Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
farklı amaçta biri olsa yandan çekilmiş değil daha farklı bir resim alır senden ondan sonra böyle pislikler yapmaya başlardı.bence umursama seni korkutarak eğlenmeye çalışıyor kendince :)
Şimdi ben sildim başka neler yapmam gerekiyor bundan uzak durmak için.
Hiçbir şey yapamaz korkma şifreni değiştir hemen bak şöyle harf- sayı ve de alttan tire gbi bir şey koy şifreni programlar bulamıyor öyle yapınca messela : hebele_4567 bunun gibi olsun![]()
Bu arada bir de gizli sorunu filan değiştir bilinmeyecek bir şey yap.. Başka mail adresi de yazdıysan msn kaydına onu da düzenle sil ya da onun şifresini de düzelt .sonra gelen spam maillere filan dikkat et o zaman hiç ama hiç bir şey yapamaz emin ol.
Şifremi nasıl değiştireceğim şifremi unuttuma tıklıyorum hiçbirşey anlamadım.
Bunu unutmuycam bu çok iyiymiş,teşekkürler.Yapıcam.
Sağ üst köşede adın yazıyor ya(mail gelen kutusunu açtığın zaman) aşağı doğru gösteren küçük ok var orada ona tıkla hesap ayarlarından hepsini düzenleyebilrsin![]()
Dediğini anlamadım ama ben şey yaptım bak.
Kuzenimin msn adresine mail attım şifresi yok bu msn adresinin diye.
onayladım ordan değiştirdim.Çok karışık yapmışlar zor yaptım vallahi.
yeni şifrem................. yaptım sizce msnmi çalar mı?
Cık çalmazlararaya . filan da koysaydın daha iyiydi ama bu da iyi yine açık açık yazmasaydın msn şifreni burada arkadaşın yok mu hiç msnden
![]()
Şuan açık yok ama 1-2 arkadaşım var hani eklenmiş.
Bişey mişey olursa yine gelirse bana değiştiririm bol noktalı bişeyler yaparım.
Yok şey diye dedim gerçi yapmazlar da şifreni yazdın ya buraya okur da msnine girerler belki diyeAma yapmaz kimse öyle herhalde tabi bilmiyorum:)