- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bız 3 kısılık 1 aıleyız..annem&babam&ben...cocuk fln yok..ve de en basından berı dha modern&sık dıye hep kose koltuk ıstıyorduk...demekkı kullanıssız...hımmm bu onerını dıkkate alacagım...onerdıgın adres ıcın de cok tsk.ler bu arada...oraya da goz atmıstım ama t.v. unıtelerının ucuzlugunu fark etmemıstım...bnm ıcın gayet faydalı oldu....:)Tv ünitesini vivense.comdan alabilirsin çeşit boyut çok fazla hem istediğin modelin ölçüsünü rahatça alırsın hem piyasa fiyatlarına göre tv üniteleri çok ucuz
Köşe koltuk alma çekmesi çok büyük dert oturmasıda öyle evde 6kişi olsa herkes dipdibe oturuyo onun yerine kibar bi koltuk takımı al
Aaaa...cok nazıksınız gercekten cok tsk.ler...:)Önerim yok ama takipteyim. Konunuz görünsün diye yazdım:)
İkea gibisi yok bencePekı mesela Ankarada hangı semtlere bakmalıyım daha cok? netıcede cok da dolaşacak vakıt yok ne yazık; gunduz ıs-guc, telaşe, daha cok h.sonları uyuyor...h.içi kasar...ayrıca arabamız olmadığı ıcın toplu tasıma da cok pratık olmuyor, daha cabuk yorulunuyor...
Ikea evt gzl ama pahalı..gercı kalıtelı gıbı..
Evt hayli yakınız...5.etaptayız...O.K. orayı hıc bılmıyordum 1 bakalım....:)Bence fiyat ve kullanımına bakıldığında düşünebilirsiniz
Eryamana yakınsanız ayaş yolu (optimuma giderken) mobilyacılar var
Weltew falan va
Baza aldık oradan iyi çıktı
Cok tsk.edıyorum arkadasım...faydan dokundu gercekten...:)Canim evine göre mobilya yaptırmak istiyorsan Ankarada sitelere bak. İstedigin fiyatta kalitede renkde olcude modelde yaparlar. Ama marka takintin varsa ki benim vardi büyük magazalar var. İstanbul yolu etrafinda da var. Ama ornegin İstanbul yolundaki ya da cankayadaki bellonayla sincandaki bellonada 20.000 lik alisverists 1000 tl oynar. O yuzden marka ürün alacaksan sincan etimesgut mamak kecioren gibi yerlerdekilere bak ve pazarlik yap. Ben dogtas istikbal gibi yerlerden yaptim ev alisverisimi ama ev satin alirsam yenileceyecegim zaman sitelerden yaptırmayı dusunuyorum.
Cok tsk.edıyorum arkadasım...faydan dokundu gercekten...:)
Pekı gelen urunler sıtede gozuktugu gıbı çıkıyor mu? bu konuda hıc sorun yasadınız mı? ben aslında nete pek guvenemıyorum...oyle görmeden-etmeden...ıadeye kalkışılsa 1000 yığın akla gelmeyen sıkıntı-puruz cıkabılılır dıye tırsıyorum sahsen...
Ev evt kucuk firmaların da gayet sırın, mantıklı urunlerı-cozumlerı olabılıyor...Sıncan taraflarında (hem fıyatları daha uygun hem de Eryaman'a yakın dıye) baktık bıraz mesela...
Tv ünitesini vivense.comdan alabilirsin çeşit boyut çok fazla hem istediğin modelin ölçüsünü rahatça alırsın hem piyasa fiyatlarına göre tv üniteleri çok ucuz
Köşe koltuk alma çekmesi çok büyük dert oturmasıda öyle evde 6kişi olsa herkes dipdibe oturuyo onun yerine kibar bi koltuk takımı al
Bız 3 kısılık 1 aıleyız..annem&babam&ben...cocuk fln yok..ve de en basından berı dha modern&sık dıye hep kose koltuk ıstıyorduk...demekkı kullanıssız...hımmm bu onerını dıkkate alacagım...onerdıgın adres ıcın de cok tsk.ler bu arada...oraya da goz atmıstım ama t.v. unıtelerının ucuzlugunu fark etmemıstım...bnm ıcın gayet faydalı oldu....:)