valla oturup hepsini tek tek ezberlicen canım başka yolu yok
Kurstan size testler vermişlerdir muhakkak o soruları bol bol çözün... muhtemelen ezberleyeceksiniz..hemen hemen aynı sorular soruluyor....İnşallahh geçersiniz..
Motor dersinde terimler hep birbirine benzediği için kitaptan çalışmak biraz kafa karıştırıcı olabiliyor.
Derslere katılabilme imkanın varsa katıl derim. Gerçi dersler başlayalı çok olmuştur şimdi katılacağım desen bile bir çok konuyu kaçırmış olacaksın.
Elimde olan Motor dersi özetlerini paylaşayım toplamda 7-8 sayfalık iki ayrı döküman toplamda 14-15 sayfa ama kitabı okuyupta bilmen gereken hemen hemen herşey mevcut.
Çalışma sistemi olarak size önerim.
1- Vereceğim özetleri öncelikle ezberlermisin, anlayarak okurmusun artık ne şekilde anlayabiliyorsan öğren.
2- Üstüne kitabın motor bölümünü oku özetler sayesinde okuduklarını daha iyi anlayacaksın.
3- Milli eğitim Bakanlığı' nın sayfasında bulunan geçmiş yıllara ait sorulan motor bölümündeki soruları çözerek pratik yap.
Önünüzde 8 gün var ve bunlar topu topu sizin 3, bilemediniz 4 gününüzü alır.
Motor ve Araç Tekniği -1
Motor ve Araç Tekniği -2
Baya bi kafa karıştırıcı hemdesenağlama
Cnm notlar için çok teşekkür ederim.İşime yarar inşallah
Akşama notlara bakıcam cnm.Evde ustalar olmasa çalışma imkanım olucak ama malesef sürekli bişey istedikleri için konsantre olamıyorum
İnşallah yarın tamamen biterde işleri bende konsantre olurum iyice.
Ortalama 50 küsür alıyorum54 almışım bi sınavdan bi sınavdanda 57.5 muydu neydi tam hatırlamıyorum böyle işte
Hepinizin tavsiyelerini gözönünde bulundurucam kızlar:1hug:
Teşekkür ederim gerçekten ilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?