Ortopedi Mr çekilmeli miyim?

Morusevenanne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
837
1.052
Kızlar merhaba.. Dizimde uzun zamandır yaşadığım bir sıkıntı var. kıt kıt kıt kıtlıyor merdiven iner çıkarken. diz bükemiyorum otururken. Asansör kullanmaya çalışıyorum falan filan. Mesele dizim değil :)
Ortopediye gittim, muayene oldum. Mr istedi tabi. Bugun 18:25 de Mr'a gel dediler. Şimdi biz 3 aydır korunmuyoruz eşimle bebek düşündüğümüz için. ben tedirgin oldum acaba çektirmeli miyim? adet günüme nerdeyse 13-14 gün var. adetim bitti ve birleşime devam ettik Temmuz'un 21'inden beri de hani deniyoruz
Ben çektireyim mi sizce bu mr'ı.. tamam ortada fol yok yumurta yok bebik var mı yok mu bilinmez ama siz olsanız napardınız? hani bi de bu ay acayip wc çıkıyorum. akıntım su gibi bi tuhaf, akıntı değil sanki çiş kaçırıyom acayip duru kıvamsız bir akıntı falan filan..
Napayım ben ya..

istersen bekle, ağer adet olursa ozamana denk getirebiliyorsan o zamana denk getir canım mr

mrda sıkıtnı yok canım çekinilebilir ama sen doktoruna sor genede zamanın varsa bekle ben olsam terettüt etmezdim ama röntgen tomografiden uzxak dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…