Mrb iyi günler bosalamiyorum

Hilalek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
56
-23
25
Mrb iyi günler bnde 2 yıldır evliyim ama on sevisme kısa sürüyor eşimin boşalmasi 5,10 dakika sürüyor sonra yoruluyor ben de hiç boşalmadim zevk alma var sulanma var ama boşalma yok bnde boşalmak istiyorum ama olmuyor bana senin kadınlığında sıkıntı var dedi bu konuda ne disunuyorsunuz ve Bn nasıl yapabilirim acaba günlük veya 2 gün de bir yapıyoruz esim çok düşkün bnde düşkünüm ama bi turlu olmuyor olsun diye de çok uğraşmadik sadece Bn istiyorum dediğim zaman bana diyor ki kadınlar biraz geç boşalır ve zor olur diyor

İstiyorsanız adım atın siz de. 6 yıllık kocanızdan utanıp ilk adım erkekten gelir mi diyorsunuz gerçekten?

Konusmakla duzelecegine inanmiyorum, cunku o da goruyor bosalamadigimi.
Siz sorunlardan bu şekilde kurtulamazsınız. Yani konusmayarak anlamasını bekliyorsunuz, bir sorun varsa konusulmalı. 6 yıldır kendi içinizde şikayet edip bir yere varamamışsınız bari simdiden sonra konusup halletmeye bakın. Siz de o ışığı göremiyorum ama, siz büyük ihtimal susup kendi kendine düzelmesini beklersiniz, ayrılmazsınız da.

İstiyorsanız adım atın siz de. 6 yıllık kocanızdan utanıp ilk adım erkekten gelir mi diyorsunuz gerçekten?
Tam da öyle diyor, şaşırıyorum açıkçası. Ben kocamdan niye çekineyim ki, açık açık olmuyor, uzun uzun sevişmek istiyorum derim yani. Hayat arkadaşımdan utanacaksam niye evlendim ben.

Kocam bana kadınlığında sorun var dese buraya konu açmam emin ol. Başka yerlere giderim. Diyemedin mi 5 10 dk zor ayakta duran bamyana bak diye. Neyse bedduamı aldım gidiyom
Bamya mı tövbe yarabbim bir daha bamya görmek istemiyorum sanırım

"Adım" la kastettigimi anlatamadim pardon. Yazdiktan sonra farkettim. Adım dedigim,sevismeye baslamak yani yataga gitmek degil. Bi erkek esinin afedersiniz gogsune dokunmak,.... Hosuna gitmez mi? Onlari yapmak, kadini hazirlamak konusunda erkegin adim atmasi olsa? Bu erkekler gogsumuze bakmicak nerdeyse.
İnanin buna bu sorun çok genel. Hadi benim 2-3 kız arkadasimdan duysam bu hosnutsuzlugu, benim cevremde sorun var dicem.

Valla ben öyle bir problemle karşılaşmadım. O zaman tuhafmış sizinkiler.

Akrabam tuhaf, Tanimadiklarim, arkadaslarimda mı?
Bosalamama kadinlarin genel sorunu. Ön sevismeden memnuniyetsizlik de baslica sorun kadinlar icin.
bence kendinizi oyle avutuyorsunuz,
esinizle cozeceginiz bir sorunu butun kadinlar oyle zaten kimse bosalamiyor diye kendinizi kandiriyorsunuz
oyle bisey yok

Dr. Zlatko Charles Üniversitesinde 46 tane çalışma incelenip, 5 kitaptan da derleme yapıp bir özet çıkarıldı Bu özette;

• Bu durum her kadında görülmez.
  • Görülme sıklığı %10-54 oldukça açık bir oran, genel manada kadınların 3/1 nde bu olabilir.
  • Sıvı miktarı ise 1 ml ile 900 ml arasında olabilir.
Aslında biz bunu biliyoruz. Masters ve Johnson, 1960 lı yıllarda gönüllülerin de katılığı yaklaşık 7500 tane çifti laboratuvar ortamında cinsel ilişki sırasında inceledi.

O da yaklaşık 380 kadında bu durumu tespit etti.Yani orgazm sırasında dışarıya bir şey fışkırmasını tespit etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…