Mrb arkadaşlar

Demet4488

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2022
96
50
39
Mrb arkdslr bakireyim ve Ayna karşısında vajinami incelerken adet kanı akan delik önceden sanki daha toplu şekildeydi ama şimdi briaz buzusmus gibi ve ortasında on kurustan daha küçük bir delik var ikkininca delik oluşuyor normal şekilde otruunca kapanyr ve bu delik bacaklarımı açarken görünür şekle geliyor normal şekli bumudur yoksa bir sorun mu var sizce bekaretle alakalı biseymidir veya

Bugünde ben yerimi alıp yorumları okumaya geldim .:dondurma:(bu elmalı emojide yesilcamdaki su bebe geliyor gözümün önüne ya pis pis ölüm döşeğinde ki yumurcaga bakıp :dondurma:
IMG_20220517_235509.jpg

Son düzenleme:
Mrb arkdslr bakireyim ve Ayna karşısında vajinami incelerken adet kanı akan delik önceden sanki daha toplu şekildeydi ama şimdi briaz buzusmus gibi ve ortasında on kurustan daha küçük bir delik var ikkininca delik oluşuyor normal şekilde otruunca kapanyr ve bu delik bacaklarımı açarken görünür şekle geliyor normal şekli bumudur yoksa bir sorun mu var sizce bekaretle alakalı biseymidir veya
Salın şu kukularinizi artik

Naptın ya şimdi hepimiz ayna karşısına bal kutusu incelemeye gidicez AHFSFHJ

Herkesin farklıdır ki🙄
Anacım tamam bak incele de niye bekarete yoruyorsun bu durumu şüpheli bir yakınlaşma bişey olduysa doktora git. Burda biz ne desek yanlış olur.

Gerçekten 37 yaşında mısınız ? :KK57:

Bir başka konusunda 19 yaşında olduğunu yazmış. Tüm konuları birbirinden beter ; eğlenmek içinse manasız , gerçekse trajik.
Bir insan niye böyle bir saçma konu açıp eğlenmek ister ki 😒 ilköğretim 6.sinifta ayni sınıftan kız arkadaşım bunun yaptığını yapmış sanki atomu parçalamış gibi bişeymis gibi anlatmıştı üstüne gülmüştük o kafa ile ,19 ise doğru yaşı o bile büyük .

ben cok fazla yadirgamiyorum yargilamiyorumda herkesin bi karakteri var sana bana cok anlamsız cok sacma gelen birşey bir baskasina cok mantikli gelebiliyor bence fazla ustune gitmeyelim

X