Mrb.arkadaslar...su an tadılatı yapılan yenı bır ev aldık, salon kose koltuk takımı v.b.onerılerınız

Tv ünitesini vivense.comdan alabilirsin çeşit boyut çok fazla hem istediğin modelin ölçüsünü rahatça alırsın hem piyasa fiyatlarına göre tv üniteleri çok ucuz

Köşe koltuk alma çekmesi çok büyük dert oturmasıda öyle evde 6kişi olsa herkes dipdibe oturuyo onun yerine kibar bi koltuk takımı al
Bız 3 kısılık 1 aıleyız..annem&babam&ben...cocuk fln yok..ve de en basından berı dha modern&sık dıye hep kose koltuk ıstıyorduk...demekkı kullanıssız...hımmm bu onerını dıkkate alacagım...onerdıgın adres ıcın de cok tsk.ler bu arada...oraya da goz atmıstım ama t.v. unıtelerının ucuzlugunu fark etmemıstım...bnm ıcın gayet faydalı oldu....:)

Pekı mesela Ankarada hangı semtlere bakmalıyım daha cok? netıcede cok da dolaşacak vakıt yok ne yazık; gunduz ıs-guc, telaşe, daha cok h.sonları uyuyor...h.içi kasar...ayrıca arabamız olmadığı ıcın toplu tasıma da cok pratık olmuyor, daha cabuk yorulunuyor...
İkea gibisi yok bence
Evin %75 mobilyası oradan
Gayet de güzeller
Ama sizin zevkinize hitap eder mi bilmiyorum tabi

Bence fiyat ve kullanımına bakıldığında düşünebilirsiniz
Eryamana yakınsanız ayaş yolu (optimuma giderken) mobilyacılar var
Weltew falan va
Baza aldık oradan iyi çıktı
Evt hayli yakınız...5.etaptayız...O.K. orayı hıc bılmıyordum 1 bakalım....:)

Canim evine göre mobilya yaptırmak istiyorsan Ankarada sitelere bak. İstedigin fiyatta kalitede renkde olcude modelde yaparlar. Ama marka takintin varsa ki benim vardi büyük magazalar var. İstanbul yolu etrafinda da var. Ama ornegin İstanbul yolundaki ya da cankayadaki bellonayla sincandaki bellonada 20.000 lik alisverists 1000 tl oynar. O yuzden marka ürün alacaksan sincan etimesgut mamak kecioren gibi yerlerdekilere bak ve pazarlik yap. Ben dogtas istikbal gibi yerlerden yaptim ev alisverisimi ama ev satin alirsam yenileceyecegim zaman sitelerden yaptırmayı dusunuyorum.

Canim evine göre mobilya yaptırmak istiyorsan Ankarada sitelere bak. İstedigin fiyatta kalitede renkde olcude modelde yaparlar. Ama marka takintin varsa ki benim vardi büyük magazalar var. İstanbul yolu etrafinda da var. Ama ornegin İstanbul yolundaki ya da cankayadaki bellonayla sincandaki bellonada 20.000 lik alisverists 1000 tl oynar. O yuzden marka ürün alacaksan sincan etimesgut mamak kecioren gibi yerlerdekilere bak ve pazarlik yap. Ben dogtas istikbal gibi yerlerden yaptim ev alisverisimi ama ev satin alirsam yenileceyecegim zaman sitelerden yaptırmayı dusunuyorum.
Cok tsk.edıyorum arkadasım...faydan dokundu gercekten...:)

Cok tsk.edıyorum arkadasım...faydan dokundu gercekten...:)

Rica ederim ben de eryamanda oturuyorum bu arada. Evin hayirli olsun. Antibakteriyel alerjik halilari internetten alabilirsin. Ben internetten hali almaya bastan cesaret edemedim çünkü bilmiyordum. Etimesguttan aldim cok da ucuza aldim. Ama daha sonra salonum icin internetten siparis verdim o cok daha guzeldi.

Halinin olcusunu biliyorsan mutlaka internetten al. Aynisi geliyor.

Pekı gelen urunler sıtede gozuktugu gıbı çıkıyor mu? bu konuda hıc sorun yasadınız mı? ben aslında nete pek guvenemıyorum...oyle görmeden-etmeden...ıadeye kalkışılsa 1000 yığın akla gelmeyen sıkıntı-puruz cıkabılılır dıye tırsıyorum sahsen...

Ben evimi internetten döşedim diyebilirim, güvenilir sitelerden alış veriş yaparsanız bir sorun çıkmıyor, koltuklarım ve yemek odası hariç herşeyi internetten aldım

Ev evt kucuk firmaların da gayet sırın, mantıklı urunlerı-cozumlerı olabılıyor...Sıncan taraflarında (hem fıyatları daha uygun hem de Eryaman'a yakın dıye) baktık bıraz mesela...

Tv ünitesini vivense.comdan alabilirsin çeşit boyut çok fazla hem istediğin modelin ölçüsünü rahatça alırsın hem piyasa fiyatlarına göre tv üniteleri çok ucuz

Köşe koltuk alma çekmesi çok büyük dert oturmasıda öyle evde 6kişi olsa herkes dipdibe oturuyo onun yerine kibar bi koltuk takımı al

Katılıyorum en son bir misafirliğe gittim köşe koltuk takımı idi 8-9 kişi vardı hiç rahat edemedim nefesim daraldı resmen.

Bız 3 kısılık 1 aıleyız..annem&babam&ben...cocuk fln yok..ve de en basından berı dha modern&sık dıye hep kose koltuk ıstıyorduk...demekkı kullanıssız...hımmm bu onerını dıkkate alacagım...onerdıgın adres ıcın de cok tsk.ler bu arada...oraya da goz atmıstım ama t.v. unıtelerının ucuzlugunu fark etmemıstım...bnm ıcın gayet faydalı oldu....:)

Salon ve oturma odamda köşe koltuk var
Oturma odasında olan 2kişilik çok şirin bişey aşık olup aldım ama salondaki çıldırmalık piyasa koltuklarından çokta büyük üstelik orta kimse oturamıyo oturursa sehpa koyma işi dert kendisinden nefret ediyorum ara bağlantısını bilinçli olarak kırdım rahat çekiyim diye çünkü hem belimin hem parkelerin içine etti

3+3+1+1 şeklinde koltuk enmantıklısı yeriniz küçükse berjerleri kafe modeli tercih edebilirsiniz

İkea demişler ama ikeanın beyaz mobilyalarını asla almayın kısa sürede sararıyo

İnegölden mobilya bakabilirsin gitmene gerek yok netten sipariş verebilirsin ki normal bi mobilyacıdan aldığında ordan gelicek mobilya fabrikaları hep orda

Arkadaslar salon ve oturma odasına şöyle fazla da buyuk olmayan kose koltuk ve ayrıca yıne aynı yerden yatak odası takımı da aldık...bakalım salı gunu gelıyor takımlar...yalnız belkı salon kosesı bızım tavan bıraz basık olduğundan gecmeyedebılır dendı...bız cok begendıgımız ıcın odemeyı yaptık ınş.geçer...yoksa o rakamdan degıstırme denk getırmeye çalışacağız kı ıste o bıraz zor ve kıl olur...hayırlısı..

X