• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

motorola w375

• Konu Sahibi Konu Sahibi bal peteği
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

bal peteği

Ziyaretçi
bayanlar kızıma yeni telefon alıcam kızım motorolayı beğenmiş sizce nasıl bi telefonmirmirmirmir

bayanlar kızıma yeni telefon alıcam kızım motorolayı beğenmiş sizce nasıl bi telefonmirmirmirmir

Kusura bakmayin ama konunuz anket niteliginde ;bu tur konulari direk siliyorum ama soyle sorsaniz ;

''motorola w375 modelini kullanan arkadaslar telefonun arti ve eksilerini yazarsaniz sevinirim ''şutarafagitti(cevap veren arkadaslar lutfen bu soruyu cevaplayin )

Iste bu daha uygun olurdu yerimseniben

tşk ederim zepp bidaha kine böle sorarım

hiç kullanan yok mu yaaaaasenağlama
kızışım illada o dio bende size güveniodumyerimseniben

Avantajları
Uygun fiyat etiketi, şık tasarım, VGA kamera, Fm radyo.

Dezavantajları
Bluetooth ve kızılötesi özelliği bulunmuyor. Artırılabilir hafıza özelliği yok.

Tasarım
Motorola'nın giriş seviyesi telefonlarından olan W375, cep telefonundan üstün özellikler beklemeyen ve sade tasarımdan hoşlanan kullanıcılara yönelik tasarlanmış.

Kullanım
Üç bant özelliğe sahip W375, dahili VGA kamera ve USB yığın bellek desteği sunuyor. 128 x 160 piksel, TFT ekranı yeterli görüntü kalitesini sağlıyor. Arama yaparken yakınlaştırma özelliği olan yazı tipi ile yazı yazmak daha kolay oluyor.

500 adet rehber kaydı ve 750 adet SMS kaydı saklanabilmesine olanak sağlayan W375, hatırlatma fonksiyonuna sahip takvim, alarm, kronometre, eller serbest (handsfree) gibi standart uygulamalara sahip. Mobil eğlence anlamında ise FM radyo ve 4x sayısal yakınlaştırmalı VGA kamera sunuyor.
W375; telefon rehberinde çoklu harfle arama, numara yazarken karakter büyütme, hesap makinası, kur dönüştürücü gibi yaşamı kolaylaştıran ve hızlandıran birçok özelliği de içinde barındırıyor.

Değişik polifonik zil sesi seçenekleri sunan yeni modelde ayrıca yeni zil sesleri de bestelenebiliyor.

9 kanal hafızalı FM radyosunu ister hoparlörden ister kulaklıktan sağladığı ses kalitesi ile dinliyorsunuz. Parlak ve canlı 128x128 piksel, 65K TFT ekranı ile okuma kolaylığı ve zengin renk gamı sunuyor. W375, boş vakitleri eğlenceli bir şekilde değerlendirmek için farklı oyun seçenekleri de sunuyor.

Kompakt ve ince tasarımıyla çantada veya cepte kolayca taşınabilen W375, 4x zoom VGA kamerası multimedya mesajları için uygun çekimler yapabiliyor. Bilgisayarda izlemek için çekimlerin kalitesi düşük. Çekilen fotoğraflar maksimum 640x480 çözünürlüğünde kaydediliyor.

850 mAh (BT50) gücündeki Li-Ion batarya 250 saat bekleme, 7 saat 30 dakika konuşma süresi sunuyor.

benim arkadaşım kullanıyor..çok memnun...özelliği pek yok ama sonuçta işi görüyor..oldukça güzel

sağolun kızlar bende öyle diyorum biliyorum özellikleri az olunca başkasını istiyeceğiini ama dinletemiyorum

Back