- 16 Şubat 2019
- 627
- 228
-
- Konu Sahibi beyaz kanatli melek
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla inşallah kucağına alırsınMrh kizlar yeni hamile olduğumu öğrendim ve Ankara'ya yeni taşındım varmı bildiğiniz iyi bir doktor ve muayene ücreti ne kadar doğumla birlikte ne kadar olur acaba fikri olan var mı şimdiden çok teşekkürler...
Çok teşekkürler sizin de hayırlı olsun bu arada Zübeyde hanım hastanesi kötü mü yani gitmeyeyim diyorsunuz yani peki o zaman başka varmı tavsiye edebileceğiniz bir hastaneMerhaba canım öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla inşallah kucağına alırsın
Bende Ankaradayım iyi bir kadın doğum arayışındayım Ankara gata hastanesinde İlhami gül diye bir kadın doğum doktoru var görümcem tavsiye etmişti şimdi bende ona randevu arıyorum ama 15 gün komple dolu bulamadım ve sakın etlik Zübeyde Hanım hastanesine gitme kesinlikle
Yok canım ben hamile değilim ben bebek için 3 yıldır tedavi görüyorum Zübeyde Hanım hastanesinden hiç bir fayda görmedim ve Bi kaç arkadaşım da memnun kalmadıÇok teşekkürler sizin de hayırlı olsun bu arada Zübeyde hanım hastanesi kötü mü yani gitmeyeyim diyorsunuz yani peki o zaman başka varmı tavsiye edebileceğiniz bir hastane
Himm anladım canım rabbim tez zamanda versin sana isallah hayırlı bir evlat ve o duyguyu tattirsin himm anladım çok teşekkürler bende aslında Zübeyde hanimami gideyim diye düşünüyordum ama öyleyse gitmeye gerek yok peki başka iyi bir hastane varmı bildiğiniz....Yok canım ben hamile değilim ben bebek için 3 yıldır tedavi görüyorum Zübeyde Hanım hastanesinden hiç bir fayda görmedim ve Bi kaç arkadaşım da memnun kalmadı
Gata hastanesi zekai tayir hastanesi bunlar son zamanlarda çok güzelleştiHimm anladım canım rabbim tez zamanda versin sana isallah hayırlı bir evlat ve o duyguyu tattirsin himm anladım çok teşekkürler bende aslında Zübeyde hanimami gideyim diye düşünüyordum ama öyleyse gitmeye gerek yok peki başka iyi bir hastane varmı bildiğiniz....
Himm anladım canım çok teşekkürler bı araştırayım ona gore gideyimG
Gata hastanesi zekai tayir hastanesi bunlar son zamanlarda çok güzelleşti
Merhaba buldunuz mu ?Himm anladım canım çok teşekkürler bı araştırayım ona gore gideyim
Evet buldum şuan Medical Park Keçiören hastanesine sevgi hanıma gidiyorum paket yaptırdım daha uygun oldu memnunum doktorum çok iyi....Merhaba buldunuz mu ?
Hangi hastane ve hangi doktor ?
Ben normal muayene ve aşılama icin düşünüyorum fiyatlar nasıl pekiEvet buldum şuan Medical Park Keçiören hastanesine sevgi hanıma gidiyorum paket yaptırdım daha uygun oldu memnunum doktorum çok iyi....
Aşılama ile ilgili hiçbir bilgim yok ama ben hamileyim şuan 14 aylık bide oğlum var onun için gitmiştim hamilelik için şuan iki aylık olduk isallah sizin cocugunBen normal muayene ve aşılama icin düşünüyorum fiyatlar nasıl peki
Paket derken neler dahil acaba
Anladım teşekkürlerAşılama ile ilgili hiçbir bilgim yok ama ben hamileyim şuan 14 aylık bide oğlum var onun için gitmiştim hamilelik için şuan iki aylık olduk isallah sizin cocugun