Motosiklet Fanatiği Kadınlar

ebru3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
29
0
86
İstanbul
Forumu dolaştım ama heralde göremedim, puzzle severler bile var (yanlış anlaşılmasın ben de çok severim ) ama motosiklet seven kimse yok mu bu forumda.Motosiklet seven kadınlar bu kadar az mı? Ben bu sevdaya son bikaç ayda tutuldum, şuan motosikletim bile yok ama nerdeyse yoldan geçen motosikletli kuryelerle bile durup motosiklet hakkında konuşmak istiyorum.Hayallere dalıp gidiyorum, canım sıkıldığında keşke bi motosikletim olsaydı alıp başımı gitseydim bi başıma diyorum.Araba gibi değil bu şey, son derece farklı, daha özgür daha asi nasıl desem insanın kendi iç yalnızlığının dışa vurumu sanki motosiklet bi bakıma, tek kişilik bi uzaklaşma, tek kişilik özgürlük aracı.Şuan tamamen maddi imkansızlıklar sebebiyle bi motosikletim yok, şuan bisiklete benzer 2bin tl lik bi motosiklete bile razıyım. Sonra daha iyisini alır uzak yola giderim diyorum.Kendime bi yol arkadaşı bile arıyorum. Türkiye'de bi bayan atıyorum Ankara-İstanbul arasını motosikletiyle yalnız gidebilir mi bunu merakediyorum.Buna cesaretim var ama tecrübeli birilerinden fikir almak istiyorum. Her yeri dolaştım sohbet etcek bayan bir motosiklet sevdalısı bulamadım, yok mu kimse benim heyecanımı paylaşabilcek?

artıkkk ben varım :51::51::51::51:

yuppii yuppiiiiii:46: buraya yazdıktan 3 gün sonra motosikletimi aldım RKS titanic 200 lük bi motor dün ehliyet sınavına da girdim, 14 ünde direksiyon sınavını da geçersem tutmasınlar beni :52: uzun zamandır yakın çevrede kendimi eğitmeye çalışıyorum, buraya yazdıktan sonra bi sürü yerde bayan arkadaşlar buldum ama bilhassa bu forumda böyle bi sayfaya ihtiyaç vardı bence.Ve dün sevgilim gelmişti onun evinin önüne motorla gitcem gazına kendimi trafiğin ortasına attım dedim ebru girdin bu yola artık dönemezsin de mecbur sürceksin. bi de tam iş çıkış saati yollar kalabalık ben daha acemiyim. süslenmişim falan deri ceketleri dizlikleri eldiveni giymişim havam yerinde, sonra bi otobüsü solladım kırmızı ışıkta yanyana durduk herkes bana bakıyo hissediyorum, insanlar alışık değil zaten. bi yandan stop ettiririm tüm karizmam çizilir korkusu var, sonra bi güzel kalkış yaptım kendime hayran kaldım, daha yeni öğrendiğim için ilk defa yaptığım her harekette acayip mutlu oluyorum rüyalarıma giriyo. sağ salim gittim çok da güzel gittim kendime güvenim geldi, ehliyeti de alıyım polis korkusu olmadan içim rahat sürcem inşallah. gözüm sürekli daha büyük motorlarda ama kendime hedef koydum kendimi iyice geliştirmeden boyumu aşcak işlere kalkışmıcam. sevgilim de benle gurur duyuyo çevresine benden bahsedip duruyo, bu bambaşka bi zevk hayatım motor oldu bianda. sen de ben gibi yeni mi başlıcaksın, burda motosiklet anılarımızı paylaşalım başkaları için basit ama bizim için çok değerli olcak biliyorum. ben ilk kez selektör yakıp önüme atlayan bi otobüsü durdurduğumda günlerce önüme çıkan herkese anlatmıştım:27: beni dinleyen olsun her gün anlatabilirim. böyle bişey motosikleti sevmek :51:

günaydın. ben 2 haftadır motor arıyorum sym fiddle 125 bakıyorum. sen direk vitesliden başlamışsın sanırım ama bana motorcu arkadaşlarım özellikle scooterı tavsiye ediyor. bu endenle onu düşünüyorum. henüz temiz birşey bulamadığım için alamadım cuma paramızıda alıp gitmiştik ama kısmet değilmiş işte motor berbattı söylemediği şeyler vardı yok unuttum yok bilmem ne kıvırdı durdu adam. dün akşamda ablamla çok kötü kavga ettimm almamı istemedikleri için şu anda beklemedeyim bakalım.
birde benm b vardı zaten a2 için 24 aksımda varmış ilk direksiyon o zamna kadar beklemek zorundayım alırsam kullanamayacağım zaten önümüz kış düşünceler içerisindeyim anlayacağın..

günaydın. ben 2 haftadır motor arıyorum sym fiddle 125 bakıyorum. sen direk vitesliden başlamışsın sanırım ama bana motorcu arkadaşlarım özellikle scooterı tavsiye ediyor. bu endenle onu düşünüyorum. henüz temiz birşey bulamadığım için alamadım cuma paramızıda alıp gitmiştik ama kısmet değilmiş işte motor berbattı söylemediği şeyler vardı yok unuttum yok bilmem ne kıvırdı durdu adam. dün akşamda ablamla çok kötü kavga ettimm almamı istemedikleri için şu anda beklemedeyim bakalım.
birde benm b vardı zaten a2 için 24 aksımda varmış ilk direksiyon o zamna kadar beklemek zorundayım alırsam kullanamayacağım zaten önümüz kış düşünceler içerisindeyim anlayacağın..

canım benim ablanla neden kavga ettin, motoru alırken benim ablam da baya bi surat asıp beni sinirlendirmişti hevesin geçince görürüm ben seni diyodu, ama olsun takma sen onları bu tutku insanın içine bi düşünce bidaha kolay kolay çıkmıyo içinden. bi de sonuçta fonksiyonel de bişey sadece heves hobi olarak düşünmemek lazım. ben kendi motorumu aldığım yerde scootera da bindim, önce elektrikli scootera sonra motorluya sonra 100 cc lik vitesliye bindim en son kendiminkine bindim. scooter kesinlikle çok rahat daha tehlikesiz bi gün çalışsan bile baya alışırsın, kendini beynen scootera hazırladıysan scooter al tabi, bu insanın kafasında bitirceği bişey, vitesli sürcem der kafana koyarsan sürersin zaten araba da kullanabiliyomuşsun. almak istediğin scootera baktım güzel görünüyo şirin bişey binesim geldi :) ama özelliklerini sen yine de bi araştır, motosiklet.net' e gir bi orda tecrübbeli insanlar var onlara da sor derim. ablan da bence önyargılı davranıp senin motivasyonunu bozmasın, sonuçta her işin bi tehlikesi var. Nerde oturuyosun bu arada, ben ankaradayım. yakınsak birlikte bi gezinti falan yapalım ehliyetimizi alınca. bu arada direksiyon sınavına vitesli motorla mı girmen gerekiyo onu bi öğren istersen.

canım benim ablanla neden kavga ettin, motoru alırken benim ablam da baya bi surat asıp beni sinirlendirmişti hevesin geçince görürüm ben seni diyodu, ama olsun takma sen onları bu tutku insanın içine bi düşünce bidaha kolay kolay çıkmıyo içinden. bi de sonuçta fonksiyonel de bişey sadece heves hobi olarak düşünmemek lazım. ben kendi motorumu aldığım yerde scootera da bindim, önce elektrikli scootera sonra motorluya sonra 100 cc lik vitesliye bindim en son kendiminkine bindim. scooter kesinlikle çok rahat daha tehlikesiz bi gün çalışsan bile baya alışırsın, kendini beynen scootera hazırladıysan scooter al tabi, bu insanın kafasında bitirceği bişey, vitesli sürcem der kafana koyarsan sürersin zaten araba da kullanabiliyomuşsun. almak istediğin scootera baktım güzel görünüyo şirin bişey binesim geldi :) ama özelliklerini sen yine de bi araştır, motosiklet.net' e gir bi orda tecrübbeli insanlar var onlara da sor derim. ablan da bence önyargılı davranıp senin motivasyonunu bozmasın, sonuçta her işin bi tehlikesi var. Nerde oturuyosun bu arada, ben ankaradayım. yakınsak birlikte bi gezinti falan yapalım ehliyetimizi alınca. bu arada direksiyon sınavına vitesli motorla mı girmen gerekiyo onu bi öğren istersen.

benimkisi suratla kalsa iyi birde annemla babama gaz veriyor. ve onları üzerek değil gönüllerini alarak yapmak istiyorum bu işi. 1 hafta sonra yeniden bakmaya başlayacağım zaten. scooter ile giriliyormuş sınava zaten demişlerdei onu. ayrıca arkadaşım bir arkadaşıyla tanıştırdı beni onun racing i var ve bana mutlaka bu motoru önerdi o da scooter almamdan yana. bunun silindirleri seramikmiş ve alım-satımda piyasası var elinde patlamaz dedi. bayada var internette gördüğüm kadarıyla. üye olduğum bir yer var zaten orada da birkaç kişiden tavsiye aldım çok teşekkür ederim. istanbuldayım ben maalesef. bu tarafa yolun düşerse sen benim motorla tur atarsın olmadı :) ne iş yapıyorsun nerelisin?

benimkisi suratla kalsa iyi birde annemla babama gaz veriyor. ve onları üzerek değil gönüllerini alarak yapmak istiyorum bu işi. 1 hafta sonra yeniden bakmaya başlayacağım zaten. scooter ile giriliyormuş sınava zaten demişlerdei onu. ayrıca arkadaşım bir arkadaşıyla tanıştırdı beni onun racing i var ve bana mutlaka bu motoru önerdi o da scooter almamdan yana. bunun silindirleri seramikmiş ve alım-satımda piyasası var elinde patlamaz dedi. bayada var internette gördüğüm kadarıyla. üye olduğum bir yer var zaten orada da birkaç kişiden tavsiye aldım çok teşekkür ederim. istanbuldayım ben maalesef. bu tarafa yolun düşerse sen benim motorla tur atarsın olmadı :) ne iş yapıyorsun nerelisin?

canım sen şu sınava scooterla mı vitesliyle mi girceksin işini iyice bi araştır yine de, kursa kayıt yaptırdıysan hocalarına falan da sor, çünkü bikaç yerde okudum scootera alışmış olup sınav günü vitesli motosikletle sınava girmek zorunda kalanları. Çünkü sistem yeni değişti belli standartlar getirildi eskisinden daha sıkı tutuyolar bu işi önceden 3 koninin arasında slalom yapıp alıyodun ehliyeti ama artık öyle değil. Babam sınava yeni girdi ordan biliyorum. Benim motor almamda babam baya destekçim oldu kendi de hevesliydi, ona da ben ön ayak olmuş oldum. annemle ablam hala pek memnun değiller durumdan ama onlar da alıştılar. Sen tabi ki kalp kırarak iş yapma önce onları ikna et, bunun için onlara internetteki örneklerini göster, ki scooter hakkaten de bisiklet süren herkesin sürebileceği bişey, tabi ki hiç bizaman basite alma kaskını takmayı hiç ihmal etme sonuçta hızlı giden bişeye binceksin. Ve bunu motosiklete binince anlıyo insan araba için bi 50-60 önemli bi hız olmayabilir, ama motosikletin tepesindeyken rüzgarın direk bedenine çarpıyo olması korumasız olman hızın 40 ken bile uçuyomuş hissi yaratıyo. Ailene antalyadaki bodrum marmaris gibi turistik yerlerdeki motosikletlileri örnek ver, oralarda yollar tıklım tıklım ve yaşlısından 5 yaşındaki çocuğuna kadar herkes motorun tepesinde kimse yadırgamıyo, önümüz kış dediğin gibi eğer çok problem olcaksa seneye de erteleyebilirsin bu işi, ne amaçla alcağına ve ne kadar hevesli olduğuna bağlı. Ben ankaralıyım, 23 yaşındayım, diş hekimliği son sınıf öğrencisiyim, istanbula niyetim var zaten motorla gelmeye, eminim ki uzun yol çok daha rahat ve eğlenceli ama istanbul trafiğinde sürebilmem için daha 40 fırın ekmek yemem lazım. Sen nerelisin, çalışıyo musun?

canım sen şu sınava scooterla mı vitesliyle mi girceksin işini iyice bi araştır yine de, kursa kayıt yaptırdıysan hocalarına falan da sor, çünkü bikaç yerde okudum scootera alışmış olup sınav günü vitesli motosikletle sınava girmek zorunda kalanları. Çünkü sistem yeni değişti belli standartlar getirildi eskisinden daha sıkı tutuyolar bu işi önceden 3 koninin arasında slalom yapıp alıyodun ehliyeti ama artık öyle değil. Babam sınava yeni girdi ordan biliyorum. Benim motor almamda babam baya destekçim oldu kendi de hevesliydi, ona da ben ön ayak olmuş oldum. annemle ablam hala pek memnun değiller durumdan ama onlar da alıştılar. Sen tabi ki kalp kırarak iş yapma önce onları ikna et, bunun için onlara internetteki örneklerini göster, ki scooter hakkaten de bisiklet süren herkesin sürebileceği bişey, tabi ki hiç bizaman basite alma kaskını takmayı hiç ihmal etme sonuçta hızlı giden bişeye binceksin. Ve bunu motosiklete binince anlıyo insan araba için bi 50-60 önemli bi hız olmayabilir, ama motosikletin tepesindeyken rüzgarın direk bedenine çarpıyo olması korumasız olman hızın 40 ken bile uçuyomuş hissi yaratıyo. Ailene antalyadaki bodrum marmaris gibi turistik yerlerdeki motosikletlileri örnek ver, oralarda yollar tıklım tıklım ve yaşlısından 5 yaşındaki çocuğuna kadar herkes motorun tepesinde kimse yadırgamıyo, önümüz kış dediğin gibi eğer çok problem olcaksa seneye de erteleyebilirsin bu işi, ne amaçla alcağına ve ne kadar hevesli olduğuna bağlı. Ben ankaralıyım, 23 yaşındayım, diş hekimliği son sınıf öğrencisiyim, istanbula niyetim var zaten motorla gelmeye, eminim ki uzun yol çok daha rahat ve eğlenceli ama istanbul trafiğinde sürebilmem için daha 40 fırın ekmek yemem lazım. Sen nerelisin, çalışıyo musun?

27 yaşındayım bende. bankacıyım. motorlara bakmaya devame diyorum dün kursa gidip yine sordum scooterle giriliyormuş sıkınyı yok dediler. ailemide ikna edeceğime eminim aslında. olmadı alınca sürpriz yaparım yada bir süre daha öğrenmezler :)

Ya aslında konu çok eskı ama bende bu aralar motorsıklete sardım :D Eşim kullanıyor zaten ne var bende kullanıırm dıye çıkıştım eşime :D
Ve dun yarım saatte falan vitesli motoru surmeyı ogrendım trafıge kapalı alanda. Normalde alırsam scootr tarzı motorsıklet alıcam ama yenı yasaya göre ehlıyet almak ıcın vıteslı motor surmek gerekıyormus :( Umarım yaza kadar kavrarım ve ehlıyetımı alırım :D

bence scooter gibisi yok. tebrik ederim çok keyif alacağınızı düşünüyorum. trafik derdi yokkkk. tehlikesi biraz var ama tedbirli giyinince keyfi daha fazla. herşeyden önemlisi çok yakın mesafe bile olsa kasksız çıkmayın, arkanızda da taşımayın..

bence scooter gibisi yok. tebrik ederim çok keyif alacağınızı düşünüyorum. trafik derdi yokkkk. tehlikesi biraz var ama tedbirli giyinince keyfi daha fazla. herşeyden önemlisi çok yakın mesafe bile olsa kasksız çıkmayın, arkanızda da taşımayın..
Kaskim, montum ,dizligim hem benim hem esimin mevcut :) suan ogrenme asamasindayim . Bugun trafigin az oldugu biyerde surdum. Ilk surmeme gore baya iyiydi :D

benim B ehliyetim var ama motor sürmek istiyorum.
vitesli istiyorum ama sürüş açısından sanırım scooter daha rahat

benim B ehliyetim var ama motor sürmek istiyorum.
vitesli istiyorum ama sürüş açısından sanırım scooter daha rahat
Bide motor ehliyeti alman gerekiyor. Sinavlarda vitesliyle oluyormus oyuzden bende vitesliyle basladim. Ehliyet alim scooter alicam

Bide motor ehliyeti alman gerekiyor. Sinavlarda vitesliyle oluyormus oyuzden bende vitesliyle basladim. Ehliyet alim scooter alicam
ben hiç deneme bile yapmadım. ben viteslilerden hoşlaşıyorum ama bi ehliyet alsam ben de scooter alırım sanırım :)

Kaskim, montum ,dizligim hem benim hem esimin mevcut :) suan ogrenme asamasindayim . Bugun trafigin az oldugu biyerde surdum. Ilk surmeme gore baya iyiydi :KK70:
süperr. bizde şimdi babam için bakıyoruz. babam bende gördü bende istiyorum dedii. 61 yaşında ve hacı :KK48: dün akşam motosikletçiye gittim elektriklilere baktım sonra bende vardı falan derken 250 lik verelim sana anca keser dedi. dedim babam için bakıyorum ben 61 yaşında adam şok oldu dedim gönderirim yarın gösterirsiniz beğendiklerimi. bugün bakalcak isterse elektrikli isterse normal motor alsın kendisi bilir :KK52:

ben de çok severdım. ta kii kaza yapana dek..
gerci deli zamanlarımdı
ışıklara hiçbir şeye dıkkat edtmıyordum. oyun oynuyordum resmen. çekirge 1,2,3 dedi ve kaza oldu.

ben de çok severdım. ta kii kaza yapana dek..
gerci deli zamanlarımdı
ışıklara hiçbir şeye dıkkat edtmıyordum. oyun oynuyordum resmen. çekirge 1,2,3 dedi ve kaza oldu.
Ayy en korktuğum sey ben çok dikkatlı kullanıyorum ama arabalar pek dikkat etmıyor motorsiklilere ..

evet, dikkat etmeyen cok araç var
zaten ben araca degıl, araç bana çarpmıstı.
Allah korumuş Allaha şükkür şuan sapasağlamsınız.
Ama ben kadercıyım o gun motorsıklet kullanmasaydınız yıne bı olay başınıza gelırdı dıye dusunuyorum :)
O yuzden motordan vazgeçmicem sanırım :)
Şuan sadece cesaret lazım bana karşıdan araba gelınce panıkteyım :D

Back
X