M Mutlu2890 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2019 2.115 1.495 34 18 Temmuz 2024 Konu Sahibi Mutlu2890 #1 Sol renal vaskuler yapilar anteriorunda 8x5cm olculen yogun icerikli kistik lezyon izlendi. Mezenetrik kitle?. Kontrastli inceleme onerilir
Sol renal vaskuler yapilar anteriorunda 8x5cm olculen yogun icerikli kistik lezyon izlendi. Mezenetrik kitle?. Kontrastli inceleme onerilir
iwanttobreakfree Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2024 514 127 18 Temmuz 2024 Konu Sahibi Mutlu2890 #2 Mutlu2890 .!.: Sol renal vaskuler yapilar anteriorunda 8x5cm olculen yogun icerikli kistik lezyon izlendi. Mezenetrik kitle?. Kontrastli inceleme onerilir Genişletmek için tıkla... sanıyorum böbrekte bir kist bulunmuş, ilaçlı mr önerilmiş
Mutlu2890 .!.: Sol renal vaskuler yapilar anteriorunda 8x5cm olculen yogun icerikli kistik lezyon izlendi. Mezenetrik kitle?. Kontrastli inceleme onerilir Genişletmek için tıkla... sanıyorum böbrekte bir kist bulunmuş, ilaçlı mr önerilmiş
M Mutlu2890 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2019 2.115 1.495 34 18 Temmuz 2024 Konu Sahibi Mutlu2890 #3 Kö iwanttobreakfree .!.: sanıyorum böbrekte bir kist bulunmuş, ilaçlı mr önerilmiş Genişletmek için tıkla... iwanttobreakfree .!.: sanıyorum böbrekte bir kist bulunmuş, ilaçlı mr önerilmiş Genişletmek için tıkla... iwanttobreakfree .!.: sanıyorum böbrekte bir kist bulunmuş, ilaçlı mr önerilmiş Genişletmek için tıkla... iwanttobreakfree .!.: sanıyorum böbrekte bir kist bulunmuş, ilaçlı mr önerilmiş Genişletmek için tıkla... t iwanttobreakfree .!.: sanıyorum böbrekte bir kist bulunmuş, ilaçlı mr önerilmiş Genişletmek için tıkla... Kötü huylu bir şey olabilir mi? Üç dört gün önce kan tahlillerim temiz çıkmıştı.Mr’a girme sebebim de bel fıtığı şüphesiydi.
Kö iwanttobreakfree .!.: sanıyorum böbrekte bir kist bulunmuş, ilaçlı mr önerilmiş Genişletmek için tıkla... iwanttobreakfree .!.: sanıyorum böbrekte bir kist bulunmuş, ilaçlı mr önerilmiş Genişletmek için tıkla... iwanttobreakfree .!.: sanıyorum böbrekte bir kist bulunmuş, ilaçlı mr önerilmiş Genişletmek için tıkla... iwanttobreakfree .!.: sanıyorum böbrekte bir kist bulunmuş, ilaçlı mr önerilmiş Genişletmek için tıkla... t iwanttobreakfree .!.: sanıyorum böbrekte bir kist bulunmuş, ilaçlı mr önerilmiş Genişletmek için tıkla... Kötü huylu bir şey olabilir mi? Üç dört gün önce kan tahlillerim temiz çıkmıştı.Mr’a girme sebebim de bel fıtığı şüphesiydi.
iwanttobreakfree Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2024 514 127 18 Temmuz 2024 Konu Sahibi Mutlu2890 #4 Mutlu2890 .!.: Kö t Kötü huylu bir şey olabilir mi? Üç dört gün önce kan tahlillerim temiz çıkmıştı.Mr’a girme sebebim de bel fıtığı şüphesiydi. Genişletmek için tıkla... muhtemelen değildir o zaman
Mutlu2890 .!.: Kö t Kötü huylu bir şey olabilir mi? Üç dört gün önce kan tahlillerim temiz çıkmıştı.Mr’a girme sebebim de bel fıtığı şüphesiydi. Genişletmek için tıkla... muhtemelen değildir o zaman
Orangegreysky 🧡🍊🥕 Pro Üye 12 Temmuz 2022 23.005 84.457 18 Temmuz 2024 Konu Sahibi Mutlu2890 #5 İlaçsız inceleme çok yeterli veri vermiyor ondan ilaçlı inceleme önermişler. İnşallah iyi huylu çıkar
İlaçsız inceleme çok yeterli veri vermiyor ondan ilaçlı inceleme önermişler. İnşallah iyi huylu çıkar