Mrb iyi günler bnde 2 yıldır evliyim ama on sevisme kısa sürüyor eşimin boşalmasi 5,10 dakika sürüyor sonra yoruluyor ben de hiç boşalmadim zevk alma var sulanma var ama boşalma yok bnde boşalmak istiyorum ama olmuyor bana senin kadınlığında sıkıntı var dedi bu konuda ne disunuyorsunuz ve Bn nasıl yapabilirim acaba günlük veya 2 gün de bir yapıyoruz esim çok düşkün bnde düşkünüm ama bi turlu olmuyor olsun diye de çok uğraşmadik sadece Bn istiyorum dediğim zaman bana diyor ki kadınlar biraz geç boşalır ve zor olur diyor
Bu cümlenin aynısını ona yönelik kullanmış olsaydınız. Emin olun öylece kalacaktı eşiniz. Sonra bir bakmışsınız asıl sorunn hoop eşiniz de.bana senin kadınlığında sıkıntı var dedi
Hiç Oraya kadar gelemiyorum sadece zevk aldığımı biliyorul sulanma da var ama bunun ilerisi olmuyorBosalanama sebebiniz nedi hissedemiyormusunuz yoksa zaman mi eksik kaliyor daha uzun olsa bosalabilirmisiniz yani sunu soruyorum tam gelecekken esin geliyor sen yarim mi kaliyorsun yoksa hic oralara kadarda gelmiyor mu olay
Bn erken boşalma olarak görüyorum 10 dakika yetmediği için doktora gidelim dedim yok dediBu cümlenin aynısını ona yönelik kullanmış olsaydınız. Emin olun öylece kalacaktı eşiniz. Sonra bir bakmışsınız asıl sorunn hoop eşiniz de.
Tabiki ama kendisi bisey yapmıyor yoruldum diyip uzanıyorhahah senin kadınlığında sıkıntı mı varmış? kendi erkekliğindeki sıkıntıyı sizin üzerinize atmış yetersizliğini kabul etsin eşiniz önce. Destek olacağı yerde su üstüne çıkmaya çalışması onun yetersizliğinden ötürüdür kusura bakmayın. Siz o esnada kendi kendinize mi boşalacaksınız, eşiniz sağlayacak bunu
Kadınlar zor boşalmaz. Erkeklerden daha kolay ve ardarda da boşalabilirler. Adam sizi tahrik ve tatmin etmiyor, düşünmüyor, bu kadar basit.Mrb iyi günler bnde 2 yıldır evliyim ama on sevisme kısa sürüyor eşimin boşalmasi 5,10 dakika sürüyor sonra yoruluyor ben de hiç boşalmadim zevk alma var sulanma var ama boşalma yok bnde boşalmak istiyorum ama olmuyor bana senin kadınlığında sıkıntı var dedi bu konuda ne disunuyorsunuz ve Bn nasıl yapabilirim acaba günlük veya 2 gün de bir yapıyoruz esim çok düşkün bnde düşkünüm ama bi turlu olmuyor olsun diye de çok uğraşmadik sadece Bn istiyorum dediğim zaman bana diyor ki kadınlar biraz geç boşalır ve zor olur diyor
Önsevişmeyi kısa tutturma uzatabildiğin kadar uzat bacım öyle yetersizliğini ona hissettir dicem ama aranız açılmasın tövbe ya bu adamlar neden böyleTabiki ama kendisi bisey yapmıyor yoruldum diyip uzanıyor
Merhababana senin kadınlığında sıkıntı var dedi
Boşalmasa ne olacak ki? Sizi tatmin etmek için bir çaba göstermiyor kendi keyfine bakıyor zaten. 40 dakika olsa da aynı şey olacak. Oral yok, el kullanımı yok, hiçbir şey yok benim anladığım. Siz de kendinize dokunmuyorsunuz.Bn erken boşalma olarak görüyorum 10 dakika yetmediği için doktora gidelim dedim yok dedi
*ıslanmaHiç Oraya kadar gelemiyorum sadece zevk aldığımı biliyorul sulanma da var ama bunun ilerisi olmuyor
Ya eskilerde bi konu vardı kadın videoda gördüm kadından çeşme gibi su akıyordu bende neden olmuyor falan diyordu*ıslanma
Evet kendime dokunma olayım yok kendi kendime dokununca farklı hisediyorum tuhaf yani iyi değilBoşalmasa ne olacak ki? Sizi tatmin etmek için bir çaba göstermiyor kendi keyfine bakıyor zaten. 40 dakika olsa da aynı şey olacak. Oral yok, el kullanımı yok, hiçbir şey yok benim anladığım. Siz de kendinize dokunmuyorsunuz.
Başına gelirse gülersin aynı böyle wBaşlık
Nasıl yani farklı? Dokun işte. Tek problem adamda değil demek ki.Evet kendime dokunma olayım yok kendi kendime dokununca farklı hisediyorum tuhaf yani iyi değil