- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.077
- 333
- Konu Sahibi Serotoninnn
Oyle mi? Cidden laf sokmak icin degilde merakhamileler için bile mr önerilir . hiçbir sıkıntısı yoktur. tomografi sıkıntılıdır.
ettigimden soruyorum tip bilginiz nereden geliyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle mi? Cidden laf sokmak icin degilde merakhamileler için bile mr önerilir . hiçbir sıkıntısı yoktur. tomografi sıkıntılıdır.
Oyle mi? Cidden laf sokmak icin degilde merak
ettigimden soruyorum tip bilginiz nereden geliyor?
Cok gecmis olsun sizede. Saglikli dogsun bebisiniz dekardeşim drben mr giriyorum da arada o dedi.
oğlum birkaç kez aniden düştü kafası şişince acilde tomografi çektiler. bana çok kızdı neden çocuğa radyasyon aldırdın tomo çok tehlikeli falan diye de çemkirdi
Cok gecmis olsun sizede. Saglikli dogsun bebisiniz de
Yok hamileyken kardesim mr a gir dedi diye ben hamilesiniz ve giriyorsunuz sandim. İstiyorsaniz hayirlisi olsunAllah mı söyletti nedirhamile değilim şu an. hayırlısı inş.
Aynen tomografi çok zararlıhamileler için bile mr önerilir . hiçbir sıkıntısı yoktur. tomografi sıkıntılıdır.
Mr bana da mezar gibi geliyor ve içindeyken kendimi üzerine toprak atılmak üzere olan bir ölü gibi hissediyorum :) aksi gibi de 6 ayda bir beyin mr ı çektirmem gerekiyor :) yalnız çok problem ediyorsan sedasyonla çektirmeyi düşünebilirsin .ben artık öyle yapıcam :))
Geçmiş olsun ! Sedasyonla mr çekimini deneyebilirsin. Umarım zorlanmadan halledersin .Sen yine de başarabilmişsin seni tebrik ediyorum ve çok geçmiş olsun.benim ilk denememde kendimi makinadan çıkarttım ve ağlama kriziyle eve döndüm yol boyu hep ağladım
Annemde kapalı alan korkusu var. bir kez makineyi tekmeleyerek kendini çıkartmıştı. şöyle bir çözüm buldu. babam da MR odasına giriyor. annem makineye girdiğinde annemin ayak bileğini tutup orada olduğunu hissettiriyor annem bu şekilde rahatlıyor. annem normalde asansöre bile binemeyen panik birisi. belki sizde de işe yarar.Selam bu gün saat 4 de mr girmem lazım ve ben çok korkuyorum daha önceki denememde kendimi geri çıkartmıştım ağlama krizim oldu bunun üstesinden nasıl gelmeliyim.omuzum kolum çok ağrıyor belliki bi problem var
size de fikir olsun üstteki mesajım.Sen yine de başarabilmişsin seni tebrik ediyorum ve çok geçmiş olsun.benim ilk denememde kendimi makinadan çıkarttım ve ağlama kriziyle eve döndüm yol boyu hep ağladım
Ben de tam sedyede makineye dogru ilerletilirken aglamaya basladim durdurun diye ve odadan ciktim. Yapamayacagimi biliyordum bu sekilde ama denemem icin israr ettiler. Iyi bir tecrube olmadi. Umarim yenebiliriz bu korkuyu bir gun.
Merhabalar,
Omzumda 3 haftadir gecmeyen bir agri var. Ultrason ve rontgen cekildi fakat hicbir anormallik gorulmedi. Teshis icin MR gerekli fakat cok yuksek derecede MR fobim var. Maalesef MR i mezara benzetenlerdenim. Icinde sıkısıp kalacak nefes alamayacakmisim gibi hissediyorum.
Ozel hastaneye gittim. Anesteziyi cok buyuk zorunluluk olmadikca MR da kullanmadiklarini soyluyorlar. Sadece sakinlestiriciyle bir uykululuk hali olusturabilirlermis. Aranizda boyle bir deneyim yasayan var mi? Hic sakinlestiriciyle MR a girdiniz mi? Tecrubelerinizi ve onerilerinizi paylasirsaniz cok cok mutlu olurum.