• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mr sonucu anlayan varmı beyin mr

Birinsann

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2021
1.473
774
73
Kızlar 21 aylık oğlumun vücudunda lekeler için beyin mr çekildi ama bayram tatili girdiği için sonuç gösteremedim aranızda anlayan sağlıkçı olan varmı hıc

Eklentiler

• 1000247842.jpg
    1000247842.jpg
    166,4 KB · Görüntüleme: 266
Ne kadar sürdü mr? Anesteziden sonra ne kadar sürede uyandı nerede çekildi bizimde mr çekilecek uyku ilacıyla olmadı anesteziyle çekilecek. Sizin ne sebepten çekildi

Ne kadar sürdü mr? Anesteziden sonra ne kadar sürede uyandı nerede çekildi bizimde mr çekilecek uyku ilacıyla olmadı anesteziyle çekilecek. Sizin ne sebepten çekildi
Bizim vücudunda kahverengi leker çıkıyor doktor beyninde olma ihtimali için çekildi ben devlette sıra beklemek istemedim özelde çektirdim anestezi ile damardan ilaç sıkıldı çekildi çıktı 2 dk içinde uyandı 15 dk normal haline döndü

Bizim vücudunda kahverengi leker çıkıyor doktor beyninde olma ihtimali için çekildi ben devlette sıra beklemek istemedim özelde çektirdim anestezi ile damardan ilaç sıkıldı çekildi çıktı 2 dk içinde uyandı 15 dk normal haline döndü
Çekim kaç dk sürüyor birde ücret ne ödediniz

Back