- Konu Sahibi Serotoninnn
Kesinlikle öyle yaoacağım fikir için tşkler.eşimde gelsin diyeceğim tabi devlet hastanesinde söz geçirebilirsem.çünkü anestezi teklifimi reddettiler.ölüncede. biz napalım derlersize de fikir olsun üstteki mesajım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle öyle yaoacağım fikir için tşkler.eşimde gelsin diyeceğim tabi devlet hastanesinde söz geçirebilirsem.çünkü anestezi teklifimi reddettiler.ölüncede. biz napalım derlersize de fikir olsun üstteki mesajım.
size de fikir olsun üstteki mesajım.
sonucu merak ettim, buraya da yazın lütfen :)Kesinlikle öyle yaoacağım fikir için tşkler.eşimde gelsin diyeceğim tabi devlet hastanesinde söz geçirebilirsem.çünkü anestezi teklifimi reddettiler.ölüncede. biz napalım derler
Efulim başarabildim çok şükür dediğin gibi yaptım eşim ayağımdan tuttu 15 dak sürdü sabır ettim bide içimden sayı saydım :)sonucu merak ettim, buraya da yazın lütfen :)
Ayrıca sanada çok çok tşk ederim sayende oldu Allah senden razı olsunEfulim başarabildim çok şükür dediğin gibi yaptım eşim ayağımdan tuttu 15 dak sürdü sabır ettim bide içimden sayı saydım :)
Efulim başarabildim çok şükür dediğin gibi yaptım eşim ayağımdan tuttu 15 dak sürdü sabır ettim bide içimden sayı saydım :)
Çok sevindim, teşekkür ederimAyrıca sanada çok çok tşk ederim sayende oldu Allah senden razı olsun