motosiklet düşünüyorum ama...

bonitta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
70
25
28
merhabalar,
bu ara aşırı derecede vespa scooterlara sarmış durumdayım. aranızda motosikletlerle ilgili olan, motoru olan ya da motorlardan anlayan ve bana yardımcı olabilecek birileri olabilecegini düşündüm

pembe bir vespa et4 beğendim, onun dışında vespa yerine sym fiddle'ları önerenler var? ne dersiniz, nasıldır bunlar. bir de ben ilk kez alıp süreceğim, hangisi daha uygun olur ki

Merhabalar, motosiklet düşünen birini görünce hemen yazasım geldi, ben motosiklete dair herşeyden çok keyif alan biriyim, kendime ait bi motosikletim var RKS Titanic 200 vitesli bi motor benimkisi.Çok keyif alıp ilgilensem de daha yolun çok başındayım ben de, iki motor arasında kıyas yaparken nelere bakılmalı çok bilmiyorum açıkçası.Söylediğin motosikletlere baktım ikisi de birbirinden güzel,havalı, zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben olsam pembe bi motosiklet tercih etmezdim, daha çok ağır karizma ve spor duran modellerden hoşlanıyorum çünkü, dış görünüş anlamında fikrim böyle.. özelliklerine bakıcak olursam vespa her zaman iyidir diye düşünüyorum, zaten ilk defa motosiklet alan biri daha çok tipine bakıyo genelde, tipleri birbirine çok benziyo ama vespa daha iyi bi marka diye biliyorum ben. Sen bunları motosiklet forumlarındaki bilgili kişilere sor istersen, ama motosiklet alma sürecini aldıktan sonra neler yaşadığını anlatmak istersen zevkle dinlerim.Ben 1 yıldır sürüyorum baya bi anım birikti motosiklete dair..

Canım naptın merakettim karar verme aşamasında mısın yoksa aldın bile mi?

Merhabaaa

Ben motosiklet aşığı biriyim her konudada yardımcı olurum... CBR 125 im vardı 2011 kasa, şimdide nostalji 125 im var kırmızı Ne istersen sorabilirsin hatta öğretirim bileeee. İnşallah gönlüne göre olurr

merhaba, cevap verdiğiniz bildirim olarak bana gelmediği için henüz görebildim affedersiniz :) almadım daha zaten önce çalışıp para biriktirmeliyim öğrenciyim. ben de başlarda sizin gibi motorun görünüşünde bi ağırlık, sertlik istiyordum. ss'lara falan bakıyordum erkek arkadaşım motorlarla çok ilgili, o bana sürekli ''sana scooter çok yakışır'' falan diyordu, ben de ''ne o öyle kız çocuk şeyi gibi ya?'' kafasındaydım ta ki oturduğum bir cafenin duvarında buz mavisi bir vespa görene kadar. :) esasında tam bir karar almış değilim, sizce hangisiyle başlamak uygundur?

izmir ya da bursadaysanız öğretirseniz çok hoş olmaz mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…