- 21 Mayıs 2015
- 837
- 1.052
-
- Konu Sahibi Morusevenanne
Kızlar merhaba.. Dizimde uzun zamandır yaşadığım bir sıkıntı var. kıt kıt kıt kıtlıyor merdiven iner çıkarken. diz bükemiyorum otururken. Asansör kullanmaya çalışıyorum falan filan. Mesele dizim değil :)
Ortopediye gittim, muayene oldum. Mr istedi tabi. Bugun 18:25 de Mr'a gel dediler. Şimdi biz 3 aydır korunmuyoruz eşimle bebek düşündüğümüz için. ben tedirgin oldum acaba çektirmeli miyim? adet günüme nerdeyse 13-14 gün var. adetim bitti ve birleşime devam ettikTemmuz'un 21'inden beri de hani deniyoruz
Ben çektireyim mi sizce bu mr'ı.. tamam ortada fol yok yumurta yok bebik var mı yok mu bilinmez ama siz olsanız napardınız? hani bi de bu ay acayip wc çıkıyorum. akıntım su gibi bi tuhaf, akıntı değil sanki çiş kaçırıyom acayip duru kıvamsız bir akıntı falan filan..
Napayım ben ya..
benim düşüncemde bu yönde idi ama napsam diye bi bocaladım.istersen bekle, ağer adet olursa ozamana denk getirebiliyorsan o zamana denk getir canım mr
Benim hatam, çünkü söylemeyi unuttum. Tam arabaya bindik gidiyoruz eyvahhh ben bunu söylemedim dedim eşime.geride dönmedik. hata ettim yanniDoktor sormadı mı hamilelik var mı diye?
Keşke siz deseydin ihtimalin olduğunu.
Ben olsam çektirmezdim.
öyle miii.. bunu bilmiyordum.Gebeler MR çektirebilir, sakıncası yok.
Röntgen ve Tomografi sakıncalı
Benim hatam, çünkü söylemeyi unuttum. Tam arabaya bindik gidiyoruz eyvahhh ben bunu söylemedim dedim eşime.geride dönmedik. hata ettim yanni
telefon işi zor biraz canım ulaşamıyorum malesef.Doktorlar genelde sorarlar, yani ben soranlara denk geldim belki de.
Telefon etseniz doktora?
en iyisi gideyim, içeri alırlarken söyleyeyim böyle böyle diye. heralde bi öneride bulunurlar...mr da radyasyon yok
çektirebilirsiniz sorun yok
röntgen ile tomografi kesinlikle yasak
mrda sıkıtnı yok canım çekinilebilir ama sen doktoruna sor genede zamanın varsa bekle ben olsam terettüt etmezdim ama röntgen tomografiden uzxak durKızlar merhaba.. Dizimde uzun zamandır yaşadığım bir sıkıntı var. kıt kıt kıt kıtlıyor merdiven iner çıkarken. diz bükemiyorum otururken. Asansör kullanmaya çalışıyorum falan filan. Mesele dizim değil :)
Ortopediye gittim, muayene oldum. Mr istedi tabi. Bugun 18:25 de Mr'a gel dediler. Şimdi biz 3 aydır korunmuyoruz eşimle bebek düşündüğümüz için. ben tedirgin oldum acaba çektirmeli miyim? adet günüme nerdeyse 13-14 gün var. adetim bitti ve birleşime devam ettikTemmuz'un 21'inden beri de hani deniyoruz
Ben çektireyim mi sizce bu mr'ı.. tamam ortada fol yok yumurta yok bebik var mı yok mu bilinmez ama siz olsanız napardınız? hani bi de bu ay acayip wc çıkıyorum. akıntım su gibi bi tuhaf, akıntı değil sanki çiş kaçırıyom acayip duru kıvamsız bir akıntı falan filan..
Napayım ben ya..
Tamam Çok teşekkür ederimmrda sıkıtnı yok canım çekinilebilir ama sen doktoruna sor genede zamanın varsa bekle ben olsam terettüt etmezdim ama röntgen tomografiden uzxak dur
mesaj atıyorum bakın :)en iyisi gideyim, içeri alırlarken söyleyeyim böyle böyle diye. heralde bi öneride bulunurlar...