İstiyorsanız adım atın siz de. 6 yıllık kocanızdan utanıp ilk adım erkekten gelir mi diyorsunuz gerçekten?6 yildir bi kere bosalamadim. Ne bicim insanlik bu. Ya esime dile getirmedim neden, cunku esimle nerdeyse iki gunde bir, hatta firsat oldugunda her gun iliskiye gireriz. Yani onda cinsel isteksizlik, yorgunluk, erken bosalma vb YOK boyle bi adama suç bulur gibi konusamadim. Ön sevisme desem, sen de ölü gibi yatiyirsun diyebilir. Oyleyim evet. O zaman benim bu halim ne olacak . İlk adım erkekten gelmez mi ya.
Konusmakla duzelecegine inanmiyorum, cunku o da goruyor bosalamadigimi.Bence konusun. Niye çekiniyorsunuz ki?
Siz sorunlardan bu şekilde kurtulamazsınız. Yani konusmayarak anlamasını bekliyorsunuz, bir sorun varsa konusulmalı. 6 yıldır kendi içinizde şikayet edip bir yere varamamışsınız bari simdiden sonra konusup halletmeye bakın. Siz de o ışığı göremiyorum ama, siz büyük ihtimal susup kendi kendine düzelmesini beklersiniz, ayrılmazsınız da.Konusmakla duzelecegine inanmiyorum, cunku o da goruyor bosalamadigimi.
Tam da öyle diyor, şaşırıyorum açıkçası. Ben kocamdan niye çekineyim ki, açık açık olmuyor, uzun uzun sevişmek istiyorum derim yani. Hayat arkadaşımdan utanacaksam niye evlendim ben.İstiyorsanız adım atın siz de. 6 yıllık kocanızdan utanıp ilk adım erkekten gelir mi diyorsunuz gerçekten?
Bamya mı tövbe yarabbimKocam bana kadınlığında sorun var dese buraya konu açmam emin ol. Başka yerlere giderim. Diyemedin mi 5 10 dk zor ayakta duran bamyana bak diye. Neyse bedduamı aldım gidiyom
Kuş veya bamyaBamya mı tövbe yarabbimbir daha bamya görmek istemiyorum sanırım
Ayrımcılık yapmayalım... Adamın işlevinde sorun var boyunda değil sjdnoemdoKuş veya bamya
"Adım" la kastettigimi anlatamadim pardon. Yazdiktan sonra farkettim. Adım dedigim,sevismeye baslamak yani yataga gitmek degil. Bi erkek esinin afedersiniz gogsune dokunmak,.... Hosuna gitmez mi? Onlari yapmak, kadini hazirlamak konusunda erkegin adim atmasi olsa? Bu erkekler gogsumuze bakmicak nerdeyse.İstiyorsanız adım atın siz de. 6 yıllık kocanızdan utanıp ilk adım erkekten gelir mi diyorsunuz gerçekten?
Valla ben öyle bir problemle karşılaşmadım. O zaman tuhafmış sizinkiler."Adım" la kastettigimi anlatamadim pardon. Yazdiktan sonra farkettim. Adım dedigim,sevismeye baslamak yani yataga gitmek degil. Bi erkek esinin afedersiniz gogsune dokunmak,.... Hosuna gitmez mi? Onlari yapmak, kadini hazirlamak konusunda erkegin adim atmasi olsa? Bu erkekler gogsumuze bakmicak nerdeyse.
İnanin buna bu sorun çok genel. Hadi benim 2-3 kız arkadasimdan duysam bu hosnutsuzlugu, benim cevremde sorun var dicem.
Gözü doyurup gönlü doyurmuyor amaAyrımcılık yapmayalım... Adamın işlevinde sorun var boyunda değil sjdnoemdo
Akrabam tuhaf, Tanimadiklarim, arkadaslarimda mı?Valla ben öyle bir problemle karşılaşmadım. O zaman tuhafmış sizinkiler.
Eşiniz yapsın hayatı niye zorlaştırıyorsunuz kiBn zaten ilişkiye girmeyi seviyorum zevk alıyorum ama boşalma yok kendi kendime yapmak bana tatmin etmiyor ilişkiye girmek daha çok zevk veriyor
O yardımcı olsa yapsa yeterli zaten de isteeEşiniz yapsın hayatı niye zorlaştırıyorsunuz ki
bence kendinizi oyle avutuyorsunuz,Akrabam tuhaf, Tanimadiklarim, arkadaslarimda mı?
Bosalamama kadinlarin genel sorunu. Ön sevismeden memnuniyetsizlik de baslica sorun kadinlar icin.
Valla benimki boşalana kadar ben 2 kere boşalmış oluyorum. Herkeste öyle bir problem yok.Akrabam tuhaf, Tanimadiklarim, arkadaslarimda mı?
Bosalamama kadinlarin genel sorunu. Ön sevismeden memnuniyetsizlik de baslica sorun kadinlar icin.
Dr. Zlatko Charles Üniversitesinde 46 tane çalışma incelenip, 5 kitaptan da derleme yapıp bir özet çıkarıldı Bu özette;Mrb iyi günler bnde 2 yıldır evliyim ama on sevisme kısa sürüyor eşimin boşalmasi 5,10 dakika sürüyor sonra yoruluyor ben de hiç boşalmadim zevk alma var sulanma var ama boşalma yok bnde boşalmak istiyorum ama olmuyor bana senin kadınlığında sıkıntı var dedi bu konuda ne disunuyorsunuz ve Bn nasıl yapabilirim acaba günlük veya 2 gün de bir yapıyoruz esim çok düşkün bnde düşkünüm ama bi turlu olmuyor olsun diye de çok uğraşmadik sadece Bn istiyorum dediğim zaman bana diyor ki kadınlar biraz geç boşalır ve zor olur diyor