Motosiklet Fanatiği Kadınlar

Allah korumuş Allaha şükkür şuan sapasağlamsınız.
Ama ben kadercıyım o gun motorsıklet kullanmasaydınız yıne bı olay başınıza gelırdı dıye dusunuyorum :)
O yuzden motordan vazgeçmicem sanırım :)
Şuan sadece cesaret lazım bana karşıdan araba gelınce panıkteyım :KK70:
aynen . o bana allahın uyarısıydı zaten
çok cılkını cıkarmıstım :KK53:

Forumu dolaştım ama heralde göremedim, puzzle severler bile var (yanlış anlaşılmasın ben de çok severim ) ama motosiklet seven kimse yok mu bu forumda.Motosiklet seven kadınlar bu kadar az mı? Ben bu sevdaya son bikaç ayda tutuldum, şuan motosikletim bile yok ama nerdeyse yoldan geçen motosikletli kuryelerle bile durup motosiklet hakkında konuşmak istiyorum.Hayallere dalıp gidiyorum, canım sıkıldığında keşke bi motosikletim olsaydı alıp başımı gitseydim bi başıma diyorum.Araba gibi değil bu şey, son derece farklı, daha özgür daha asi nasıl desem insanın kendi iç yalnızlığının dışa vurumu sanki motosiklet bi bakıma, tek kişilik bi uzaklaşma, tek kişilik özgürlük aracı.Şuan tamamen maddi imkansızlıklar sebebiyle bi motosikletim yok, şuan bisiklete benzer 2bin tl lik bi motosiklete bile razıyım. Sonra daha iyisini alır uzak yola giderim diyorum.Kendime bi yol arkadaşı bile arıyorum. Türkiye'de bi bayan atıyorum Ankara-İstanbul arasını motosikletiyle yalnız gidebilir mi bunu merakediyorum.Buna cesaretim var ama tecrübeli birilerinden fikir almak istiyorum. Her yeri dolaştım sohbet etcek bayan bir motosiklet sevdalısı bulamadım, yok mu kimse benim heyecanımı paylaşabilcek?

benim 50 lik pegouet scoterim var.çok zevkli

2015de yazmışım hey gidi :)
Şimdi ehliyet alıp sürmeye başlicam umarım :) msx125 motor da

ben a2 sınıfı ehliyet için kursa gittim 2 gün ama ehliyet kaldı.vitesli debriyajlı motor için 2 gün eğitim çok az , daha çok çalışmalı :işsiz:

ben a2 sınıfı ehliyet için kursa gittim 2 gün ama ehliyet kaldı.vitesli debriyajlı motor için 2 gün eğitim çok az , daha çok çalışmalı :işsiz:
Evet hakkısınz, benim erkek arkadaşım motor kullandığı icin beraber çalışıyoruz..

Back
X