Herkese olumlu dileklerinden ve rahatlatıcı mesajlarından dolayı teşekkür ederim. O günden sonra girip cevap yazamadım kusura bakmayın. En son ilaçlı mr çekilecekti.Gidip çektirdim.Sonuçlarda lezyonun biraz büyüdüğü ve t2 görüntüde minimal periferik kontrastlandığı yazıyordu.Doktora gösterdiğimde tam olarak ne olduğunu anlamadı ama büyük ihtimalle kötü bir şey olmadığını söyledi.Ama devlet hastanesine gitmiştim iki aydır, ağrılarım devam ediyordu ama kimse net bir şey söylemiyor çözüm de üretmiyordu. Ben yine çok endişeli bir şekilde ayrıldım doktorun odasından.Dışarda tutamadım kendimi baya ağladım, çocuklarımı düşünüp.Eşim baktı olmayacak, kuzeni genel cerrah ondan bu konuda uzman bir doktor tavsiyesi istedi.Aynı gün bir doçente göründüm.Yine aynı gün içinde tekrar ultrason, mr röntgen ve kan tahlilleri yapıldı bir özel hastanede.Ultarasonda organize hemotom çıktı.Doktor yarından sonra ameliyata alalım içiniz rahat olsun hiç değilse dedi.on gün önce ameliyat oldum. Gerçekten de orada bir kitle varmış ve çıkarıp patolojiye gönderildi.Doktor görüntü itibariyle iyi huylu bir kitle olduğunu söylüyor.Ama açıkçası ben çok korkuyorum.Dört gün sonra filan sonuç gelecek.Ben hala korku içinde bekliyorum.umarım sonuç iyi gelir.