• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mrs.Snmez kavutu!

gözün aydin canim allah birdaha ayirmasin insallah.:nazar:.
gün sayan herkese rabbim c.c kavusmayi nasip etsin insallah:Saruboceq:
tatilede cikmissin cok güzel bir tatil gecirirsin insallah hersey gönlünce olsun canimopuyorumnanaktan
izmirperisi canim bu mutlu haber icin sanada cok tesekkür ederim yüregine saglik canim hersey gönlünce olsunopuyorumnanaktana.s.

Gözün aydın.
İnşallah birdaha böyle ayrılık yaşamazsınız. Bir ömür mutluluklara.s.

Gozun aydin sekerim, kavustun cok sukur, badem gozlun ile tatildesiniz, oh iyi keyifler iyi tatiller badem gozlusune asik hatun Allah bozmasin insallah !!!!

Ayyy kendim aşkıma kavuştuğum anda ki kadar sevindim.....
Onlar ne çok hasrete göğüs gerdiler ne çok beklettiler aşkı
şimdi sıra onlarda...
Allahım hiç ayırmasın onları......

gözün aydin canim allah birdaha ayirmasin insallah.:nazar:.
gün sayan herkese rabbim c.c kavusmayi nasip etsin insallah:Saruboceq:
tatilede cikmissin cok güzel bir tatil gecirirsin insallah hersey gönlünce olsun canimopuyorumnanaktan
izmirperisi canim bu mutlu haber icin sanada cok tesekkür ederim yüregine saglik canim hersey gönlünce olsunopuyorumnanaktana.s.

çok tşk ederim saolun a.s.

:lepi:Mrs.Sönmez,gözünüz aydın ,mutluluğunuz ve beraberliğiniz ömür boyu sürsün:Saruboceq:.sevgilerimle...
kkburfurdnsvglerle.jpg

:1hug:bu konuyu açarak Mrs.Sönmez'in mutluluğunu sevenlerine duyurması da çok güzel.teşekkürler izmirperisi,sevgilerimle...opuyorumnanaktan

Hadi gözü aydın olsun,Rabbim bir ömür boyu ellerini ellerinden ayırmasın inşallaha.s.

Rabbim tüm asker yolu bekleyenlere sabır,güç versin inşallaha.s.

sositososito
gözün aydın cnmmm
RABBIM bıdaha ayırmasınn
mutluluğun daım olsun ınş :Saruboceq:Şeniz

ayy çok heyecanlı yaa
geç kalmışım ben
tüm mesajları baştan sona okudum
senin yerine ben duygulandım
canımmmm Allah bir daha sizi hiç ayırmasın...
çabuk gel şimdiden özledik seni

Son düzenleme:
iş güçten anca gördüm bu süper haberi :ecrin_bebek:
ablacığımın gözüaydın olsun delikafadulden çok çok sevindim zemuszemus
Allah bütün özlem çekenleri sevenleri tez zamanda kavuşturur inşallah :Saruboceq:
Ablacığımı öpüyorum budan Şeniz, enişte beye badem gözlüsünede selamlar vereliniortak​

Back