Mrb iyi günler bosalamiyorum

Hilalek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
56
-23
25
Mrb iyi günler bnde 2 yıldır evliyim ama on sevisme kısa sürüyor eşimin boşalmasi 5,10 dakika sürüyor sonra yoruluyor ben de hiç boşalmadim zevk alma var sulanma var ama boşalma yok bnde boşalmak istiyorum ama olmuyor bana senin kadınlığında sıkıntı var dedi bu konuda ne disunuyorsunuz ve Bn nasıl yapabilirim acaba günlük veya 2 gün de bir yapıyoruz esim çok düşkün bnde düşkünüm ama bi turlu olmuyor olsun diye de çok uğraşmadik sadece Bn istiyorum dediğim zaman bana diyor ki kadınlar biraz geç boşalır ve zor olur diyor

Mrb iyi günler, bana o lafı eden kondüsyonsuz bamyayı boşarım. İyi günler

Başına gelirse gülersin aynı böyle w
Kocam bana kadınlığında sorun var dese buraya konu açmam emin ol. Başka yerlere giderim. Diyemedin mi 5 10 dk zor ayakta duran bamyana bak diye. Neyse bedduamı aldım gidiyom

10 dakika süren bi sevişmede nasıl boşalacakmışsın? Siz de bu adamların erkeklik egolarına fırsat veriyorsunuz şu sorularla. 10 dakikada çorba bile yapılmıyor be ne sevişmesi, delirmiş kocişin.
10 dak toplam sevisme mi, iliski mi acaba vallahi deliricem

Neye sinirlisiniz?
6 yildir bi kere bosalamadim. Ne bicim insanlik bu. Ya esime dile getirmedim neden, cunku esimle nerdeyse iki gunde bir, hatta firsat oldugunda her gun iliskiye gireriz. Yani onda cinsel isteksizlik, yorgunluk, erken bosalma vb YOK boyle bi adama suç bulur gibi konusamadim. Ön sevisme desem, sen de ölü gibi yatiyirsun diyebilir. Oyleyim evet. O zaman benim bu halim ne olacak . İlk adım erkekten gelmez mi ya.

Ön sevişme ne kadar sürüyor, o çok önemli.
Elinden geleni yapıyorsa, siz de biraz uğraşın derim. Ölü gibi yatıyorum diyorsunuz, yani hiçbir erkek hoşlanmaz bundan bence. Ben de hoşlanmazdım.

İyi de ölü gibi yatan hiçbir kadın zevk alıp boşalmaz ki. Görev gibi sanki gir çık gir çık. Adam napsın?

Elinden geleni yapıyorsa, siz de biraz uğraşın derim. Ölü gibi yatıyorum diyorsunuz, yani hiçbir erkek hoşlanmaz bundan bence. Ben de hoşlanmazdım.
Bn ölü gibi yatmıyorum ki sadece elimle yapmıyorum onun dışında tabiki onun gibi tepki veriyorum tepki vermediğim taktirde kendisi de zevk alamaz ki

5 dakika sürüyodur. Göğsüme bile dokunmazdı. Simdi gecici gorevle biraz uzak kaliyoruz, ondan mi bilmem, gogsume dokunmaya basladi. İki dak göğüs okşama_y..ma toplamda en fazla 3 dakika. Sonra da iliskiye girip, 7-8 dakika da iliski. Hic bi erkek hoslanmaz, zaten ondan bi kere bile agzimi acip, bosalamiyorum diye yakinmadim. Ama kac dakika kadına baska seyler yapmak isteyen erkekler nasil oluyor?
İyi de ölü gibi yatan hiçbir kadın zevk alıp boşalmaz ki. Görev gibi sanki gir çık gir çık. Adam napsın?
. Ben öyle yatarken, o bana napiyo ki. 3 dak sonra iliski.. ben oyle yatmasam, o kadar daha uzasin ok ama yine bosalamam. Ben aşkla, tutkuyla dokunus istiyorum. Ama olmaz imkansiz bizden ..

Bence konusun. Niye çekiniyorsunuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…