.
Alsebe .!.: Zepp banada yardim edermisin bu Space 'de muzik nasil calicaz??Ille bir link mi olmasi lazim...?Beceremiyorum??? Genişletmek için tıkla... Alsebecigim simdi yeni konu actim umarim yardimci olur sana .... Link Silinmiştir.
Alsebe Rutbesiz :-) Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.320 3 358 Diğer 22 Mart 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #6 sagol canim benim simdi bakiyorum....Tsk ederimmmmm :çiçek: :çiçek: :çiçek: :çiçek: