• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Msn görüşmelerimi bilgisayardan nasıl silebilirim ?

Her bilgisayarda yazısmalar kayıtlı kalmıyo. Sizinkinde kayıtlıysa sohbetgünlüklerimden silebilirsiniz

Belgelerimde falandı sanırım.hatrlayamyorum önümde bilgsayar olsa söylyceğim de ben telden giriyorum suan

msninden seçenekler kısmına gir iletilerde görüşmelerimin geçmişini otomatik olarak sakla var ordaki kutucuktan onay işaretini çıkar alt kısmındada konuşmalarımı bu klasöre kaydet diye bişey var orada nereye kaydedildigi yazar zaten:80:

kendi msnim üzerinden görsel olarak anlatıcam. umarım anlatabilirim.
ilk olarak msn sayfanın en üstünde bulunan menülerden ''araçlar''a tıklayıp ''seçenekler'' kısmını buluyoruz. $Adsız12.jpg
ikinci olarak ''seçenekler''e tıkladığımızda karşımıza şöyle bir sayfa çıkıyor. sol yandaki alt alta sıralı başlıklardan ''iletiler'' yazana tıklayıp resimdeki kırmızı işaretlediğim yerde yazışmalarının kaydolduğu yeri görüyorsun. $Adsız2.jpg

daha sonra yazışmaların bulunduğu yeri kendi bilgisayarında bulduğunda, yazıştığın kişiyle olanı seçip shift+delete yapıyorsun bu kadarrr :71:

Konu içeriği nedeniyle "Teknik Destek" başlığına taşındı

Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Son düzenleme:
Arkadaslar msn de biriylen yaptigim yazili görüsmeyi bilgisayarin kaydindan nasil silerim???

C: \ Dokumente und Einstellungen \ qariSma \ My Documents \ Meine empfangenen Dateien \ qarisma4107199533 \ Geschichte

Not : qaRisma Benım Windows Kullanıcı Adım Sız SIzın Adnızla oLan Yolu Izleyeceksınız

Messenger / Tools / Nachrichten aus den Protokollen, wo können Sie herausfinden, wird aufgezeichnet.

Son düzenleme:
Back