- 20 Ağustos 2014
- 3.250
- 8.818
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
Arkadaşlar bundan iki ay kadar önce sert bir şekilde bir noktadan atladım.Tam o sırada dizimde bir kopma hissettim.iki aydır doktora gidiyorum şikayetlerimi dinleyip menisküs yırtığıdır deyip gönderiyorlar.Eklemde hareket kısıtlılığı var.Aynı gün dizimin hemen üstünde de bir yanma hissettim.Birkaç gün orada kırık olduğunu düşüneceğim bir acı vardı.röntgende kırık filan çıkmadı.Ama geçen hafta tekrar doktora gittim ve mr çekildi.Dizde çoğu şey normal yalnız ön çapraz bağlarda yırtık olduğu yazılı. Asıl önemli sorunumsa vastus medialis kası içinde lezyon olduğu sonucu.ilaçlı mr la değerlendirilmesi önerilmiş.Bugün ilaçlı mr çekildi.Sonuçlar henüz çıkmadı.Lakin ben geçen haftadan beri bitik vaziyetteyim.Google kasta lezyon araması yaptığımda her noktada yumuşak doku kanseri çıkıyor.Üç çocuğum var onları yanlız bırakmaktan çok korkuyorum.Geçen haftadan beri ölü gibiyim.Sürekli istemsiz ağlıyorum. Başına böyle bir şey gelip kanser çıkmayan var mı? lütfen yardımlarınıza çok ihtiyacım var. şu saatte hala uyuyamadım.kasta lezyon büyük oranda kötü bir şeyin habercisi midir.Bu konuda bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.