Zepp Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2006 9.312 21 156 45 - Yurtdışı 28 Eylül 2006 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #1 ...msn.com olarak msn adresine sahip olmak isteyen arkadaşlar lütfen tıklayin. Link Silinmiştir.
Zepp Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2006 9.312 21 156 45 - Yurtdışı 9 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #2 hayrunnisagul .!.: bu nasıl bir adres zepp yardımcı olurmusun tamamen yeni bir msn mi oluyor Genişletmek için tıkla... hayrunnisagul .!.: nasıl alıcaz adrssi anlayamadım ben başka bişiler yazıp mesela isim .com gibi mi olcak? acil yardımm Genişletmek için tıkla... Aslinda gayet basit E-posta adresi karsiligina istediginiz bir isim olabilir bu size kalmis ...uzantisi msn.com olacak (hotmail.com degil de )anlatabildim mi ?kolay gelsin yerimseniben
hayrunnisagul .!.: bu nasıl bir adres zepp yardımcı olurmusun tamamen yeni bir msn mi oluyor Genişletmek için tıkla... hayrunnisagul .!.: nasıl alıcaz adrssi anlayamadım ben başka bişiler yazıp mesela isim .com gibi mi olcak? acil yardımm Genişletmek için tıkla... Aslinda gayet basit E-posta adresi karsiligina istediginiz bir isim olabilir bu size kalmis ...uzantisi msn.com olacak (hotmail.com degil de )anlatabildim mi ?kolay gelsin yerimseniben
EflaNazLina Guru Kayıtlı Üye 17 Ekim 2007 305 0 296 Tekirdağ 9 Kasım 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp #3 ben aldım çok teşekkürler hotmailde kullanılıyordu msn de benim sağol :1hug: