Merhabalar, motosiklet düşünen birini görünce hemen yazasım geldi, ben motosiklete dair herşeyden çok keyif alan biriyim, kendime ait bi motosikletim var RKS Titanic 200 vitesli bi motor benimkisi.Çok keyif alıp ilgilensem de daha yolun çok başındayım ben de, iki motor arasında kıyas yaparken nelere bakılmalı çok bilmiyorum açıkçası.Söylediğin motosikletlere baktım ikisi de birbirinden güzel,havalı, zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben olsam pembe bi motosiklet tercih etmezdim, daha çok ağır karizma ve spor duran modellerden hoşlanıyorum çünkü, dış görünüş anlamında fikrim böyle.. özelliklerine bakıcak olursam vespa her zaman iyidir diye düşünüyorum, zaten ilk defa motosiklet alan biri daha çok tipine bakıyo genelde, tipleri birbirine çok benziyo ama vespa daha iyi bi marka diye biliyorum ben. Sen bunları motosiklet forumlarındaki bilgili kişilere sor istersen, ama motosiklet alma sürecini aldıktan sonra neler yaşadığını anlatmak istersen zevkle dinlerim.Ben 1 yıldır sürüyorum baya bi anım birikti motosiklete dair..