• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mr sonucum hakkında yorum yapabilir misiniz ? Kadın hastalıkları yumurtalık kist vs ?

Gigidesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2018
7
0
86
33
IMG_3760.png

Eklentiler

• IMG_3760.png
    IMG_3760.png
    150,4 KB · Görüntüleme: 15
ne şikayetin vardı , ca 125 istendimi . benim 8 cm kist var
9 sene önce yumurtalıkta kistim vardı 10 cm ameliyat oldum . Borderline seröz tümör. Her yıl muayene oluyorum 4 sene önce Mr girdiğimde temizdi 5 gün önce Mr sonucum bu . Ca125 hep baktırıyorum . En son ca125 17 çıktı.

9 cm de yumurtalığınız alınmadı galiba , bana yumurtalığını alırız demişlerdi . ne zaman gideceksinşz merak ederim .

9 cm de yumurtalığınız alınmadı galiba , bana yumurtalığını alırız demişlerdi . ne zaman gideceksinşz merak ederim .
İlk gittiğim doktor yumurtalığı alıcaz dedi. İkinci gittiğim doktor açık ameliyat ile kisti alıcaz dedi ve sadece kist alındı. 9 yıl boyunca tekrarlamadı . Perşembe günü görücek doktor sonucumu . Sizin kistinizin türü nedir ?

içi yağ dolu dermoid kiste benziyor dedi. ama 6 ay önce yoktu. dermoid kistle yılda 1 mm büyürmüş . şimdiye kadar yoktu. bende 2-3 hf sonra gideceğim . başka dr a gideceğim .

Back